facts or fiction?

Jepp då var man hemma igen från bian. Filmen var bra men det var ju helt sjukt. Det var filmat som en hemmafilm eftersom de var de två skådespelarna som filmade hela tiden. Hela filmen var gjord som om den skulle vara verklighetsbaserad men det var den ju lyckligtvis inte! Hände en del sjuka grejer haha men den är helt klart värd att se enligt mig om ni nu är sugna på en skräck =).

Imorgon blir det jobb sen får vi se, nu ska jag kolla klart på silent library(?) med Anna och plocka undan på sängen sen blir det läggedags. PUSS

Movienight

Tjoohej... Nu har man ätit middag med släktfamiljen som är här, Jacobsson alltså Anna och dem. Det blev en riktig kalkonmiddag =) mums... Snart ska jag, Camme och Anna på bio inne i stan det ska bli "Paranormal Activity" som ska vara en riktig skräkfilm! Kommer antaligen inte palla att se den för jag är ju fegare än en mus och blir till och med rädd för Scream filmerna så det ska bli intressant. Camme är dock likadan så vi får skrika i kapp haha! Nu ska jag pysa =) uppdaterar om filmen antingen när vi kommer hem eller imorgon.. PUSS


Metallicblå Acer

Hejsan hejsan! Idag är det lördag.. eller är det egentligen det? Jag har så otroligt dålig koll på vilka dagar det är numera. Skärpning alltså! Idag är det dock lördag det vet jag för det har jag kollat upp haha!

Gårdagen var hur trevlig som helst. Först stack jag och Pappi till OnOff och köpte en ny dator till mig. Det blev en mörk metallicblå Acer 15,6 tums =) Hur söt som helst och den var väldigt bra för ett så pass billigt pris enligt pappa och jag är hur nöjd som helst. Nu ska jag bara lägga över en massa saker från denna datorn till den andra sen ska vi snart säga adjö till min fina gamla stationära.... Den har varit med länge och har varit rätt så bra, eller njaaa rätt mycket har bytats och fixats men den är fin och hederlig i alla fall haha :D Dock ska jag ha kvar min skärm, tagentbord och min datamus för varför sitta på en 15 tums skärm och litet tagentbord när man kan sitta med ett ordentligt och en 19 tums skärm =)... Anyway... gårdagen fortsatte med julmat till middag suck men det är gott ändå och sen stack jag hem till My för lite förfest där innan vi skulle ut =) Carro var också där, hon hade åkt ner från sthlm över julen och var med oss. Lite senare kom Sofie och Micke och Majk som hade kommit ner över julen också till deras familjer vilket var väldigt trevligt. Längesen man träffade någon av dem grabbarna. =) Lite senare stack vi (efter många om och men) till chili vilket var trevligt. Träffade vänner och gamla vänner där så det var roligt. Sen stack vi och käkade och sen stack vi hem till Alex en stund innan vi stack hem till Mysan igen där jag, hon och Carro sov =).

Nu ska jag spela alfapet med familjen haha denna gången ska jag vinna! =) PUSS

T.S charm club!

Nu är julaftom i stort sett slut. Vi har sett på kalle anka och alla hans vänner, vi har ätit julmaten, julgröten, letat efter mandeln i gröten och öppnat alla julklappar. Det har varit en jättemysig dag med mycket skratt så den kan inte bli bättre. Fick jättefina julklappar och är hur nöjd som helst! Och som pricken över iet så fick jag ett Thomas Sabo-berlock armband och berlocker! Älskar det! Fick en kedja med en rosett, en not, en tro-hopp-&-kärlek, vingar, och en blingad hästsko som berlocker. Fick även ett fyrklöver av Anna så armbandet är hur fint som helst nu med alla berlocker! Jag fick även en sådan Silc-epil epilater till benen, ja en sådan maskin man rakar benen med. Jag mamma och Camme testade den nu lite senare på kvällen och jäääääklar vad det gör ont! Haha vi satt och triggade varandra till att testa på sitt ben, mamma var ju ko lugn men jag och Camme bara skrek så fort den nuddade. Har ni insett att det är små pincetter som sitter där och biter ihop och rycker av hårstrået? Det är ju som om man skulle noppa benet fast i mycket högre fast! Helt sjukt kan jag ju bara meddela i alla fall, men man vänjer sig väl! Hoppas jag annars kommer jag aldrig att klara båda benen haha!

Ska inte tjata om allt jag har fått i julklappar utan kan bara säga att jag är hur nöjd som helst! Imorgon ska jag och pappa ut och köpa en ny dator till mig, det är bara en fråga om tid innan denna jag har nu klappar ihop. Så lika bra så hinner jag fixa musik och bilder och så innan den dör helt! Ska köpa en bärbar och passar på nu och ser om där är någon bra på rean, lika bra ju =). Nu ska jag rensa bort allt från min säng och titta igenom julklapparna igen innan jag går och lägger mig. Hoppas ni andra också har haft en trevlig julafton! Håll tummarna för att det går bra imorgon med datorn haha! PUSS och sov gott!

God Jul på er alla!

Jepp då var dagen kommen, 24 december! God jul på er alla! Hoppas att ni får en trevlig julafton och får många fina paket under granen!

Har varit inne lite på Nelly.com och kollat och sett att där har börjat komma kläder från Laila Bagges egna märke "Rock by sweden". De är rätt fina grejer men dem är ju inga som sticker ut direkt. Det ser ut som saker som Laila Bagge skulle kunna ha på sig. Smyckena är detsamma, saker som hon har på sig vilket det är också. Hon har haft sina egna smycken på sig på idol därför man känner igen dem. Dessa sticker ut lite mer än kläderna dock med alla döskallar etc. Väldigt coola tycker jag, skulle gärna vilja ha ett halsband eller ett armband! Får väl bli bland mina nästa inköp! Kolla själv in på nelly.com eller direkt på rockbysweden.com =).




Nu ska jag gå och bada hade jag tänkt, ska lyssna på Westlifes nya cdskiva som jag fick i min presentkalender idag. Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi nog senare =) PUSS

dan' före dopparedan'

   


såhär såg det ut igår när vi klädde granen och la upp alla paketen.
Camme hade väldigt roligt när hon höll på (bild uppe t v).


Idag har det varit en rätt så lugn dag. Började med frulle med pappsen och Camme eftersom mamma jobbade idag. Efter frukosten gick vi ut på en promenad som blev ett litet äventyr. Pappa ville att vi skulle gå genom "djungelstigen" som vi så fint kallar den och så måste man först gå igenom Rydebäck(golfbanan) men där var ju inte skottat utan en väldans massa snö så fick studsa och hoppa och hålla på innan vi var förbi. Jobbigt med roligt. Fick dock skoskav av mina curling boots :( så vi fick ta en lite kortare runda. Ni ska se mitt skoskav nu! Stort som f a n och ont gör det men sånt får man ta. Ska inte ut imorgon på några längre rundor så blir inga problem.

Håller tummarna på att jag får ett Thomas Sabo armband imorgon som jag har önskat mig! Älskar verkligen hans berlocker! de är så fina. Inte för att jag behöver fler berlock armband eller några armband överhuvudtaget för jag har ju typ 100-tals armband men älskar det verkligen! Camme fick ett av Robin som hon är jätteglad över! =)


livet inuti en snöglob


Jepp rubriken är lite knepig idag men jag satt och tittade på mina underbara snöglober och tänkte hur livet kunde vara i en sådan. Man lever sitt liv och så rätt som det är vänder någon upp och ner på ens värld och det börjar glittra/snöa. Måste nog vara rätt jobbigt men ja det är ju bara en teori jag hade för ett ögonblick haha! Nu återvänder vi till verkligheten. Älskar snöglober btw. Har tre stycken i olika storlekar med olika julmotiv i men jag vill ha en i lagom storlek med en stad i. Typ som Malmö eller någon plats där man har varit eller vill åka till som är väldigt detaljerad. Älskar sådana! Som den snögloben lillkillen får i filmen "Nu är det jul igen" den är hur fin som helst! Även om jag inser att tomtens släde och hans renar inte kommer komma flygandes i den men ändå, allt annat i den är jättefint =).

För övrigt har det varit en rätt så lugn dag idag förutom att jag fick sitta med en hårfön ute i förrådet och försöka få bort snön på vår julgran innan den skulle in i huset! Hur dumt det än låter så är det sant. Satt med hårfönen på en stol i förrådet och smälte bort snön som var fastfrusen på grenarna. Hur kul som helst... hmmm eller inte. Efter det stod jag och Camme(syrran) utanför på trappan och slog granen mot väggen för att få bort isklumpen som satt längst ner som skulle vara vatten i spannen men neej..... In kom granen i alla fall och pyntad blev den. Tyvärr ligger mobilen på laddning nu så kan inte lägga in någon bild på granen men gör det imorgon istället =) Den blev hur söt som helst.

Nu sitter jag och lyssnar på hur snön trillar ner från taket ner på min blomsterlåda utanför fönstret och skämmer livet ur en varje gång. Ska se om facebook har slutat klydda för mig eftersom det låser sig hela tiden sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det lille julafton =) wiie... Puss och kram!

Nu är sista julklappen köpt.

Jepp som jag sa när jag köpte min första julklapp för flera veckor sedan så sa jag att jag antagligen skulle hålla på de sista dagarna innan julafton med att köpa de sista julklapparna och självklart blev det så. Idag köpte jag de sista vilka var till pappa, har inte haft tillfälle att köpa dem innan och för att en dvd inte släppte förrens i fredags så har inte kunnat att köpa den men nu fick jag tillfälle till det och äntligen är jag helt klar! Alla julklappar är köpta och nu kan jag bara ta det lugnt. Imorgon ska vi äntligen ta in granen! Försöker skynda på pappa så mycket det går men han vill ju aldrig! Blir alltid att vi tar in granen de sista dagarna blöö! Imorgon ska den i alla fall in! De sista klapparna ska packas in och få fina snören om sig och läggas under granen. All mat är köpt och nu ska bara alla tomtar och allt annat julpynt vi har upp överallt i huset. Mitt rum är ju självklart mer eller mindre klart. Det är bara min lilla julgran som ska in sen är det klart. =)

Nu ska jag gå och bortsa tänderna, göra mina dagliga övningar(lite träning så klart) och sen ska jag krypa ner i sängen! Vi hörs! PUSS


Presentkalendern idag var nyaste numret av Cosmopolitan, många bra tips i den tidningen ska ni veta ;) haha!

Dagar som gått..

Nu har det ju gått några dagar så det är väl dags att uppdatera lite om vad jag har hållt på med.

I fredags åkte jag och Elle till danmark och gick på ströget, lunchade på Café Norden och gick på julmarknaden inne på Tivoli. Det var hur mysigt som helst men det blåste rätt mycket så det blev väldigt kallt i luften men vi var utrustade så vi klarade oss. Senare på dagen kom Padde hem till Elle och vi hade en liten julkväll. Åt lite mat, åt glass, tittade på film och bytade julklappar. Fick ett fin fint nattlinne att Elle samt supersöta små stickade sockar och sen fick jag en fin ljuslykta med en aprikosdoftolja till! =) Tack snälla båda två! Av mig och Elle fick Padde en fin grå tröja med vita ränder och Elle fick också en ljuslykta av padde fast en annan sorts och sen fick hon en väggklocka som hon hade valt ut och en halmgris av mig =).

Igår var det Eslöv som gällde, först spelade vi match i Norrevångshallen och sen åkte vi hem tillbaka till Anna och dem. Senare åt vi fondue och sen åkte jag och Anna och hyrde en film och köpte en massa godis! Sen ockuperade vi Johans rum eftersom han och hans flickvän Sara var ute och lekte i snön med pulka och grejer.

Idag har det varit en slappedag. Har slappat hemma hos Jacobssons(Anna och familjen) och sen körde vi hem. Efter vi släppt av pappa här hemma så körde jag och mammi till Entré och handlade lite fler julklappar sen körde vi vidare till Citygross och handlade lite till middagen. Blev lite plockemat med räkor och grejer. Ikväll blir det tv för hela slanten. först Gossip girl sen blir det Anna Ankas jul och sen blir det Coyote Ugly och ännu mer godis! =) Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! PUSS



mysigt på tivolit och som ni ser var man varmt utrustad!



Lilla snögubben som jag och kusinen Sara byggde idag
hemma hos Jacobssons. Han gick en ostbåge som näsa haha!

Det bara öser ner

Haha ser på "so you think you can dance" var precis en tjej som är en burleskdansare(stavas det så?). Det var det roligaste jag sett eller nja egentligen var det inte så roligt men det var lite sjukt varför hon skulle anta att hon skulle gå vidare med en strippdans? Men man ska ju försöka så varför inte haha! Kul att hon vågade att göra det i alla fall. Rätt många som ser på det.

För övrigt så bara det öser ner snö utanför mitt fönster! Tror att det snart ligger en decimeter snö vilket är helt galet men det var väl på tiden. Ska det vara kallt ute kan det lika bra vara snö också! Så tycker jag =). Fick btw strömavbrott på jobbet innan idag. Tydligen fick hela Svedala det. Det gällde bara någon snabb sekund men det var ändå jobbigt haha allt blev svart och man bara "jahaa vad gör man nu", fick starta om lite saker men annars var det inga större problem. Tur det!

Nu ska jag tända ljuset i min lilla lykta och krypa ner i sängen som är nybäddad faktiskt med ett rött påslakanset nu till julen och allt haha!

Presentkalendern idag var en stor hårklämma =).

j'adore

Behöver komma på något att önska mig men kan inte komma på något. Betyder det då att jag redan har allt eller betyder det bara att jag har för dålig fantasi för att komma på något? hmmm.......

Idag har jag och mammi varit på Entré och shoppat lite. Köpte massa julklappar så nu är jag klar med Elles och Cammes julklappar. Blev dyrt med Camme iår men det var bara för att jag hittade två saker som jag bara ville ge henne utöver det hon önskade sig från mig så det får gå ändå =). vi köpte även en julklapp till mig en jättefin marinblå sammetsklänning till mig. Tyvärr måste jag ju vänta tills julafton för att kunna använda den men gör inte så mycket. Kanske till nyår? =). Har dock inte hittat något att göra än som tilltalar speciellt mycket så får se vad man ska göra. Nu har jag i alla fall bara Pappa och Anna kvar att köpa till. Kan inte komma på något att köpa till Anna förutom en dvd men det vet hon ju redan om så det är inte så roligt då tycker jag men blir väl som en sista utväg antar jag.... Efter att vi hade shoppat klart så gick vi upp och åt, det blev indiskt. Någon gryta med tigerräkor och ris och naanbröd till det. Starkt men mycket gott =).

Nu ska jag göra mig klar för sängen, kolla lite på tv sen sova hade jag tänkt. Vi hörs! PUSS

Presentkalendern idag var ännu fler plåster i ett litet etui med sårservetter på ena hållet och plåster på andra. Coolt.


Bulletproof

Håller på att bli helt besatt av de dumma spelen på facebook. Måste sluta!

Träningen gick rätt bra idag fast den var lite tråkig men väldigt givande. Vi var grymma på passningarna som vi inte brukar vara direkt. Jag vann på jorden runt (en tävling med skott på målet etc.) vilket var roligt, så duktig är jag! Hade hunnit runt från ena kanten till andra kanten innan de andra hade kommit ur från första kanten haha!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag till Entré med mammi när hon kommer hem från jobbet och köpa lite julklappar. Hoppas jag hittar allt jag behöver! Vi hörs imorgon! Sov gott alla! PUSS


Presentkalendern idag den 14 december var två par svarta tights! =)

Ett halmstrå åt taget....

Har precis kollat klart på en av världens underbaraste film "Holiday". En riktig "feel-good movie" och att Jude Law är en av skådespelarna i filmen gör ju saken liiiite bättre haha! He's a gorgeous man!  Ännu bättre är att han är med i nya Dior reklamen för en herrperfym! Mums! Jaja men nu ska man sluta tråna efter honom! Istället ska jag plocka undan allt som står på sängen, sätta upp håret, tända min lilla jullykta och lyssna på lite musik på min iPod innan jag somnar =). Sov gott alla! Hoppas att ni har haft en trevlig Lucia och en trevlig tredje advent! Pussar och kramar!

Sankta Lucia

Ojoj inte uppdaterat på några dagar nu så det är väl dags att göra det igen nu då. Hade inte riktigt tid/ork igår så blev aldrig av. I fredags var det ju julbord på kvällen med Mhdk (handbollsmänniskor) i Trelleborg. Det var väldigt trevligt och god mat. Vann till och med fyra ölglas på lotteriet så det var ju hur bra som helst för några ölglas har jag inte i min samling tills man flyttar haha!

Igår var det först promenad med pappa som gällde sen kom vi hem så åt de andra frukost så vi åt lite också. Efter det så stack jag till jobbet och var där några timmar sen när jag kom hem var det full gång här med att fixa inför kvällen. Mamma hade sin årliga julfest med några av hennes vänner igår. Så fick hjälpa till med maten och fixa och dona. Sen vid halv sju kom gästerna och festen började. Jag och Anna skulle egentligen på bio för att inte behöva vara hemma men det fanns inget som vi ville se direkt så vi hoppade det och satt nere på mitt rum och åt och kollade på filmer! Hur mysigt som helst. Vi hade det väldigt trevligt och det lät som de hade trevligt där uppe också haha. Vid ett stack de sista tror jag så då var det dags för sängen igen, sjukt skönt var det!

Nu ska jag klä på mig för jag och pappa ska sticka och köpa en julgran! Håll tummarna att det blir en riktigt fin gran nu också! =) Pusspuss



Presentkalendern i fredags 11 december: L300 ansiktsvatten
Presentkalendern igår 12 december: Marabou sensation, Yoghurt/raspberry
Presentkalendern idag 13 december: Nagelfilar

lussetåget har...

49b9822e1a5ce42f2084d21d79fe5866.png

Kolla varifrån!

lussetåget har nu kommit och börjat sjunga. De är så små och söta :) nu är det tipptapp och tomtarna kom fram från vråna haha :) puss puss


Eslöv

Har precis tagit ut muffinsen ur ugnen och nu ska de få stelna och svalna =). Har gjort två laddningar med chokladmuffins idag. Ena laddningen ska jag låta vara här hemma som mamma och pappa kan ta av och andra laddningen ska med mig till Eslöv som Jacobssons ska få när jag kommer dit ikväll. Ska vara där över natten och imorgon för ska kolla när Sara är med i lussetåget på hennes skola. Så tänkte att jag kunde ta med mig något och det blev att jag bakade muffinsen! Mums!

Som grädde på mosen så vann Sveriges damlandslag över Danmark idag i handbollen. Sveriges 21a seger över Danmark vilket inte är mycket jämnfört med hur många gånger Danmark har slagit Sverige men duktiga var dem idag! Tror Danmark gick in lite med lite för slapp inställning men de var ju redan vidare och denna matchen stod inte på spel för något av laget om man kollar i tabellen utan bara ren prestation eftersom många av spelarna spelar tillsammans i danska ligan. Sverige gjorde en riktigt bra match bara synd att de inte kunde spela så bra mot Tyskland eller Frankrike för då hade de varit vidare nu men jaja dem gjorde sitt bästa! Heja heja!

Nu ska jag packa en liten väska så jag får med mig lite saker upp till eslöv vill ju inte stå bland folk i pyjamas haha! See u! PUSS PUSS


Glassburken som jag ska fylla med chokladmuffins till Jacobssons =).
Det röda bandet är köpt på Ikea!


Presentkalendern idag 10e december: Extras Liquid tuggumi, Jordgubb och persika! Mums!

När det lider mot jul.

Usch vad jag blir trött på alla som ska ringa och väcka en på morgonen. ALLTID är det sånna telefonförsäljare från antingen våra mobiloperatör eller från hemtelefonoperatören eller från bredbandoperatören. När klockan är runt 9-11 så jobbar mina föräldrar som har hand om allt det! Det fattar väl vem som helst och om inte så fattar dem väl när jag har berättat för dem vilket jag har ungefär 100000ggr och säger alltid att de inte kommer prata med dem ingen om de ringer så det är inte lönt för de är inte intresserade. Ringer de igen och väcker en? JAAA! Dumsnutar! Nästa gång ska jag nog bara skrika i telefonen och se vad som händer. Någon gång måste de ju fatta att de ska sluta ringa.... kan man ju tro.. suck!

Aja inget mer att göra åt saken nu är man uppe och hoppar i alla fall så kan lika bra äta frukost och titta på en film eller något. Snart ska nya julskivan jag fick i presentkalendern in i stereon! whoop whoop! PUSS



Presentkalendern idag 9e december: E.M.Ds julskiva "välkommen hem" =)

Dags att köra ner till hallen

Ska alldeles strax köra ner till sporthallen och träna smågrabbarna. Får se hur många som kommer idag och vad vi kan göra för blir nog ensam tränare idag har jag för mig. Heja heja!

Shoppingen och frukosten med Elle var mycket trevligt. Köpte en ny kofta och en söt liten klänning/tunika som jag ska ha på julbordet på fredag. Elle köpte lite julklappar så kan ju inte säga vad det var =). Annars hade det varit en lugn dag idag. Kom hem och tittade på lite tv sen blev det dags för lunch. Nu är det dags för träning och mamma håller på med ännu fler lussekatter uppe i köket. Hon bakade för några dagar sedan men det räckte tydligen inte haha! Mums nygräddade lussekatter när man kommer hem om en timma då! =).



Presentkalendern idag 8e december: Sb12 tuggummin. Perfa för vitlöken hahaha! =)

frukost på...

76c7faf895059c17d87a957d3f8db8d0.png

Kolla varifrån!

frukost på espresso house med elle just nu :) mums. Sen blir det lite gående i stan. Såg precis några smilare. Skojsigt. Puss puss


en mörk måndag.

Usch vilken tråkig måndag det är idag. Började att mörkna redan vid halv tre, inte okej! Nu är klockan kvart över fyra och det är kolsvart där ute. Hur dystert som helst! Kan det inte börja snöa eller något annat roligt istället för att det bara ska vara mörkt? För att fortsätta klaga så har jag en jäkla huvudvärk också som pricken över i. Whoop whoop! Man ska ju dock inte klaga, speciellt inte så mycket som jag gör för det blir ju inte bättre för att man klagar men ibland så.... Träning ikväll för att göra det lite ljusare! Såg lite saker på tv som jag ska testa faktiskt. Inte för att jag är lika bra som proffs- och landslagsspelare men man kan ju försöka =) Det gäller att man får en bra dag som kant idag vill säga. Ibland är det hur tråkigt som helst att vara kant i mitt lag! Ska försöka uppdatera ikväll eller imorgon kanske om hur det gick men mina små saker jag ska testa på. =) Håll tummarna i alla fall för lyckas jag kan det blir riktigt snyggt. Hoppas på mycket spel ikväll!

Nu ska jag fundera på vad jag ska göra med min kyckling till middag. Mamma och pappa ska äta köttgryta så jag ska göra något med lite kyckling vi har i kylen, blir nog att steka den i små bitar och sen någon potatis i ugnen och sås till =) mums....


 Presentkalendern idag 7e december: Strepsils med jordgubbssmak. Perfa till halsen.

Katrinetorps julmarknad

Har nästan precis kommit hem från Katrinetorps julmarknad där jag var med mammi =). Hur trevligt som helst men det var ju mycket större än vad jag hade förväntat mig haha! men Kul var det! Köpte massa små olika grejer! Både mat och juldekoration....

Nu sitter jag och kollar på damhandbollen. Sverige spelar mot Brasilien står 23-21 till Sverige än så länge! Heja heja!



 Presentkalendern 5e december: Jordgubbar från Hillary's

 Presentkalendern 6e december: Sminkborttagningsmedel

Have yourself a merry little christmas....

Snart kommer mamma hem och då ska vi baka lussekatter och om några timmar kommer Camme och Robin hem =). Ikväll ska vi ut och äta på Elysé vilket ska bli mysigt undra vad man ska äta dock men hittar nog något gott.

Rummet är äntligen städat btw! Även när jag säger att jag ska städa det så blir det aldrig av men nu är det städat och fint. Får se hur många dagar det håller dock.. suck! Nu ska jag pysa upp igen ville bara skriva lite =) Ha en fortsatt trevlig fredag! PUSS



 Presentkalendern 4e december: Skoskavsplåster! =D toppen!

3e december

 
Jag har precis packat in några julklappar och lekt lite med lacken och mina sigiller =). Jag har en där det står "god jul" på och en med ett hjärta och en med en ängel. Tyckte att de blev rätt bra faktiskt, den bästa blev väl den jag har på bilden haha =). oh vad jag tycker om julen.... Förutom att packa in julklappar så har jag slappat och tittat på tv. Sjunde himlen bland annat och äntligen har Lucy träffat Kevin!(George Stults) Haha han är så fruktansvärt snygg och har bara väntat till detta avsnittet när de träffats! Haha vissa dagar har man ju inte allt för mycket att göra så varför inte underhålla sig lite med bra tv då haha!

Nu ska jag städa lite på rummet och titta på en film sen får vi se vad som händer, knattarna lite senare idag! Om det nu blir av. Vi får se..... PUSS

 Presentkalendern 3e december: Aloe vera handkräm =)

walking in a winter wonderland

Snart dags att sova ska bara snabbt skriva om min dag som har varit rätt så trevlig. Till lunch åkte jag och Elle in till stan där vi gick runt lite och tittade och så lunchade vi på Jensen's Böfhus. Köpte nya vantar vilket jag behöver och köpte en ny mössa som passar till vantarna =). Köpte även en julklapp så nu är Camme och mamma i stort sett klara. Nu ska jag bara komma på något bra till pappa, köpa Elles och bestämma mig för vad jag ska köpa till Anna, har något förslag där men vet inte än. Blir nog bra! Efter jag och Elle hade gått runt en massa så blev vi hämtade av mamma som körde oss hem. Stannade dock på konsum på vägen hem för jag skulle laga maten idag och behövde lite grejer till det. Jag gjorde en kycklingpaj som är hur god som helst och blev rätt lyckad denna gången också =). Tur ju! Senare var det träning som vanligt när det gäller onsdagar dock var det lite för dåligt humör på vissa så typ alla blev lite nerdragna i det så det blev lite si sådär.... men va fan! Har precis tittat på kvällens Grey's som vi spelade in och som också var årets sista och var ju hur bra som helst, som vanligt! Längtar tills det börjar igen....

Imorgon blir det nog lite inslagning av presenter ska försöka mig på att leka med min sigill(stämpel och lack) och liknande och se om det blir bra. Ska plocka fram min lilla söta limpistol, uppdaterar er om hur det gick imorgon =). Nu ska jag pysa! Sov gott! PUSS

 Presentkalendern 2a december: ansiktsmasker =)


1a december


Blommorna jag köpte på plantagen....


1a december idag och första dagen för att öppna chokladkalendern och presentkalendern(jepp jag får fortfarande båda hihi). Idag har jag och Fiffi varit ute på äventyr. =)

Klockan ringde 07:13 för att jag skulle ju självklart kolla in årets julkalender så fick ju sätta igång tvn. Julkalendern var helt okej faktiskt även om de sjöng lite mycket så var det nästan samma stuk som när jag var mindre igen. Inget trams som inte har någon fantasi eller så utan detta var en bra historia så kan nog vara kul för barnen att titta på!....

Egentligen skulle jag baka idag men när jag tittade på olika recept i bakboken så ringde mamma och frågade om jag inte kunde sticka till Ikea och handla lite istället och vem säger nej till Ikea liksom. Smsade Fiffi och frågade om hon ville hänka på och det ville hon! Så jag hämtade upp henne och vi stack till Ikea där vi köpte vad vi skulle och lite till. Fast att Fiffi inte skulle köpa något köpte hon nästan lika mycket som jag haha! Efter Ikea körde vi till Rusta och små handlade lite där med och sen stack vi inom Plantagen när vi ändå var på Svågertorp. Plantagen hade väldigt många fina saker så letar ni efter julsaker eller julblommor så stick dit =). Jag köpte en mini julstjärna, en vit(hoppas jag) Hyacint och en mini enbuske som jag har planterat ner i mitt stenhjärta som jag har på mitt bord eftersom de andra inte hade klarat sig så länge haha! Håller tummarna på dessa... Nu ska jag pysa upp där uppe och börja lite med middag. Idag blir det pasta carbonara för mig =) mums... PUSS



 dagens julklapp i presentkaldendern - Bingolottos julkalender =)

RSS 2.0