Alice i underlandet

Jaa då var det söndag igen då. Helgen är snart slut och sen är det dags att jobba en vecka till!

I fredags fick jag ett impulsbeslut och det blev att jag, Elle och Li åkte och kollade på Alice i underlandet 3D. Filmen var bra och rolig, skulle absolut se den igen. 3Dn var också rolig, lite mer man fick ducka för här än i Avatar (vilket är de enda två 3d filmer jag sett därför jämförs de).

Igår blev det självklart melodifestivalen. Jag, föräldrarna, Anna och Elle satt uppradade i soffan med morötter, chips, dippa och godis framför oss. Mums! Blev väldigt glad över att Anna Bergendahl vann men Elle muttrade lite och tyckte att Erik Saade skulle vunnit. Jag hejade ju självklart på Ola också men ja tyvärr fick han inte ens poäng på tittarnasröster fast än att jag ringde x antal gånger på honom. Orättvist! =)

Nu ska jag äta frukost och sen ska mamma, jag och Anna till Entré och kolla lite och köpa presenter till mig eftersom jag måste vara med och testa så det blir rätt =). Efter det ska jag och Anna sitta funktionär på juniormatchen idag när Hk möter Eslöv. Heja heja! Nu blir det som sagt frulle!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0