Grevinnan och betjänten

Nu är julhelgen över och man kan återgå till sin vanliga vardag, Jag hoppas att alla hade en trevlig jul...

Jag firade julen hemma med familjen, systern har kommit ner så vi är hela familjen igen. Känns bra det! det var ett tag sen.... Vi gjorde som vi gjort de flesta åren, kollade på Kalle Anka klockan tre som så många andra, efter det åt vi och sen öppnade vi julklapparna.. Tänker inte skriva upp allt jag fick för jag varken orkar eller vill men jag är hel nöjd över julklapparna iår, både de jag fick och de jag gav bort! Hoppas alla är nöjda.

Till nyår åker jag upp till Kalmar med syster yster och firar det där uppe, vi ska äta lite och ha trevligt där uppe! Kommer bli hur bra som helst, plus så kommer man bort några dagar från Malmö vilket kan behövas tycker jag! =)

För övrigt så är vi på G med skidresan! woho!
Nu gäller det bara att grabbarna kollar upp de saker de ska kolla så vi kan boka för stugorna tar slut rätt snabbt! Ska bli skoj med en vecka i Åre, inte för jag är så bra på skidor men det ska ju bli kul att försöka. Jag har åkt skidor innan några gånger men ja det gick ju som det gick haha! Får nog spana in skidskolan den första dagen tror jag ;) eller så får jag tvinga Elle att lära mig! Blir nog bra vilket som....

Btw - Hade en jätte trevlig träff med några av mina tösabitar, Sofie, Sofie och Anna! Vi var och åt på Jensens och efter det så gick vi på bio och kollade på Twilight. En riktigt bra film faktiskt! Stepenie Meyer har skrivit fyra böcker i den serien så vi får hoppas att de andra filmerna kommer ut snart. Jag tror det stod att nummer två, New Moon ska komma ut 2009, håller tummarna!

Nu ska jag dra mig tillbaka och kolla på Sex and the city - the movie, som jag för övrigt fick i min julklappskalender på julafton. (Ja jag är lite bortskämd och får fortfarande julklappskalender av mammi hehe) Love it!

You know you love me!        xoxo ;)


On the 8th day to christmas, my baby gave to me....

Ja då är det endast åtta dagar kvar tills det är julafton, vid det här laget har väll alla föräldrar panik med allt handlande de måste göra såhär innan julhelgen. Känns skönt att veta att jag inte behöver fixa det haha, behöver bara fixa några julklappar till sen är jag klar, gött! :)

Btw, måste tillägga ett skratt i detta inlägget, HAHAHA! Idag var halva klassen sjukskriven så vi var inte så många idag, orsak? hmm don't know, kanske för vi skulle lämna in ett arbete idag? illa klassen! haha men det är ju det hära 24 timmars viruset som kommer vid viktigare dagar som prov och inlämningsdagar! ni vet ju hur det är!

Fick förresten Vg på min samhällsinlämning om ni vill veta, vilket jag tycker är en väldigt bra prestation. Vår lärare är en riktigt bra lärare men rätt sträng med betygen. Men det ska han vara, inte mer än rätt men som sagt jag tyckte det var en väldigt bra prestation av mig för jag tycker inte samhällskunskap alls :p haha! Arbetet var att vi fick olika "case" i klassen, runt 4-5 stycken där det var olika konflikter eller liknande i olika länder och t.ex ett land skulle dela sig i två delar och starta egen stat. Vår uppgift var att beskriva hur vi tror att landet skulle kunna styras bäst utan att det blev en diktatur för då blev det Ig haha! Jag skrev om Norra Italien och tyckte det lät rätt så vettigt så skulle nu landet behöva skapa nytt så kan dem ju komma till mig ;) haha!

För övrigt så är jag grymt besviken på mig för att jag missade jordbävningen som inträffade imorse! Ja jag vet, hur f a n kan man ha missat det men jag kan säga er att jag var faktist inte ensam om det i klassen, Jessica missade faktist också den! haha... Jag antar att jag sov väldigt djupt, blev rätt sent igår så klandrar mig inte för att jag sov! Bara synd att man missade händelsen för sådant inträffar ju inte direkt så ofta i Sverige eftersom Sverige ligger i mitten av en jordplatta och det är väldigt udda att det sker en jordbävning i mitten på plattorna men what ever :p Får åka till Karlifornien eller något, kanske inträffar en när man är där, rätt vanligt där ju! =)

Nu ska jag byta om till idrottskläder och snart ska jag köra ner till sporthallen och träna knattarna och ha skoj med dem små liven.. Sista veckan nu innan uppehållet så vi ska ha lite roligt på träningen....
Ha de så bra! =)

You know you love me - xoxo =)


en bild tagen från en match med knattarna för några år sen :)

Turkiets folkmord på armenierna under första världskriget

Är i full rulle med skolarbete men tar en liten paus för film och får ju passa på att skriva i bloggen, var ju ett tag sen!
Håller på att skriva ett arbete på historian där vi ska jämföra två olika folkmord. Jag har valt som ni kanske förstod med titeln - Turkiets folkmord på armenierna under första världskriget och Kurderna i Irak. Kan inte säga att jag är så intresserad av någon av dem men ja det är ju obligatoriskt så fick ju välja två av alternativen. Får hoppas att resultatet blir bra i alla fall, allt som räknas.
Sista veckan nu i skolan tills det blir jullov, så skönt! Imorgon är det bellevue med smilarna, ska ha lite skoj, spela lite boll och sånt trevligt. .På torsdag är det bowling som gäller med klassen och på fredag är det avslutning! Veckan kommer gå snabbt!
Handbollen är också slut för året, känns skönt så får kroppen återhämta sig några veckor!

För övrigt så är jag totalt förälskad i Erik Ljung, från Idol, just nu! Har suttit och kollat på hans audition på youtube ungefär 20 ggr bara idag! Tycker han gör I'm yours av Jason Mraz så sjukt bra! Jag kommer dock inte ihåg vart han tog vägen för finns inte fler klipp trots att han gick vidare till Stockholm! Jag vill ju se mer av Erik Ljung!
På tal om Idol så är det väll bara att gratulera Kevin Borg till vinsten i fredagens final! Han är en vädig vinnare och tror att hans cd skiva som kommer ut i Februari kommer bli riktigt bra! En stor eloge ska Andreas Carlsson ha, det var en riktigt bra vinnarlåt han har skrivit!

Det blev ett lite kortare inlägg idag men det kommer mera en annan dag! Nu ska jag återgå till mitt arbete några minuter sen ska jag kolla på Kate & Leopold som visas på tv! En väldigt bra film, chickflick ofcourse men fortfarande, en väldigt bra film! :) Enjoy!

You know you love me! xoxo ;)

alla goda ting är tre ?

de tre vise männen.....tredje gången gillt... varför alltid tre  ?

Ja nu har jag gett med mig, det ska f*n bli en skidresa nästa år! därmed basta!
Jag och Elle är det som gäller och vi ska till Åre eller Vemdalen eller något annat trevligt ställe :)
Det gäller bara att hitta en vecka som passar oss båda och min dumma handboll! störigt att säsongen håller på nu och inte som fotbollen eller någon annan sport!
Jag kommer dock att dö under resan för er som inte redan vet så är jag ju inte den bästa skidåkaren! hehe men det ska bli spännande, just nu vill jag bara komma iväg och fick ett ryck innan idag så vi har kollat runt och nästan fått igenom allt! Förutom att boendet är på fyra personer så jaa vi behöver kanske två till men vi har redan tänkt på det också ska ni veta! vi tänker på allt ;D klyftiga brudar! nu gäller det bara att dem hänkar på men man ska nog kunna övertala dem! :p

Just nu sitter jag bara här framför datorn, med mina nymålade naglar (så fina så) och har lite problem med johanna över msn ! haha :p vi ska skicka låtar och mitt virusprogram bråkar och låter mig inte ta emot filer så vi ska ta på delade mappar men det hittar inte johanna etc etc... Internt men väldigt roligt! haha tjejer och datorer är inte det bästa! inte tjejer som mig och Jooh vill säga! :D

Måndag imorgon då ja, eller ja nu är det ju egentligen måndag eftersom klockan är över tolv men ändå.. Skoldags igen! gäsp! längtar så sjukt mycket till lovet nu! can't wait! vill slippa skolan!!!  
Är dock riktigt taggad tills nästa måndag för då ska alla smilare ut till den årliga träffen på bellevue! wiie :) Det är alltid lika roligt även om det är nya smilare varje år! Men vi tillbringar några timmar tillsammans och gör olika sporter som fotboll, squash, beach volley etc! Väldigt roligt! Älskar smil-utflykterna! vi gör alltid så roliga saker, utmaningarnas hus, vallåsen, bellevue etc och allt är tack vare vår älskar Kristina! :) Den bästa mentorn man kan ha! Hon är smils klippa! Utan henne hade smil inte varit vad det är idag! Stor eloge ska hon verkligen ha!

Nu ska jag dock gå och lägga mig för det är skola imorgon! hipp hipp hurra! Vi syns och hörs!

You know you love me - xoxo!


Jag, Elina och Jonte från klassen - Vallåsen 2003

We'll walk in fields of gold..

Usch vilken vecka det har varit....
Har bara tränat en gång så är lite svettig över det, men match imorgon så hinner ej sticka ner till gymmet. Det får gå!
I onsdags och torsdags "jobbade" jag på mässhallarna, där var en julshow med julmat och Arrival som sjunger ABBA-låtar. Jag  var där med några från laget och vi stod i garderoben. Hade riktigt roligt med mina flickor även om det blev mycket jobb då och då! :D Träffade en gammal kompis också som jag inte sett på X antal år, riktigt skoj!
Idag blir det dock nya tag, ska försöka att inte verka så trött som jag faktist är och lägga på ett leende på läpparna!
"gänget" ska komma hit ikväll för yes hur sorligt det än är så måste vi plugga på en lördag! Dumma projektarbete!!!
Längtar till den 2 Juni för då tar man studenten! wohoo! kommer kännas så sjukt skönt. I alla fall ett tag sen måste man väll börja söka in på högskolan och börja plugga igen, suck!
Det måste ha varit lättare förr i tiden, i alla fall för killarna på landet. När dem blev tillräckligt gamla så tog dem över gården från sina föräldrar sen var det klart, så var deras liv! bestämt innan dem ens lärt sig prata, ingen skola, inget klydd!
Men å andra sidan hur kul är det egentligen, nu kan vi i alla fall välja att göra nästan vad vi vill med våra liv! De flesta i alla fall.

Jaja över till annat. Imorgon är det match som gäller, en väldigt viktig match mot tvåan i serien! Taggad till tusen! ooo vad vi måste spela bra men vi ska kunna vinna över dem, vi vann förra säsongen så vi borde kunna göra det igen! Får hålla tummarna!
Nu ska jag städa lite i rummet för som vanligt så ligger det kläder lite här och där och massa annat skit på golvet! :) mycket nöje! Hoppas alla andra får en lika trevlig lördag som jag =/ =P

You know you love me! - xoxo
    

Think again...

Vi gör så många olika val varje dag som vi kanske inte tänker på, det kan vara saker vi gör, ord vi säger eller kanske bara en rörelse. Alla dessa olika saker påverkar oss själv och de runt omkring oss, att en så liten sak kan göra så mycket är inget man tänker på för stunden men kan påverka oss efteråt. Men, vem tänker på alla de små sakerna man gör? Ska man behöver vänta upp hela tiden innan man gör något? Orka! Lev istället! ta det som det kommer =)

Denna Tisdagen har varit rätt lugn, började skolan ett och hade två (en och en halv) slappa lektioner där man fick jobba själv så en rätt så trevlig skoldag. Skolkatalogen kom också idag så den fick man ju införskaffa sig.. Lite dåligt att katalogen kommer innan sina egna foton kommer, för det har dem inte gjort! Men ja jag är nöjd med klassfotot, vi blev så söta så! En sak som är lite sjukt är hur många nya skolor som har tillkommit de senaste åren, har inte den blekaste aning om vad det är för skolor, vad man kan läsa där, varför dem bildats, what so ever! Infokomp. har också tydligen bytt namn till Klara! nya gymnasie, som om de skulle få skolan att bli bättre =/ Man kan inte lära gamla hundar att sitta....
Aaaaanyway.....
Efter skolan hämtade mor min hemma och så stack vi och köpte några julklappar, wiie :) snart är det jul!
Jag har ändå varit väldigt duktig iår, redan köpt några julklappar, dock inte alla men är på god väg...
Årets julklapp är tydligen en upplevelse, rätt gulligt faktist! Det gäller dock att man verkligen känner personen som man ska ge presenten till så man inte ger ett bungyjump till en höjdrädd eller liknande, det kan ju bli lite pinsamt =P
Så ni där ute som funderar på att ge bort en upplevelsepressent, se till att ni verkligen vet vad den andra vill ha/skulle uppskatta. Det är en lite personligare present och väldigt gulligt enligt mig...

Förresten, finns det någon som kan någon hemsida med julrim? eller om det finns någon som bara är en baddare på att rimma så hade det varit jättebra! Iår ska jag ge allt och skriva rim på julklapparna, tänkte why not? =)
har dock redan kollat på rimstugan.se, så den kan jag redan :)
Väldigt ambitiöst jag vet men det är en kul grej...

Nu ska jag sätta på mig min pyjamas och krypa ner i sängen och kolla klart på 2 & ½ män, hur kul som helst fast att det är repris :)
Vi syns och hörs!
You know you love me - xoxo =)

Klassens sista fotografering och vi drog till med julspex! :)
Sm3il - klassens sista fotografering och vi drog till med Jultema!

Long time no seen..

Ja då var veckans första skoldag avklarad. Nu är det bara tre veckor kvar till jullovet, yes!
Klockan ringde 06:58 imorse för jag skulle ju tvungetvis kolla på i alla fall ett avsnitt av årets julkalender (tradition)
istället för att det börja klockan sju som jag trodde så började det kvart över sju så det blev att jag låg och kollade på rapporten, jippi! Dem pratade om den nya terro-attacken i Indien och krisen mellan landen och Pakistan, fattar inte vad det är för del på människor. Hur kan man göra något sådant som dem håller på med? Vill man demostrera kan man väll göra som dem håller på med i Lund, kasta lite smällare runt omkring och hoppa lite på polisbilarna men sen räcker det väll ändå! Man ska inte behöva gå runt och spränga upp folk för att få en syl i vädret! Pay Attention people!

I alla fall, tillbaka till skolan. Började dagen med ett religionsprov om judendomen som inte var så svårt som jag hade trott... endast fakta frågor! lovley, thank you!
Sen lyssnade vi på en massa värvningsmöten från olika nybildade föreningar (skolarbete). Efter det kollade vi klart på vår film på Svenska C, Maria Full Grace. En spansk film som handlar om en ung flicka som bor i Columbia och kommer i fel kretsar. En helt okej film, ingen jag skulle hyra själv men visst den var bra. Efter det så var skoldagen slut. 
När jag kom hem tände jag alla ljusstakar och min julstjärna i fönstret, vintern är en så mysig årstid. Synd att snön försvann så snabbt som den gjorde men den kommer väll igen får man hoppas!

Pratade med en av mina kära klasskamrater idag, hon berättade att hon hade träffat några andra gamla klasskamrater ute på stan en kväll. Vi snackade lite om det och det kom fram att de gamla klasskamraterna inte är så mycket till kamrater som man trodde, Vissa av dem hälsar inte ens längre. Tycker det är riktigt illa! Jag menar man har ju ändå spenderat rätt så många år tillsammans med dem och nu med några år isär så har dem inte ens orken att säga Hej. Hur jobbigt kan det vara? Men ja gamla vänner betyder tydligen inte så mycket längre som det gjorde innan.... 

Nu är det dags för mig att göra mig iordning för träningen, blir hämtad om en stund så får väll sätta fart! Ska bli skönt att träna några timmar idag faktist. 

Vi synes och höres!
You know you love me! xoxo ;)
 

RSS 2.0