Killing me tenderly....

Först och främst vill jag tacka för alla gratulationer jag har fått på alla olika håll! :) Tack snälla, ni är bäst! <3 *tusen pussar*
Sen vill jag tacka mina töser som var på middag hos mig i lördags, jättekul att ni ville komma och tack för de underbara presenterna. Alla var perfekta och passade mig gallant! <3<3<3 mycket kärlek till er!
Och så vill jag självklart tacka(igen) Elle och Anna för godispåsen och tårtbitarna som jag fick under tisdagen, de satt som pricken över i:et! Hur gulligt som helst!

Idag ska jag inte skriva allt för mycket utan ska bara berätta lite om hur det ligger till...Nu har man "äntligen" fyllt år och nu har jag bara 364 dagar kvar av mitt liv som tonåring haha, spännande?! dock väldigt många dagar så jag tar det lite lugnt än sålänge...
Idag var det en väldigt lugn och trevlig dag som har spenderats mest med Elle, vi var först på ärenden och sen bar det av till skolan där vi hade en lektion vilket var våra muntliga framförande i Nationella i svenska B, så skojsigt så? öhm......
Efter det stack vi hem till Elle och åt lunch där och sen låg vi och snackade lite bara, vi var hur trötta som helst så det var skönt att bara ta det lite lugnt.
Nu ska jag köra till träningen som vilken annan onsdag som helst. Ska springa bort allt jag har käkat under de senaste dagarna vilket har varit väldigt mycket :p haha men jag är helnöjd! Gott har det varit! :) mums mums...
Nu ska jag pysa! Ni får ha det så bra och ta det lugnt och festa loss i helgen!
"Viva la vida loca!"

your will never stop this fire from burning....

Nu är jag lite irriterad....Betyder folk inget för varandra? aah nej jag blir bara så irriterad av att prata om det så jag ska inte ens ta upp det. Bara tänk att ens handlingar har olika syner beroende på vem det är som tittar, vissa tycker att olika saker är okej andra inte! Tänk efter! :) Säger inte att jag är perfekt och gör säkert många "fel" saker enligt vissa men ja jag bara säger, Tänk efter hur det ser ut i andras ögon också ibland!

För övrigt har det varit som jag sa en lugn helg :) Vi vann matchen idag and I kicked ass! (enligt mig då haha) haha fast ja vi borde ha vunnit med mer än vad vi gjorde om man kollar på förra matchen vi spelade mot dem där vi vann med 23-10 eller något så vi gjorde rätt dåligt ifrån oss i denna matchen men ja det är två poäng mer så vi tackar och tar emot! :)
Efter matchen körde jag och Anna en snabb runda inom B&W och gick in på H&M och handlade lite snabbt där.. Snabbt och enkelt :) Sen stack vi hem och fikade med päronen och moster och morbror (Annas päron om ni undrar hah). Efter de åkte så har jag läst klart min bok även om det är andra gånger jag läser den ahha, längtar tills den sista uppföljaren kommer, vilket den borde göra nu i dagarna wiie!

Nu ska jag upp och kolla på tv med päronen och på tal om päron så påminner det mig om att jag borde äta något idag mer än frukten jag åt för en stund sen, anyway typ....Är inte så hungrig ändå och är inte sugen på något så vi får se hur det blir med det :)! Äta bör man annars dör man eller vad man nu brukar säga :) 

Have a good night yah'll! kiss kiss!

you are what you eat...

Sitter och kollar på engelska du är vad du äter. Den bruden är helt galen! Visst det är jättebra att hon vill hjälpa dem som äter dåligt och är i övervikt men tar hon det inte lite "over the top"?! Men ja tydligen så behöver hon banka in det i huvudet på dem för tydligen fattar dem inte att man inte kan äta så sjukt mycket onyttigt och sååå mycket skräpmat under dagarna utan att det händer något med en. Samma sak gäller ju med alkohol det förstör en men ja det har ju inget med det programmet att göra =).
Det är helt sjukt att se hur mycket folk kan proppa i sig under en dag. Visst jag äter väldigt mycket jag med men jag anser sålänge jag tränar så mycket som jag gör kan jag proppa i mig lite mer :p men ja jag kommer säkert sluta som dem och får vara med i programmet och plågas av svenska Anna Skipper....


I alla fall.........lugn helg som gäller antar jag. Igår kom Elle över och spanade in rummet och sen kollade vi på tv och hade trevligt, längesen jag träffade elle ensam och som inte hade något med skolan att göra! :) Trevligt.. 
Pappa är ute i garaget och håller på och meckar med min och mammas bil för det är något med ena bromsen så han kallar lite då och då och behöver lite hjälp. För övrigt idag så har jag inget planerat, hade tänkt kolla på melodifestivalen men får se om jag gör det inget speciell låt man hejar på där direkt =). Det blir en lugn kväll i alla fall för imorgon är det match som gäller och så ska vi banka gubbarna wargo ordentligt hehe....

btw, har hittat en potentiell studentklänning idag woho :) eller ja det är i alla fall den klänningen jag hade tänkt ha på mig på dagen och så när vi strassar runt i stan och är och äter och så. Man kan ju inte kladda på sin studentklänning då och eftersom jag brukar kunna klanta mig så behöver jag en att ha på mig under dagen! I alla fall den är väldigt fin tycker jag, får se om jag köper den så ska jag ta en bild och lägga ut :) promise...

Nu ska jag återgå till teven och kolla på en film tror jag faktiskt, vi får se!
Ta det lugnt ikväll och för er som lever loppan, lev lite för mig också =) hehe!
See yah but don't wanna' be yah!

When you can live forever....

...what do you live for?

Jag tackar den personen som kom på studiedagar... Även om idag inte riktigt är en studiedag så räknar jag det som de :)
Idag är egentligen en så kallat "utvecklingssamtalsdag" och ja för oss treor är det frivilligt och imed att utvecklingssamtal så är alla lektioner inställda, hurra hurra!

Min plan för idag var att gå upp tidigt och baka bullar sen städa mitt rum och så vidare... Blir aldrig som man tänkts sig men ja dagen har varit bra ändå.
Jag vaknade vid tio vilket var liiite senare än jag tänkt mig men skönt att sova ut. Gick upp och klädde på mig och drog ut för en morgonspromenad. Man får ju passa på när solen väl skiner.... Jag gick inom Ica vid kyrkan och handlade en bulle och några kiwis till frukost sen promenerade jag hemåt igen.
Jag gjorde iordning min väldigt stora och goda frukost haha och satte igång Twilight filmen för ungefär 13 gången nu och ja den är fortfarande lika bra, töntig som man är....
Efter det dukade jag av och sen har jag städat rummet som ännu en gång såg ut som om jag hade utkämpat ett krig i det...
Nu sitter jag är vid datorn och har igång radion uppe i vardagsrummet och bara tar det lugnt och njuter av att vara ensam hemma. Jag gillar "tystnaden" trots att radion står på hög volym.
Ikväll är det träning som alla andra onsdagar och jag är väldigt taggad till att få spela lite ikväll :)
Våran säsong är snart slut, tror vi har tre matcher kvar vilket är skönt men vad ska vi göra nu när den är slut? suck! Får nog dock mer tid på helgerna och kunna ha lite fritid igen haha skönt! OCH så är det Åhus beachen att längta till som vi ska vara med på i sommar! whoop whoop!

För övrigt så när jag var ute på min stärkande promenad innan idag så gick jag bland annat förbi platsen där det en gång låg en skola, alltså Oxiegården som nu bara är en inhängnad som bara ser död ut. Tycker det är tråkigt och tycker att kommunen kan fixa något där, kanske sätta dig en lekplats eller i alla fall ta väck staketet och låta det växa ikapp med resten av "parken" som är där nu ser det bara som sagt dött ut..... Tråkigt att man bara tar väck saker och sen låter marken vara som den är utan att göra något åt det men ja dem känner väll att man inte behöver det antar jag, jag vet inte!
Nu ska jag sätta mig och läsa lite eller kanske göra lite skolarbete som vi har så många att göra och så ska jag ta några av negerbullarna som jag gjorde igår som jag tycker blev väääldigt goda :) mallig som man är haha!
Hoppas att ni som också är lediga har haft en lika skön dag som jag! Skola igen imorgon men det blir en lugn dag...
ta det lugnt och mycket kärlek :) <3

What baby wants, baby gets!

Jaja ännu en gång har man varit lite off men ja det hade ju varit mycket i skolan och det har varit ett fullspäckat sportlov!
Sportlovet gick åt att måla om mitt rum och till att skriva projektarbetet för självklart satt vi som jag trodde sista veckan och panikskrev för att vi var försent ute! Rummet är fint, blev en ljusgrå färg på tre av väggarna och en mellangrå på väggen med fönstret. Möblerna är dock desamma men har beställt ett överdrag till soffan från ellos som är grått så det blir lite nytt i alla fall :)
Nu är projektarbetet inlämnat och man kan äntligen släppa det och äntligen slippa allt runt omkring det.. Ja Elina vet vad jag pratar om i alla fall (internt).

Idag fyller syrran hela 24 år, Grattis grattis, och igår var vi ute och åt hela familjen plus farmor på elysé som var lika gott som alltid :). Idag blir det en lugn dag fast ska sitta funktionär för b-laget lite senare men det är över på några timmar sen ska vi äta gott och sen blir det plugg plugg plugg. Totalt glömt att som har med skolan att göra över helgen för jag har haft så mycket annat att tänka på, suck! Ska skriva klart mitt svenska c arbete om min bok och plugga till den j ä v l a religionen med Claes. gääääsp..... tur att man redan har hunnit att läsa boken och börjat om på den igen.. (dock bara för att den är så bra haha)

Igår var man istan i någon timme och fixade sista presenten till syrran och kollade runt lite i affärerna. Hittade sjukt många skor inne på scorett som jag vill köpa vilket jag antagligen kommer att göra för ja jag har redan för många skor och några till skadar nog inte! Köpte även ett par ljus jeansleggins på Mq som jag velat ha ett tag nu så ja nu har man införskaffat sådana i alla fall! gött!

Snart är det även dags för min födelsedag, whoop whoop! Mamma sa att hon hade köpt paketer och att där var en som hon längtade att ge mig för hon trodde att jag skulle bli väldigt glad för den så nu är jag vääääldigt nyfiken! =) Usch då blir man hela 19 år..... fast ja 19 är inte så mycket är fortfarande en liten snorunge om man jämför med många av mina vänner hehe. Fiffi är ju rätt gammal om man jämför med mig haha :D (Älskar Fiffi ändå).
Nu ska jag pyssla med mitt hår och se om det kan bli något med mina försök till vågor idag haha! försökte mig på en mittbena innan men ja det blev förjobbigt för håret ville inte samarbeta med mig plus jag måste verkligen färga om det nu! eller nej inte färga, slinga! naturligt blond här vettu' men man måste ju ha lite fint också med några ljusa slingor här och där!

Nu ska jag sluta skriva så att det inte blir ett allt förlångt inlägg, ska fortsätta att nörda mig inne på svts hemsida och kolla igenom bidragen till melodifestivalen. sweet kissin' in the moonlight..... tralla lalalaa haha jaja vi syns och hörs!
Take care :) mycket kärlek!

mitt rum nu, fast man ser dock inte så bra men va fan! :)
måste dock sätta upp lite saker på väggarna som jag inte gjort än..

RSS 2.0