spinning jewelry

Skulle bara snabbt säg att lakanet till studentflaket blev awesome! Kunde ha gjort ett bättre jobb tycker jag, nu ska bara alla andra skriva sina namn också =)
Såg också att det en del stavfel i studentsången, någon som sett? hahah
Jaja ni kan ju ha rättningstävling samtidigt som ni sjunger för lite med underhållning...
Hade velat visa lakanet men tog aldrig någon bild så det får komma på måndag eller tisdag när vi tar fram det igen...
Nu ska jag pysa igen och titta på kärlek & fördom, kanske är något bra?
Imorgon blir det stan med Anna som gäller wiie var trevligt. I'll keep you posted...
tat' lugnt och festa lagom ikväll =) Pussar (mwa)

sjung om studentens lyckliga dag........

Jepp då var skolårens sista skoldag avklarad även om det inte var så mycket till skoldag. Vi hade en kort stund med Fredrik på samhällen där vi lämnade in böcker och fick tillbaka våra prov och vår hemtenta. Gick mycket bra =). Efter det lämnade jag in min skåpsnyckel och sen gick jag och Elina till Espresso House och hansa för att fördriva tiden till studentlunchen. Sen träffade vi Josse, Lyly och Gunn inne på blomsteraffären på hansa där de höll på att köpa blommor till våra lärare. Fina blev dem :)
Klädnaden för idag blev den klänningen jag egentligen skulle ha på studenten innan jag hittade den jag ska ha nu :p. Tillsammans med den blev det halvlånga svarta tajts, de högklackade skorna jag köpte igår och min jeansjacka.....
Nu måste jag rusa för jag ska hem till Elina och måla vårt andra lakan till studentflaket som vi inte hunnit göra än.. håll tummarna och träna nu in studentsången...

Sjung om studenten lyckliga dag. Låt om oss fröjdas i ungedomes vår!
Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtiden är vår.
Inga stormar än, i vårra sinnes bo. Hoppet är vår vän, när vi knyta förbund i den lund.
Där de härliga lagrarna gro!
Där de härliga lagrarna gro!
Hurra!

   

"Jag hade inte 3000 par skor, jag hade bara 1060." - Imelda Marcos

Barca vann Champions league igår kväll, det var väl bara så fantastiskt! Kollade på matchen hemma hos Fiffi efter träningen med några blandade vänner där, mycket trevligt och det slutade ju trevligt också med en underbar vinst åt Barca! :D

Idag var det en väldigt kort skoldag, hade snabbt med Kickan där vi käkade glass och fick tre betyg av henne i olika kurser vi haft med henne idrottsvetenskap, idrott och specialidrott C. Vill ju inte skryta men det blev ju tre mvg hihih :) helnöjd...
Efter det hade vi kort med Louise där vi fick tillbaka projektarbetet och prov och arbete i historia B. Fick också veta att jag och Elina fick Vg i projektarbetet vilket vi är helnöjda med eftersom det inte låg så bra till vid första inlämningen :D Fick också vg i historia B för er som vill veta och sen frågade jag fredrik och det blev ett mvg i specialidrott B också, toppen!
Har även hunnit lämna in miniräknaren som jag inte använt på ett år och mina böcker som jag har haft kvar. Nu har jag bara samhällsboken och skåpsnyckeln kvar att lämna in!

Efter skolan stack jag och Elina en runda på stan och jag köpte ett par jäääättefiiinna canvas från Tommy Hilfiger som jag har haft mina ögon på i några veckor och nu är de äntligen mina, jätte sköna! :D
Efter det stack jag hem och kollade på gårdagens grey's anatomy som var ett riktigt bra hundrade avsnitt, helt lovely!
Sen stack jag och tränare knattarna vid fem, inte så många idag men killarna kämpade på bra!
Efter träningen stack jag, Elina och Li till skopunkten där jag köpte ett par fina högklackade till studentlunchen på skolan imorgon....
En riktigt bra dag med andra ord =)
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon på lunchen, har ingen aning men hittar väl något jag kan ha... Beror ju lite på vädret också om det blir byxor eller inte :)
mer info om det imorgon hiih!
Ha en fortsatt trevlig kväll! see yah!

   

när jag hör din röst.........

Jepp nu känner jag att jag måste börja uppdatera igen.
Har kommit hem från en vecka i Grekland och två dagar paddling så måste ju berätta lite om dem nu....

Grekland var mycket trevligt med Elina men det började ju i kaos. Efter att ha varit vaken en helt natt på flygplatsen och väntat på att båtarna skulle börja gå så kommer vi fram till staden Egina på ön med samma namn. Där måste vi vänta på bussen i en timme som skulle ta oss till "staden" vi skulle bo i Agia Marina. Busschaffören körde som en dåre på en smal grusväg väldigt högt uppe på vad man kan kalla bergen i kurvor så man såg inte om det kom något möte eller inte, hemskt. Efter ungefär 40 minuter kommer vi fram till en liten halvtråkig stad som tydligen var vår destination. Sen var jag tvungen att ta fram de små språkkunskaperna jag hunnit lära mig under några dagar innan resan och hitta någon som pratar engelska, inte så svårt. Vägen till våran lägenhet på hotellet var svårare. Värsta lutningen i backen och hack i häl med en 15 kilos tung väska, suck!
När vi väl kommer fram till "hotellet" Anna så får vi chocken, poolen är inte igång, poolbaren ser hemsk ut och inte som en bar, toaletten och duschen är ett helvete. Vi får panik och vet inte vad vi ska göra men Elina ringer föräldrarna och hennes pappa Göran fixar. Allt slutar med att vi får byta till ett riktigt hotell dock utan pentry men det gjorde inte så mycket, rummet och hotellet var jättefint och vi började vår semester.
Resten av veckan gick på som vanligt, vi solade på förmiddagarna och sen solade vi lite till sen åt vi och gick lite på stora gatan och kollade i affärer (de som fanns där).
En dag skulle vi upp och kolla på ett gammalt tempel där man tillbad gudinnan Afaia och det var en vääääldigt jobbig resa dit. kvinnan på hotellet sa ko-lugnt "bara gå rakt upp i 15 minuter"(hon pekade upp i riktningen vi skulle gå på en väg). Vi började traska på i en backe och upptäcker snart att det är värsta lutningsbacken vi ska gå i. Svettiga och trötta hittar vi templet efter 20 minuters promenad men det var det värt. Det var väldigt fint där uppe och vi fotograferade mycket.
Ska sluta pladdra om Grekland nu för att detta inlägget inte ska bli förlångt, handlade lite smått där och några presenter till familjen, allt som allt var det en trevlig resa :)

Paddlingen var med smil-ettorna som var vårt ledaruppdrag nu i trean. Vi paddlade sammanlagt 3 mil på rönneå vilket var jobbigt men det gick snabbt denna gången, det var grundare vatten iår så alla fastnade på alla möjliga stenar och vi ledare fick mycket att göra så milen gick snabbt.
När vi kom fram till lägret första dagen så började det roligt, lekarna. Vi började med irlänsk julafton tror jag det heter, där man ska snurra 12 varv med huvudet på en pinne som ska nudda marken, sen ska man springa till sitt lag och nästa man till rakning. Ingen springer direkt rakt.
Efter det var det dags för ormgropen, jag orkar inte förklara den men den är rolig att se på.
Efter det var det klädstrecket som jag inte heller orkar förklara men det är inte så svårt att förstå, ta av kläderna - lägg på ett streck - längsta strecket vinner sen ska man klä på alla kläder igen snabbast.
Sista leken var nakensimning i ån också lätt att förstå, en poäng lek.
Det var väldigt roligt allt som allt, trevlig klass trots att dem försökte skrämma oss på natten i ett mycket dåligt försökt men vaddå, en roligt grej =)

Idag var jag hos frisören imorse, klippte upp det och slingade det blondt så är väldigt blond just nu haha :)
Nu ska jag sticka till träningen efter att inte ha tränat på en och en halv vecka jisses men det ska bli kul.
Ska sticka lite tidigare och kolla på CL finalen hemma hos Sofie, wiie.... Heja Barca!
Vi syns och hörs! Puss och kram!

Blinded by the light...

Här sitter jag och glor och förstår inte vad jag gör uppe så tidigt på en ledig dag. Vaknade vid åtta och gick upp halv nio bara för att jag inte orkade ligga kvar i sängen... hmm... Det är väl en vana att vakna då omkring så man gör det även de dagarna man inte ställer klockan. Så otroligt skönt att vara lite ledig från skolan bara för att lektioner är inställda, gött! Imorgon har vi bara historia i typ 50 minuter så morgondagen är inte så farlig den heller, börjar väl ett eller något.. :p

Tror att jag ska baka något idag bara för att ha något att göra, alla andra går ju typ i skolan förutom några i min klass då och alla ni där ute som skubbar för att ni inte orkar gå till skolan :P fyyyyy....
Annars händer inget speciellt idag det är som en vanlig torsdag. Knatteträning lite senare idag, får se vad vi gör sen ska jag kolla på andra semifinalen på eurovision :) heja Norge och Danmark! :)

Jag får göra ett nytt inlägg lite senare idag eller imorgon om vad jag bakade och berätta om det blev bra, har man tur så blev det de haha! :D håll tummarna för goda kakor!

"butter my but and call me a biscuit..."

"I staden växer inga blommor.."

Lyssnar just nu på Veronica Maggios cd "och vinnaren är..." på hög volym! Det är en riktigt bra cd-skiva faktiskt! =)

Nu är det det bara två dagar kvar sen åker jag och Elina till Grekland. På lördag bär det av! woho! :) Väskan är redan packad, har varit det i någon dag. Eller den är nästan helt klar, ska in ett par skor, en neccessär och lite så sen är jag klar :) Har packat väldigt bra faktiskt, har 5 kg över så att jag kan shoppa där nere :D Hoppas att vi inte glömmer något nu som vi kan behöva där nere men det tror jag inte, vi har tänkt på det mesta haha! Det enda tråkiga med resan är att vi missar eurovisionfinalen för vi sitter på ett plan då men va fan tror vi överlever det om jag ska vara ärlig hahaha! Heja Sverige! Hela Norden har faktiskt bra bidrag detta året tycker jag, fast Finlands är lite sådär men trallvänlig så den funkar den också! Islands är lite halv tråkig men fin så den funkar på det och Norges och Danmarks är bara så bra så dem funkar i vilket fall som helst haha! :D Sen har vi ju vår egna lilla sångfågel, hoppas verkligen att det går bra för oss men vår genre är inte riktigt som de andras så antingen blir det en bottenplacering eller så går det bra för Malena Ernman! Vi hoppas på alternativ två tycker jag!

Nu ska jag skriva lite på min hemtenta till samhällen och dialogen till Svenska B sen är jag klar med allt i skolan :D Förutom att vi har ett prov kvar med historian sen är det slut bannemaj! SKÖÖÖÖÖNT! =) Hoppas ni andra har det trevligt i skolan/ på jobbet eller var ni nu är! Träning ikväll som gäller, så heja heja!

"men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna så måste jag ta isönder dig...."  =) 

"What we do in life echoes in eternity"

"Today I saw a slave become more powerful than the Emperor of Rome"

Det blev Entré med mammsen idag =) Vi åkte dit efter att hon hade hämtat upp mig från skolan. Vi köpte ett par skor, ett par vita gladiatorskor som jag ska ha på studenten. Väldigt fina och passar helt okej till min klänning. Vi köpte även en liten vid väska som jag ska ha, ville inte ha min lilla svarta så vi köpte en vit som passar mer in till studenten :). Vi köpte även en present till mig som jag ska få av mamma och pappa på studenten. Det är ett halsband och matchande örhängen i silver från Efva Attlings kollektion, otroligt fina och hade inte hittat dem om det inte varit för min underbara syster som berättade om dem för mig! :)

Nu är jag btw nog klar med allt som har med min utstyrsel att göra till studenten. Jag hade dock behövt en vit kofta men jag hittade ingen idag, får titta vidare annars har jag en hemma som jag kanske kan ha om ja inte hittar någon annan :). Men jag har iaf klänning, skor, väska och smycken så it's all good! OCH självklart har jag min fina studentmössa, så gullig så! Nu ska jag sluta skriva eftersom jag redan skrivit en gång idag och skulle bara uppdatera lite smått om dagen.
Lägger upp en bild på mina nya skor med bara för att jag kan ha ha! :) Vi syns och hörs! Tjingeling!
ps: citaten är från "the gladiator" rycktes med lite pga av skorna haha vill se den nu bara för det! :D :ds


καλημέρα!

för att översätta rubriken så står det God morgon... fast på grekiska. Jag och Elina har äntligen bokat och betalt en resan! wiie! Vi ska till om det inte har klickat än, Grekland! Vi ska ut till Atens övärld och bo på ön Egina! kommer bli så sjukt roligt och häftigt! Hoppas jag på i alla fall! ahaha.. Nu är vårt enda problem ledigheten i skolan eftersom skolorna har blivit så störda att man inte får ledigt för något men vi får göra vårt bästa i alla fall. Det är ju inte så att skolan ska få hindra oss från att åka nu, vi har pratat med lärare och flyttat lite så det blir inga problem och vi ber ju faktiskt bara ledigt för tre dagar! give us some slack! =)

btw så är det bara typ 15 dagar kvar till studenten och av de 15 dagarna så är tre spenderade i Grekland och två är paddling med ettorna och förhoppningsvis är 1 vår studentdag, om vi nu inte missar den för vi är och paddlar :( håll tummarna!

Nu ska jag klä på mig för jag ska snart sticka till bussen som tar en till skolan :) skönt att mamma hämtar upp mig efteråt, ska se om vi inte kan sticka till Entré, jag hade velat kolla lite på skor där behöver ju ett par till studenten! :)
Jag skriver senare idag eller imorgon om hur det går med studentprylarna haha!
See yah! :) γεια!


Miss kiss kiss bang...

......Efter regn kommer solsken...... fast än regnar det inte men med tanke på de mörka molnen på himlen så dröjer det väl inte såå länge till innan det börjar men det gör inte så mycket, sålänge det inte är här för att stanna! Dock hoppas jag inte på att det börjar regna eftersom vi har börjat att springa ute innan träningarna men får ta med mig min regnjacka så blir det nog bra ska ni se!
Nu får jag väl ta och informera om höjdpunkterna från förra veckan så ni inte missar något i mitt spännande liv.... ? haha!

I Torsdags var det ju valborg men jag kan säga att det blev verkligen inte som jag och Elina hade planerat. Men vi hade trevligt i alla fall fast att vi var sjukt trötta när klockan blev typ elva och bara ville att tiden skulle gå ungefär haha! Men slutet gott, allting gott! 
Lördags så var det först kalas för kusin Johan som äntligen fyllde 18 år och det bjöds på vääldigt god mat Marcus och de andra killarna nere på Ellinges Golfklubb hade gjort ett strålande jobb och om ni funderar på att beställa mat till något event och bor där omkring(eslöv) så är de killarna de bästa må jag säga! :) Tyvärr kunde jag inte stanna allt förlänge för jag skulle vidare på klassfest hemma hos Aleks senare på kvällen.
Nästan alla från klassen var där inkl. Annika, Oskar m. vänner haha, Jennifer och en kompis till Stoffe! Vi grillade, tittade på fotbollen där underbara Barca självklart kammade hem segern och sen var det feeeest m.m! Hade väldigt roligt och det dracks en hel del! Efter många timmar började folket dra vidare och jag, Elina och Patrik drog vidare till en fest hemma hos Hoffnell ute i limhamn(?) och festade vidare där. super snälla Jonas körde oss sen hem efter några timmars festande där och sen nattade vi alla tre hemma hos mig! så skönt så!
Söndagen var inte så speciell. Den började med Australia efter att Elina hade åkt hem och vid slutet av filmen vaknade Padde upp och vi fortsatte att titta :) Så otroligt bra den filmen är! Nästan lika bra som Twlight (nördig som man är) haha! Efter att Padde hade åkt gjorde jag inte allt för mycket, tillbringade dagen vid teven och slocknade vid tio haha! sjukt Klen!

Idag har jag studiedag men har inte gjort något speciellt. Har dock postat mina inbjudningar till studenten så de kommer väl antingen imorgon eller i övermorgon antar jag :) Imorgon har jag studiedag igen skööönt men antar att jag inte ska göra något speciellt då heller, ska dock inte sova lika länge som idag. Vaknade vi kvart över elva ungefär och ja man hinner inte så mycket av dagen då hehe! Nu ska jag byta om till träningen för ska hämta upp Tessan och Johanna om en halvtimma och hade tänkt se lite på teven innan för jaa det är mitt liv typ haha! Jisses jag behöver ett roligare liv! :) men är nöjd med mitt, än så länge.
Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske imorgon så får vi se om jag gjorde något roligt eller ej!
Pussar och kramar / The one and only!


inte så jättebra bild men i alla fall en bild :)
 jag och några av alla våra tjejer i klassen!

RSS 2.0