Dålig uppdatering

Jepp idag har jag varit rätt dålig på att uppdatera sidan.. Bättrar mig imorgon har bara inte haft så mycket att skriva om idag! Inte för att jag har så mycket att skriva om i vanliga fall men ändå haha!

Öhm ja lite om dagen så kortfattat som möjligt ...
Triangeln gick bra hittade vad jag skulle typ. Körde sen till Coop och fixade en present till och letade lite där också. Köpte mat som jag skulle äta, blev fiberpasta med köttfärssås. Hur gott som helst! Träningen gick bra, lite ont i foten men körde mycket med passningar etc idag så inte så mycket spring. Match på fredagkväll (blööö) i Årstorp, så om någon av er som läser bor där omkring så kom gärna ner till sporthallen och heja! Tror matchen börjar halv nio. Nu är jag helt slutkörd så jag ska gå och lägga mig och sova ordentligt och så får vi se vad som händer imorgon! Spännande =) Blir nog lite Beyonce innan jag somnar dock. Tycker så mycket om hennes nya album, speciellt den lugna cdn "I am" så otroligt bra! Vi hörs! Pussar och kramar!

30 september 2009

Hej hej hallå! Det är så synd att det blåser så mycket ute just nu för annars är det fint väder. Skönt att solen lyser! Vet att pappa skulle iväg med jobbet idag till vindkraftvärken ute i havet mellan malmö och köpenhamn så hoppas att vädret håller i sig och att det slutar blåsa så de inte får några problem med det. Mamma kommer hem ikväll från en utbildning så är själv fram tills dess för pappa och dem ska ut och äta efter utflykten. Det blir att äta middag själv idag, snyft! haha men det får gå :)

Har precis kollat klart på gårdagens idol där Mariette och Erika gick vidare. Wiie blev så glad att Erika gick vidare för hon är så söt och snäll och sån liten sockertopp tjej! Helt klart en favorit för mig... Stör mig dock lite på Peter Jidhe och hur han ska avsluta allt han säger med sista ordet i en längre ton. Verkligen irriterande!!

Nu ska jag klä på mig och köra in till triangeln och köpa lite presenter och kolla lite en stund. =) Vi säger Puss och kram! =) 


I taket lyser stjärnorna...

Hmm.... Har ni aldrig bara suttit och tittat på stjärnorna och undrat om det finns mer än bara stjärnor där uppe? Vad som finns i de andra galaxerna, hur många andra galaxer de finns etc? Hmm.... ja man kan ju undra!

Nu ska jag i alla fall hoppa i sängen och sätta på Twilight. Får se hur länge jag kan kolla innan jag somnar men ger det ett försök i alla fall =) Annars får jag kolla på den igen imorgon bara. Puss och kram! Sov gott!

En svag trea...

Nu har man hunnit smälta all mat och kolla lite på tv. Maten blev helt okej, lite tråkig smak och tråkigt överlag. Det var ju bara kyckling med lite sås och ris. Woooooho? Smaken var sådär så om jag skulle betygsätta det från ett till fem skulle det få en svag trea. Inget jag skulle äta ofta men kanske testa igen men improvisera lite med lite mer grönsaker och grejer i så det blev mer en gryta.

Nu ska jag fixa till mina naglar, de har blivit lite för långa för min smak så ska klippa och fila ner dem sen ska jag sticka ner till sporthallen och träna de underbara små grabbarna... (sarkasm!!!) haha! Jippie!? Jaja men vi hörs :D

Tikki Masala

Jahapp då kör vi nu då! Allt är framme och cdskivan ligger i spelaren. Blir lite Peter Jöback nu med "jag kommer hem igen till jul" haha fråga mig inte varför men är ju på julhumör nu och vad blir inte bättre med lite Peter Jöback då :D lovely! Håll tummarna på att detta ska bli gott haha! Lägger upp restultat efteråt haha!


29 september

Godmorgon alla! Sovit gott? Det har jag i alla fall förutom att jag vaknar till stup i kvarten.
Idag blir en lugn dag, ska ut och gå en runda för att hämta min cykel som står hemma hos Elle sen ska jag inom affären och köpa lite grejer till middagen idag. Ska laga Tikki Masala till mig och pappi så får hoppas att det blir gott. Fast pappa äter ju det i vilket fall som helst men ändå haha! Ikväll blir det knatteträning och idoltittande. Skönt!

Läste förresten någonstans att serien "Vänner" ska nu bli film! Wiiie! Den ska tydligen komma ut under sommaren 2011 så det längtar man nu såklart till! haha ska bli kul att se hur den blir. Alla sex skådespelarna ska ha skrivit under att de ska vara med i filmen så det blir som gamla goda tiden då ju! Spännande!

Nu blir det frukost framför tven för mig och sen ut på promenad! Vi hörs =)

Godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen vilket ska bli så sjukt skönt för att jag är riktigt trött!
Har typ precis kollat på inspelade Idol från tidigare idag och ikväll var det Calle och Jon som gick vidare.
Vet inte riktigt hur jag tycker om Jon, första gången han gick in och sjöng så bara jag älskade honom men sen höll han så pladaskt på slutaditions så jag tyckte inte att han förtjänade att gå vidare och nu vet inte inte alls.. haha! Jaja får fortsätta titta och se om mina uppfattningar blir bättre eller sämre om honom!

Dagen får avslutas med en bild som jag fick utav en vän när han var 14 år hahaha! hur söt som helst? hmm.. haha jaja men ha en trevlig fortsatt kväll eller dag kanske man ska säga.. tisdag nu :p Vi hörs!


Tadaaaa

 

Efter mycket skruvande och värk i armen så blev bordet klart! Voila! haha väldigt nöjd med mig själv, även om det inte var speciellt svårt att göra haha :D

LACK!

Nu tror ni för titeln att jag är arg över något eller hur?! haha! Eller vet inte om man använder ordet lack istället för arg mer än i skåne men om inte så har alla som inte visste det innan lärt sig något nytt haha!

Men i alla fall är inte lack över något utan det är bara namnet på bordet jag köpte på Ikea idag när jag var där med Anna innan idag! Elle jobbade så vi tänkte åka dit och säga hej och samtidigt är det ju en tripp till Ikea, vem kan stå emot det haha :D Så köpte bordet behöver nytt för mitt gamla är lite för gammalt och slitet nu! Vi ställde oss givetvist i den längsta kassan idag också bara för att snacka lite med Elle som hade en kassan haha. Sen fick man ju bära runt det jäkla bordet på alla bussar för vi hade ingen bil hemma så fick ta bussen dit! Nu ska jag försöka montera ihop det och hoppas på bästa möjliga restultat haha önska mig lycka till :D


Hk Malmö...

Japp då har man hunnit med en handbollsmatch och middag! Hk Malmö mötte OV Helsingborg och vann matchen med 29-24 har jag för mig! Bra spelat av grabbarna! Jag och Anna hejade lite smått på båda lagen men det var bara på de snygga i OV vi hejade på annars var det ju självklart Hk Malmö som är favoriten! =)

Nu har vi precis ätit och det blev Fajitas men med Pitabröd och lite guacamole och så! mycket gott! Ska krypa ner framför teven med filt och liknande och kolla på en härlig film nu tror jag. Myyyys!


27 september 2009

Då var man hemma från Vellingeblomman igen. Haha det är så roligt att dem hittar på så mycket saker till högtiderna. T.ex. halloweenrundan vilket är en jätterolig sak att titta in på! Sen till julen med tomtebyn, det uppskattas :)

Köpte lite olika dekorationer till Halloweenfesten som jag och Elle hade vi tänkt att vi skulle ha, så handlade lite i förebyggande syfte haha! :D

Här har vi vårt lilla skelett och Annas nya pojkvän Leyton =)


Vellingeblomman

Godmorgon! Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag, mammi och Anna sticka till Vellingeblomman och se om där är något roligt =) Senare idag blir det in till baltiskan och kolla på när herrarna spelar match! Fullspäckad dag idag igen då hah! Skriver igen snart! Puss!

What a day...

Jaa då börjar dagen nå mot sitt slut för många av oss. Kom hem från Sofies mamma Gunillas fest. Jag och kusinen Anna hjälpte ju till att servera och hålla på där =) Det var skoj men jobbigt att stå upp så kroppen är helt slutkörd nu efter dagen.

Började ju sticka till Nova Lund där allt börjar med att en kille på the phone house lurar oss till att stanna vid honom och blir där typ 10 minuter för att han ska hålla på att prata och mamma går ju så klart med på hans erbjudande, suck! När vi väl kom därifrån så gick vi in på Change och skulle testa massa bhar. Efter ett massa prövande, från min sida för mamma hittade direkt, så hittade jag tillslut tre stycken som jag tyckte om! Hon som jobbade där var riktigt duktig så letar ni efter bhar så stick till Change! 50% på allt året ut nu också så passa på!
Efter en tripp så Nova stack vi vidare till Burlöv center och stack inom kakfabriken eller vad hette precis bredvid centrat och köpte på oss en massa kakor haha mums! Sen stack vi in till centrat för mamma skulle köpa en jacka på Zizzi och där hittade hon en massa saker plus en jacka då och jag fick två armband från nya favoriten "Pearls for girls" verkligen älskar deras smycken! så sjukt söta!

Efter det har jag hunnit spela match och jobbat på kalaset och dagen är om några minuter slut! What a day! Jag och Anna funderade på att dra ut men jag orkar inte ta mig till dessa platser som festerna är på så får bli en kortare natt idag och dra igång en annan kväll istället helt enkelt =) Hoppas att alla andra också hade en trevlig kväll och för er som kvällen inte är slut för än, Rock on! :D Vi hörs!

 
Bharna jag hittade idag på Change och de två fina armbanden från Pearls for girls! =)

Nova Lund

Godmorgon alla! Har börjat gå upp mycket tidigare än vanligt efter jag har jobbat i receptionen. Vaknar innan nio nu vilket är skönt istället för att sova bort dagen :)

Nu blir det frukost och sen blir det Nova Lund med mammi! höres!

Singing bee

Då var man hemma igen nu då.. Det var ett mycket trevligt kalas hos Elle och hon gillade toppen jag hade köpt till henne vilket var bra =) hoppas den passar också bara! Kvällen slutade med att vi satt i soffan och drack drinkar och "sjöng" till varje låt som spelades haha! gött!

Nu ska jag gå och lägga mig vi hörs! =)

 
Goda drinkar och mumsig brownie!


the bold and the beauty

Så nu har man varit i stan en stund med Johanna, hemskt trevligt :) Shoppade lite, köpte present till Elle och lunchade! Det är ju den matfestivalen i malmö nu igen så vi passade på att testa lite grejer. Käkade paella till lunch vilket var gott men lite smaklöst typ... Sen köpte vi italiensk soft nougat där vi tog nutellasmaken och sen köpte johanna en kringla och jag köpte en "apfelstrudel" :) mums! Ska upp och äta den nu framför teven med en kopp te! Lovely! hörs!



köpte tröjan på JC, jättefin med lila linjer även om de inte syns så bra haha och köpte armbanden på Gina tricot och sen örhängena på glitter =) Helt in love hihi :D

Elina! <3

Vilken morgon, solen skiner, Elina fyller 19 år och musiken strömmar ut genom högtalarna! Underbart!
Har lyssnat på Livvi Franc X antal gånger nu haha jag får skylla på Sofie helt enkelt som började med låten först haha! Spotify is the shit!

Ikväll blir det kalas hos Elina med hennes nära och kära så det ska bli trevligt och imorgon är det match wooooohoo!

Nu ska jag börja göra mig klar, ska in till stan om en stund! See yah


Xena

Så skönt det var att kunna sova lite längre idag! Fast vaknade ändå vid sex typ och sen igen en gång varje timme typ, jättejobbigt men har ju ändå lite vana inne nu.. Gick upp strax innan nio.
Frukosten blev kräm, blåbärsoppa och en slät vetebulle haha stadigt. Pappa har fått hem några olika prover från jobbet eftersom de konstruerar förpackningarna så jag testade några av dem. Helt okej :)

Nu ska jag upp igen och kolla vidare på Xena. Skulle egentligen in till stan men orkar inte och vädret är inte helt okej så väntar till imorgon istället! Hörs senare!


lätt som en plätt

Endast tre timmar och 15 minuter kvar nu typ sen är det dags att gå hem wiie! Lunchen var trevlig, käkade plättar med jordgubbssylt och drack bravojuice! mums! Saknade mammi dock men hon är inte på jobb idag för hon är på någon utbildning så får träffa henne lite senare idag istället.

Just nu gör jag inget annat än att störa mig på mina fingrar och naglar. Är så torr precis vid nagelbanden och under på huden! Smörjar mig ofta men kanske inte använder rätt grejer. Har min "Norwegian formula hand cream" där hemma från Neutrogena som är riktigt bra men glömmer ju alltid att ta med den hit på jobb där händerna är kalla och torra! Jaja smörjer när jag kommer hem och kör lite manikyr också samtidigt om jag hinner =) Kanske en handscrub också. Köpte (eller fick av mamma) en handscrub från oriflame som är rätt bra som jag kan rekommendera till er.

Nu ska jag ringa restaurangen Stora Varv och beställa grejer och bord till imorgon när det kommer besök! Håll tummarna...

Superstars

Tjoo då var det onsdag och en härlig morgon. Det var segt att gå upp men sånt är livet, solen skiner idag vilket är ett gott tecken.

Utbildningen igår gick bra men det var jobbigare än vad jag hade trott. Ska dit igen och jobba på torsdag och skriva ett litet "prov" innan. Spännande... Jag kan hantera kassan någorlunda nu i alla fall haha! Träning ger färdighet! Var helt slut när jag kom hem igår och då skulle jag ner och träna knattarna också så när jag kom hem efter det det blev en väldigt seg kväll framför teven med föräldrarna.

Träning ikväll men jag har fortfarande ont i foten efter stukningen så får se hur mycket jag kan vara med på, får ta det lugnt så att jag kanske kan vara med på matchen på lördag istället! Jag vill ju så gärna spela!

Förresten någon som hört om rånet på värdetransportcentralen utanför Stockholm i morse? haha helt sjukt egentligen. Ungefär 5 imorse hade en helikopter landat på taket på värdetransportcentralen som tillhör G4S och de hade människor hade tagit sig in i centralen från taket med hjälp av sprängämnen och sedan hissat upp massa påsar med pengar till helikoptern. Värsta actionrullen ju! Nog första gången jag någonsin har hört talas om ett rån med hjälp av en helikopter i Sverige! Idioter som gör det men väldigt smidigt gjort. Får se om dem blir tagna eller inte!

Bilden är tagen från Aftonbladets hemsida.

 


5-0

Glömde kommentera fotbollsmatchen som gick igår innan ju! Mff mot Elfsborg.... Tror att Mff låg nia och Elfsborg fyra och ändå lyckas Mff vinna matchen och med hela 5-0! helt sjukt av båda lagen! Starkt jobbat av Mff grabbarna! Synd bara att det börjar gå bra nu på slutet av säsongen, det är som vanligt med andra ord!

Nu har jag haft min lunch och ska snart sticka till mitt andra och nya jobb för att få en utbildning där. Spännande!
Håll tummarna på att det ska gå bra alla! hihih! Vi hörs <3

Godmorgon solstrålar

tjaaa solstålar hade varit trevligt men istället är det molnigt och mörk i malmö. Vi får hoppas att det klarnar upp om någon timma eller så...

Det var så sjukt segt att gå upp idag så jag snoozade en liten extra stund bara för att jag kunde. Nu är det näst sista dagen på Enics och det lugnt som vanligt. Hoppas att jag får lön denna månaden så att det inte kommer nästa månad! Vi får se om någon dag om lönelappen kommer eller inte, spännande!

Nu ska jag försöka lösa en sudoku i metro sen ska jag jobba vidare. Vi hörs senare =)

mööööög.....

Stukade foten idag på träningen när vi spelade! mög också! Vi som har match till helgen och allt... men ja jag kan gå på foten så smått så jag ska f*n träna på onsdag och spela på lördag punkt slut! Mamma ska inom intersport imorgon och köpa ett till ankelskydd till högerfoten nu också så nu ska jag ha skydd på båda fötterna men sålänge det hjälper så är jag nöjd hur många skydd jag än har.....

Annars gick träningen bra, innan stukningen då. Spelet gick bra eller för mig tyckte jag, sprang ifrån de andra i kontringarna och sköt mycket.. måånga mål hihi =) Sjukt taggad till matchen!

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon! Puss och kram!


Tusen tack!


Det här stod vid ytterdörren och väntade när mamma och jag kom hem från jobbet idag..
Ett långt rör med godishamburgare från Elle som önskade mig lycka till på nya jobbet som börjar
halvt imorgon haha! Så super gulligt av henne! Tusen tack snäckan! Puss puss puss puss och många hjärtan!

Sitter vid vanliga datorn igen, inte ofta jag sitter här när jag är inne på bloggen men ska försöka ändra på det så att jag kan börja lägga in en massa bilder ju... Stack med mamma till Jägersro efter jobbet. Vi skulle kolla på en ny bh till mig men hittade ingen jag ville ha. Vill ha en utan bygel för behöver inte det direkt och tycker inte att det är så behagligt för de trycker på mina revben men som sagt hittade ingen... Ska till Nova Lund på lördag med mamma innan vår premiärmatch och kolla på change och se om där är någon, annars finns ju alltid Twilfit dem brukar vara bra! Inget annan affär som är bra?

Nu ska jag byta om till träningen och göra mig redo, ska köra om en halv timma typ och hämta upp johanna. Baltiskan idag, skööönt! Vi syns! <3


Urban Outfitters

Ja då är det de sista tre dagarna på Enics nu då.. Trevligt!

Helgen har varit helt okej, kroppen blev rätt seg och mör till sista träningen men kämpade på ändå..
Det blev mycket skratt och mycket snack (hemskt att det rimmar men ändå) och allt som allt är jag nöjd med hur träningarna gick över lag. Vissa saker är man mer nöjd över än andra...
Ska lägga in några bilder därifrån så fort de har lagts upp av de som fottade haha! Självklart glömde jag ju min kamera så överlade fottandet till de andra töserna och Rogge och Bamse ofcourse.

För övrigt så var jag inne på Urban Outfitters hemsida för en liten stund sen! Iiii vad jag tycker om kläderna som finns där. Var så mycket jag ville köpa men kan inte köpa nu för har inte pengar att roa mig med just nu suck haha! Snart kommer dem dock och då ska jag nog köpa något litet fint i alla fall och sen spara resten på andra kontot =) Sen är det ju jul om någon månad och päronen fyller år snart så det blir massa presenter att köpa också...... Mycket pengar som går nu höst/vinter halvåret...

Har förresten uppdaterat "veckans:" som finns uppe i högra hörnet så kolla där också och se om det är något bra! Skriver senare igen ska träna ikväll så kanske efter det =) Peace!

last man standing

Jepp nu sitter jag här och ugglar och ska snart gå hem. Det är väl jag och typ tre till inne i hela byggnaden så här är lite öde haha... Har gjort allt jag skulle göra och bara väntar på att tiden ska gå nu. Ska först hämta upp Linda och Rebecca sen ska vi hämta Ampe och sen bär det av till Ljungbyhed woho.... ska bli skojsigt haha =)

Fiskgratängen var helt okej men inget jag föredrar att äta men det gick ner....

Nu ska jag bara ställa in gpsen och vänta i ytterligare några minuter sen drar jag.. vi syns och hörs :)

Over and out!

Fredagen den 18 september

Godmorgon alla, äntligen fredag! Så sjukt skönt att jag kunde ta det lugnt imorse och köra själv till jobbet utan att ha 10000 tankar på vad jag måste göra först när jag kommer dit etc.. Förhandlingarna är äntligen klara för denna gången och alla besökarna har åkt hem.

Nu när jag har nytt "face" på bloggen så lovar jag att jag ska vara duktigare och uppdatera mer och lägga in fler bilder. Lite svårt med bilder nu när man sitter här men när man är hemma och sånna grejer kan jag ju lägga in! Blir dock inte denna helg eftersom jag är på träningsläger men kanske på söndagen kan jag lägga in lite mer....
Åker direkt från jobbet och ska hämta upp massor med folk så hinner inte hem om och lägga in något då men om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge som man brukar säga..

Och för att chocka er lite idag så ska jag faktiskt äta fisk till lunch här på jobbet! haha ni kanske inte tar det som en chock men det är faktiskt så att jag har nog inte ätit fisk på typ ett halv år eller så kanske.. Inte som en hel lunch har väl smakat lite då och då men nej inte som en lunchsak.. Ska äta fiskgratäng med räksås haha så håll tummarna på att det är gott! :) Brukade tycka om det innan så vi får se!

Nu ska jag jobba vidare och sen ska jag fixa lite med min (pappas) gps, måste ställa in Lindas adress så att jag kan hitta hem till henne och sen till Ljungbyhed....


Vad tycks?

Hade tråkigt ett stund nu på jobbet så tänkte "- nä nu jäklar ska jag ändra om hela min blogg" och tadaaa här har vi det... Var inne Nathalies blogg och såg hur hennes blogg såg ut och tyckte att den var väldigt fint och tänkte att jag också kunde ha liknande så jag kollade vem det var som hade gjort hennes och gick in på dennes hemsida där hon hade lite fler gratisdesigner och jag tog denna tills jag lär mig själv hur man gör (typ aldrig ahaha). Vill ni också in och kolla på hennes designer eller bara läsa lite tips från henne eller liknande så klicka här (öppnas i nytt fönster).

För övrigt så har det varit spring spring spring på jobb dessa närmste dagarna... Från måndag till idag har här varit massa förhandlingar och varit en massa folk som skulle ha det ena efter det andra.. Så mycket kaffekokande och plockande överallt hela tiden... Jobbigt men idag är sista dagen sen är det slut så man får stå ut och le några timmar till... Det är inte så farligt egentligen, mycket roligare att ha saker att göra än som i somras när här var stendött och jag räknade sekundrarna som gick på klockan.....

Ikväll blir det knatteträning sen ska jag och mammi handla lite saker till lägret och vanlig veckohandling typ...
Sen ska jag kolla på gårdagens och dagens idolavsnitt.. Såg avsnittet från tisdags igår och hahaha så roligt det var! Nu ska jag pysa vidare ska plocka undan lite mer saker från konferensrummen så heja heja!

Puss och kram!

www.surfthechannel.com

ÄNTLIGEN har nya Gossip börjat sändas (även om det är i USA). Snart kommer de till Sverige också hoppas jag.. Kolla på nya avsnitter för säsong 3 på www.surfthechannel.com Can't wait! wiiie...nu är det bara Grey's som också ska dra igång sen är det underbart.

En annan ledsen nyhet dock, är att inatt avled världsstjärnan Patrick Swayze. Han blev 57 år och i över ett år kämpade han mot sin cancer men nu orkade han inte mer och cancern tog över. Vi kommer nog att få se många filmer med Swayze under de närmsta veckorna antar jag, men det gör inget för dem är så bra allihop!

På tal om massa serier och tv så såg jag "Svenska Hollywoodfruar" igår och jag säger bara HA HA HA HA! Jisses vilka brudar alltså! Det var nog de dummaste men ändå de coolaste fruarna jag har sett..... Den ena tar med sina söner till skjutbanan för lite "quality time" med familjen haha jamen varför inte liksom :D Ah nej, dessa fyra avsnitten med töserna är ju verkligen ett måste!

För övrigt så lever livet som vanligt.. Härlig träning igår, kämpade 100% och var riktigt grym om jag får skryta lite för mig själv haha! Ska på litet träningsläger nu till helgen så är borta fredag-söndag ska bli så skönt att få komma iväg och sen bara äta, träna och sova hahah :D göööttt!
Nu ska jag pysa vidare så vi hörs =) Tack för att du läste hihi! :) pussar!

He's just not that into you....

Då har ännu en helg gått förbi och imorgon är det full rulle igen....Kommer att bli en rörig vecka....
Helgen har varit trevlig i fredags var jag på bio med Elle och såg "the ugly truth" en bra film men den är ju som de andra chickflicks, man vet hur dem slutar! Vem som jag sagt innan de är så vi vill ha dem så vi kommer fortsätta titta på dem haha! värd att se i alla fall! Igår var mamma på kickoff och jag var chaffis. Pappa och jag passade på att gå ut och äta för vi skulle också ha trevligt så vi stack till Masala House, en indisk restaurang vid Caroli. Stället var sådär men maten var mumsig! Pappa råkade ta lite för stark mat och höll på att avlida ungefär haha! Idag har det varit handboll för hela slanten, var först funktionär för oxie när de spelade en träningsmatch mot trelleborg som dem typ körde över haha! Sen åkte jag med mamma och Linda in till söderkulla för att titta på div 2 damerna när de mötte danska Tårnby men de sluta med att jag fick sitta med mamma för att de bara hade hyrt in en funktionär... Tårnby kööööörde över dalhem stort! Dem yngre flickorna som de hade flyttat upp till damserierna hade ingen chans mot danskarna och hade egentligen inget att komma med på planen tyvärr.. De försökte dock och det ska dem väl ha lite credit för..

Nu ska jag kolla på film "under toscanas sol" eller kanske något liknande haha! vi hörs :) pussar och kramar!

När mellanmålet är målet..

Tjoohoo! Sitter just nu i receptionen på Enics och ugglar. Ska vara Vikarie igen för Lidia när hon är i Spanien de kommande två veckorna.. Har lite mer att göra nu än i somras men just nu är det dö tråkigt och väntar på att jag ska få gå på lunch.. Nästa vecka ska det krylla av folk där för det är någon partnermässa eller liknande och då är det kaffe, fikor, projektrar genom öronen på en! Det är bara att kämpa på inget mer med det...

hmm vad kan jag mer berätta... jo helgen... I fredags mådde jag inte så bra så jag tog det lungt med päronen, jag och pappa stack ner till centrum och hyrde film och köpte godis. Hur najs som helst..
I lördags så stack jag och Elle först på fest i bunkeflo hemma hos Påmark vilket också var väldigt trevligt och efter det stack vi in till stan och in på Chili där vi träffade grabbarna och massa andra... träffade även mysan och sofie vilket var väldigt trevligt =) När Chili stängde åkte vi med grabbarna hem och stannade där tills ungefär halv sex när pappa Göran (elles pappa) hämtade upp oss.
På söndagen fick jag sedan gå vid tio för att jag skulle vara i hallen och sitta funkt med Anna på en träningsmatch, suck! Somnade framför teven senare på kvällen men det var allt som allt en väldigt trevlig helg...

Ikväll är det träning hoppas vi får spela mycket, håll tummarna! 
Vi hörs :D over and out... 

Another day in paradise...

Ett kort inlägg innan jag ska byta om till träningen...

Trevlig dag idag.. träffade Gunnhildur från min klass i stan idag vid lunch och gick och kollade i affärer och shoppade lite och tog en fika på Hollandia.. Mycket trevligt! Det var kul att träffa henne igen, umgås inte med så många från klassen längre tyvärr...

Efter det blev jag hämtad vid kronprinsen av mamma så vi körde hem och jag fixade med lite saker här hemma som jag hade att göra sen nu ska jag byta om och hämta upp Johanna för att sticka till träningen =) Ska bli skönt att träna ikväll, få röra sig lite... Fast jag och Gunn var väldigt bra på att gå idag! En bra promenad haha!

Nu måste jag pysa om jag ska hinna hämta upp Johanna i tid.. vi hörs :D Peace!

RSS 2.0