You think you know but you don't.....

Oh vad jag tycker om söndagar! Slappedagen till 100%. Jag hade helt glömt bort att skriva om danmark så kör det och lite vad som mer har hänt i veckan, kortfattat....

Danmark var väldigt trevligt, bodde på Palace hotell (Scandic) i köpenhamn precis på rådhustorget (?) väääldigt fint inne på rummen ska ni veta! Sjukt mysigt och fin utsikt från balkongerna... Åt massor med onyttiga saker, har lagt in en bild längst ner i inlägget på brunchen vi åt på café norden helt sjukt var mycket mat men riktigt gott! =) Men i alla fall som jag sa vi åt massor och vi shoppade en del, köpte t.ex en ny väska, en liten förvaringsask från ordning&reda och sen en ny plattång i mini format som man tar med på resor och sånt, otroligt söt haha!
Det var en väldigt skön liten minisemester med syrran och hade hur kul som helst =)

I fredags lämnade jag henne på stationen som nu är fullkomligt kaotisk! Fattar inte var tågen går och var dem inte går, det bankas och spikas överallt och folk springer över en! aaaaah fattar inte varför man ska behöva ändra om allt hela tiden! Varför inte bara låta saker vara som dem är när det inte är något problem med dem? Jobbigt i alla fall! På kvällen träffade vi(elle och jag) Jonte och grabbarna en stund innan dem drog vidare och vi hem.. Igår var det party för Vicki som fyllde 19 år.. hurra hurra! Efter det åkte vi vidare till en fest i Riseberga och fortsatte att partaja där, hur kul som helst! Idag blir det slappedag med filmer och chips! mums! Har redan kollat på "made of honor" som var rätt rolig men som alla andra kärleksfilmer, rätt förutsägbara faktiskt men det är så vi vill ha dem så jag skulle inte sluta kolla på dem fast att jag redan vet hur de slutar! haha!

En annan sak som jag stör mig på just nu förutom alla ombyggnader är alla harkrankar! Alltså det kryllar av dem runt om vårt hus och eftersom pappa hela tiden vill ha det öppet i "för att få in frisk luft" så flyger ju jäklarna in! Visst dem gör inget men dem är ju sjukt jobbiga och äckliga att ha omkring sig! Gissa om jag har någon på rummet just nu! Indeed!! Undra vad dem har för nytta i ekosystemet egentligen.. någon som vet? Tror inte att de har någon alls!

Snart är det dags för Privileged, Wiiie, och senare ikväll blir det nog in-laws eller någon gammal dvd man har här hemma.. får se! Ska också smaka de nya chipsen sourcream and dill ikväll.. undra om det blir någon hit haha! håll tummarna! Vi hörs och syns! Kiss Kiss....


den galna brunchen med bröd, laxröra, krov, skinka, ostar,
 marmelad, pannkaka med sirap, frukt, chokladkaka
 och en sjukt god Smoothie! Tog även deras Iste som också var himmelsk!
You like? Café Norden! =)


I AM....SASHA FIERCE

Dagarna bara flyger iväg verkar det som...Det är väl för att man inte har något vettigt att göra under dagarna antar jag...
men anyway har gjort lite skojsiga saker de senaste dagarna...

Var på bio igår med Camme (syrran) och såg "Sommaren med Göran". Den var rätt rolig faktiskt haha, helt klart värd att se. Idag har jag, mamma och Camme varit istan och kollat lite på bland annat entré... Fått tre nya cdskivor, Beyonces, kings of leons och Milows wiie ska lyssna på alla snart =). Sen har jag fått boken Ps. I love you fast på svenska och har läst några kapitlen i den nu, helt okej... Har också fått ett par jätte söta converse.. vita och silvriga med massa små hästar, fjärilar m.m. i härliga färger.. tyvärr var dem lite förstora fast att jag hade testat dem i affären men det får gå ändå..

Ikväll blir det träning i nya hallen på baltiskan och imorgon blir det DK med Camme wiie... Uppdaterar när jag kommer hem igen på onsdagen! Ha de fint så länge!

Peace!

Det blir aldrig så verkligt som i våra fantasier....

Så var det fredag igen och sista dagen på Malmö Festivalen. Dock blir det inga fyrverkerier ikväll utan det har blivit ersatt av en ljusshow istället, woooho! hmm..... Kan det blir sämre? Eller ja vi får se hur det blir nästa år, än har det inte nått bottnen.... Ska in ikväll i alla fall, ska förhoppningsvis se Johm ME spela på amiralen med Elle. Jag kommer dock inte riktigt ihåg när det börjar kanske sju hmm?.... Hoppas att jag inte missar det i alla fall haha...

Imorgon kommer Camme, yeeey!! På söndag ska vi på bio och se "Sommar med Göran", haha den verkar så sjukt rolig så ska bli kul att se den. På tisdag-onsdag ska vi över till Danmark och bo på ett hotell över natten och sen shoppa och ha trevligt på dagarna, ska bli väldigt skoj =)

Älskar btw rubriken jag har idag, tycker att det är riktigt bra mening och betyder massor för mig så den fick passa idag! =)

Ska hålla mig kort idag ska bara länka till två riktigt bra låtar ena är John MEs låt "Love is my drug" och den andra är Imogen Heap med "the walk" (båda öppnar i andra fönstren så oroa er inte haha). Två väldigt olika låtar men båda mycket bra, enligt mig då haha. Lyssna! =)  

John ME - Love is my drug

Imogen Heap - The walk

Enjoy / Marre =)

Behind every great love is a great story...

Är så sjuuukt sugen på att se dagboken just nu! Ska låna den av Elle och glo sönder den hade jag tänkt haha :D
Jag borde starta en filmblogg faktiskt, har sett de flesta filmerna och några till så varför inte. Tror dock inte att jag hade uppdaterat den så ofta så antagligen inte så lönt, ser gärna om filmer som jag tycker om och kan ju inte skriva om en film flera gånger då är det ingen poäng med bloggen haha!
Killen jag länkade i förra inlägget heter inte Chester C utan Chester See tydligen haha My bad! Så googla nu honom eller youtuba om man kan säga så hahah!

Har förresten lurat på mamma facebook nu, överroligt! Har fått fixat hennes profil, lagt in bild och allt haha! Hon är där inne mer än båda mig och min syster. Har fixat sån farmville till henne och hon är helt galen på det... Frågar om allt också men sånt får man ta som lurar på henne nya grejer! :D

Malmö festivalen har börjat och det har varit ett bra drag på det! Var inne på rix fm och kollade i lördags vilket var riktigt trevligt förutom bråket bakom oss men det gick bra ändå... Mika hade ett jäkla drag och var sjukt bra live ju haha! Såg också Veronica Maggio på kvällen som också var sjuuukt bra! Har nog fått i Elle det också haha ska skicka hela cdn till henne vid ett tillfälle :D Har ni inte sett henne live så gör det! She's gooood! :D Ska in till festivalen några ggr till innan det är slut så vem vet vi kanske träffas på :) Är dock besviken på hur dem har ändrat allt med platserna och så.. Jag menar vem är dum nog och tar väck Dansbanan och slänger in det på amiralen? wtf liksom! Synd att mölleplatsen också är borta, inte för att jag brukade vara där men vet att många hängde där så det är synd...

anyway... Hittade ett bra citat i en av twilightböckerna, vet inte om det var i trean eller fyran men det var bra i alla fall...

" och ändå, sanningen att säga,
har förnuft och kärlek nu för tiden
icke stort umgänge med varandra."
William Shakespear - "en midsommarnattsdröm", akt 3, scen 1.


Nu ska jag pysa tydligen har vår ena bil gått isönder och mamma står på jobb och väntar på en taxi, kuuuul blir kanske skroten för lilla bettan.. Hon har varit med på många tripper över alperna till italien och så synd att skrota henne.... Men det är ju en bil den klarar sig inte allt för länge...
Peace! =)

God damn you're beautiful....

Heej hopp! Har äntligen kommit hem efter ungefär en vecka i Tyskland med päronen... Har åkt runt och kollat och shoppat i olika städer i Tyskland vilket har varit trevligt men är glad för att vara hemma! Borta bra men hemma bäst som man säger! Har shoppat många fina saker och mycket gott att äta och dricka hihihi (a). Idag blir det att packa upp allt och ställa allt där det ska vara och slänga kläderna i tvätten... tråkigt, suck!
Ikväll kanske jag ska träffa Elina, om hon nu inte har andra planer vill säga haha får ringa henne så fort hon slutar jobba så får vi se :) Kanske se Casanova wiie!

Var inne och läste på Måsens blogg för en stund sen och såg en youtubelänk på en kille som sjunger en väldigt bra låt så tänkte att jag också skulle länka så att alla kan lyssna på denna underbara låt! =)
ChesterC - God damn you're beautiful
 (öppnar i ett annat fönster)

Nu ska jag ut i trädgården en stund sen ska jag kolla på Bring it on som går på teven sen får vi se! Ska lägga in bilder på datorn så kanske kan lägga in några här imorgon eller så =) Håll tummarna haha!
Glöm inte att kolla in länken, it's good! Take care! / Marre


RSS 2.0