sitter på...

46503af4d2d0f478a097309827a21558.png

Kolla varifrån!

sitter på jobbet just nu, har rast några minuter till. Hade jättetrevligt igår, ska se om där är några bra bilder jag kan lägga in när jag kommer hem. Hörs! Puss


haha vi...

0-74134ea20f1ed2d0e084a6e8899ae053.png

Kolla varifrån!

haha vi är så sjukt snygga! Jäklar vilken kväll det ska bli waow!


Buuuuh!

Hejhej heej! Har bara 1 minut på mig så ska bara skriva några rader. Ska sticka till Elina för ikväll blir det ett litet halloweenparty där!

Jobb gick bra idag, snygga killar som handlade looovely haha! Samma visa imorgon och kan ju hoppas att det kommer fler snygga killar!

Nu ska jag hämta drickan i kylen och sen sätta mig i bilen och köra! Vi hörs! :D Puss

Rosa bandet-galan

Sitter och kolla på Rosa bandet-galan på trean vilket är en himla bra gala! De är i Malmö Arena och innan ringde herr och fru Percy Nilsson in och skänkte en miljon kronor! Det är helt sjukt och så otroligt osjälviskt gjort! EN MILJON KRONOR! Det kan hjälpa så sjukt mycket i utvecklingen mot cancern. Tänk på att alla bidrag är bra! Även om det är 100 kr eller bara ett samtal på 9.90 för att tävla om bilarna! haha! 

Nu är det dags för Leona Lewis att sjunga vilket kommer vara hur bra som helst. Innan sjöng Måns Zelmerlöw låten Impossible. En jättebra låt faktiskt! =) Nu ska jag tillbaka till sängen och godisskålen. Jag har självklart ringt in och skänkt lite pengar, gör ni det också!! PUSS

Kinder surprise

Tjoho! Idag blev det en tidig start på dagen. Anna ska till en sjukgymnast i eslöv vid ett så fick gå upp så att hon skulle hinna till tåget och grejer.. Kul att se henne igen! Kan tyvärr fortfarande inte säga vad jag fick av henne för Johanna har fortfarande inte fått sitt än och ja hon kanske inte läser här men bara för att vara säkert! Men hett är det i alla fall hahaha! :D

Var ju på butterix igår och skulle mmsblogga där ifrån men där var så sjukt mycket folk där att jag inte ens försökte få fram en bra bild sorry. Efter mycket velande blev det till slut att jag ska vara grottmänniska och Anna ska vara hmm båtvärdinna? finns det ordet/yrket? haha! Jaja som flygvärdinna men på båt antar jag haha! Det ska bli roligt!

Nu ska jag upp och se Twilight är det tänkt, har fått tillbaka dvdn från Anna =) wie! mys mys! PUSS


Bring it on!

Hejhejhej! Har inte mycket tid över att skriva skulle bara uppdatera lite. Ska klä på mig nu för jag och Anna ska in och möta mamma för att gå och handla halloweenkläder wiie =)
Anna kom för en stund sen och ska stanna till imorgon imed matchen är så sent ikväll etc. Fick presenter av anna men ska inte säga vad för det är andra som också får de haha! Berättar mer när jag får haha :D

Ska ge ett nytt försök att mmsblogga senare annars hörs vi =) PUSS!

Anna har kommit hem!

Yeeey nu har Anna kommit hem från England, äntligen! Hon landade 20:30 så hon borde vara hemma nu snart i lilla Eslöv... =) Lovely!

Jobb gick bra, kom en buss med ett fotbollslag från Köpingebro med tusentals små flickor som skulle ha en massa mat och sen en massa glass! Mycket jobb men det gick bra, de var trevliga! Något som inteinte är trevligt dock är min röst, kan knappt prata så det är väldigt jobbigt haha! Kommer suga imorgon på matchen för jag kommer inte kunna prata så mycket med laget direkt haha! Jaja kämpa på!

Efter jobb stack jag ju direkt till knatteträningen vilket var knappt lönt. Inte så många killar där för det är ju lov så då antar väl dem att det är lov från träning också. Icke! Efter det körde jag direkt in till Söderkulla där jag kollade på när Dalhem mötte Eslöv.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag möta mamma istan efter hennes jobb och vi ska kolla på halloween kläder. Sen blir det färd mot Trellehulla lite senare och Match! Korsa alla fingrar och håll alla tummar att det ska gå bra! Vi hörs imorgon! Ha en trevlig kväll. PUSS

Tis, 27 oktober...

Hejsan hejsan! Då var det tisdag idag då! Inte så mycket har hänt tills nu, har gjort krumelurer till frukost/lunch vilket var lika gott som vanligt och jag lyssnar på julmusik! Dagen har varit hur bra som helst. Är fortfarande förkyld dock vilket suger men alltså om ni är förkylda så ska ni testa Otrivin Mentols nässprey. Daaaamn säger jag! Känns som om någon har släppt en bomb i näsan som drar sig till hjärnan hahaha! Helt sjukt men ändå rätt effektivt. Det är bättre idag i alla fall vilket är bra för då går det på rätt håll så det inte blir sämre. Match imorgon så hoppas det blivit bättre tills dess annars kommer jag avlida ute på planen och vill verkligen inte avlida nere i Trelleborg haha! Big No no! Nu ska jag snart ta något litet att äta sen ska jag till jobb. Sticker sedan direkt ner till knatteträningen. Jag hoppas verkligen att Jörgen och Mattias är där idag för jag kan inte ta träningen själv när jag är så förkyld som jag är.. Jobbigt! 

Nu ska jag lyssna vidare på Peter Jöback för jag älskar hans julcd! Underbar!! <3 Vi hörs! PUSS 

min kära lilla iPod....

Trodde verkligen att min underbara lilla iPod hade gått isönder i går kväll! Datorn hackade sig och höll på så ipoden kopplades bort när jag skulle lägga in musik sen kunde jag inte göra något med den. Det var som den var låst och död typ men kunde inte stänga av den eller något. Som tur var imorse så hade batteriet dött så jag fick ladda den så fungerade den som vanligt igen! Så idag har jag lagt in lite ny musik etc. Lovely!

Egentligen skulle jag gjort detta inlägget för över en timma sen men som vanligt när jag går in på blogg.se så ser man massa intressanta saker som man vill läsa eller så går man in på någon på aktiva så läser man där och hittar nytt så blir det att man glömmer bort varför man skulle in på internet från första början! Det sluta med från Kenzas blogg till youtube med Robin Bengtssons nya låt. Otroligt bra låt men grymt dålig video haha riktigt amatörig! Ooh så söt han är dock! haha! 

Snart slutar mamma jobb och kommer hem vid fyra hoppas hon har det bra. Fick reda på igår kväll att en som jobbade där innan och som mamma är vän med hade dött så det blev en rörig söndagskväll! R.i.p. Jag ska dock inte säga mer om det eftersom jag inte riktigt har med det att göra! Beklagar dock och massa kramar till alla nära och kära eftersom jag även vet vem det är!

Nu ska jag sluta här, ska tycka synd om mig en stund framför tvn medans jag snörvlar! Är så himla förkyld och har verkligen inte tid med det. Träning ikväll, jobb + knatteträning imorgon och sen match på onsdag! Hur ska man hinna vara förkyld då! Går inte! Så ska upp och ta lite te med citron och honung och ett glas C-vitamin! Heja heja! Vi hörs! PUSS

Ordning och reda...

Hallåj! Ni har väl inte glömt att ställa om till vintertid? Om ni har så kan ni ju göra det nu!

Ska bara skriva ett kort inlägg innan jag börjar städa rummet så pappa inte hinner börja hojta på en. Mamma är på handboll och jag och pappa har precis fikat och spelat kort =) Innan var vi på Skopunkten och köpte nya vinterskor till pappa och jag köpte ett par mörkbruna stövlar och ett par svarta högklackade med nitar. Skit snygga! =) Nu ska jag sätta igång på musik på Spotify sen ska jag börja städa! Vi hörs! PUSS

Några timmar my ass...

haha som jag skrev innan så skulle jag ju bara jobba några timmar idag, haha så blev det ju inte! Fick hoppa in för en annan som blev sjuk idag så jobbade till tio alltså istället för tre och en halv timme jobbade jag tio timmar! Daaamn. Så sjukt ont i benen nu eftersom man står upp hela tiden typ men det går över hoppas jag =)
Dum som jag var innan idag också så låste jag in mina nycklar till skåpet i skåpet! Idiot! Stod och pratade med en annan som var ny så hon var så snäll att jag fick låna hennes mobil och ringa hem så de kunde leta upp nycklarna. Givetvist kunde ju föräldrarna inte hitta mina nycklar så mamma fick komma till jobb med en reservnyckel till bilen så fick jag köra hem under en rast och leta reda på nyckeln! Så full rulle idag med andra ord!

Nu är jag sjukligt trött och ska sova! Imorgon blir det handboll dock ingen egen match men ändå. Vi hörs! PUSS!

Blogg.se

Hej hej hej! Eftersom jag är så dålig när det kommer till mms etc. så lyckades jag inte skicka något från ishallen igår, jag försökte men fick tillbaka att något var fel så tyvärr! Men kallt var det att stå där! Mycket roligare som publik att titta på en handbollsmatch för där är mer drag, på hockey hör man knappt från publiken när det blir mål! Blö! men ja, sporten var rolig att se på i alla fall =).

Just nu är det på gränsen i fall jag ska jobba eller inte. Är lite förkyld eller har precis börjat bli förkyld men är inte jättefarlig men eftersom jag jobbar med mat så är det ju på gränsen men rör inte maten så det är lugnt. Jag jobbar lite åt sidan idag helt enkelt. Ska bara jobba några timmar (egentligen helt onödigt att komma in för) så det blir inga problem från min sida i alla fall. Heja heja!

Nu ska jag börja byta om jag liknande, ska iväg och tanka innan också så får väl köra om en stund! Vi hörs senare, Puss

Trodde du ja...

Jag trodde att jag redan hade uppdaterat idag men shii fick jag! Hade helt glömt bort det! jaja det har inte hänt så mycket idag, följde med mamma ner till centrum när hon skulle klippa sig så fixade jag lite själv. Sen har vi ätit middag och det är väl det mest spännande som hänt idag haha! Ska alldeles strax köra till min kompis Cege för vi ska iväg och titta på hockey idag! Jepp, Hockey! Ska någonstans i Limhamn och titta på ett lag där han har kompisar som spelar etc. Så trevligt så, har med mig godis fall i fall jag tycker det är en tråkig match haha! :D

Ska försöka mmsa en bild senare, kan ju bli kul! Vinterjackan ska fram för ska jag sitta i en ishall i minst en timma ska jag ha det varmt :D! Vi hörs! PUSS

Nennas chokladmuffins

Hallåj allihopa! Idag är det slappedag, Sov länge och hade sen en stor och härlig frukost framför tvn. Nu ska jag baka Nennas(min moster, Annas mamma) chokladmuffins. Mamma kommer bli glad för hon älskar dessa så det blir ju en trevlig liten överraskning att komma hem till efter jobbet antar jag =).

Senare idag blir det knatteträning där jag ännu en gång är själv, om inte Erik kommer vill säga. Inte kul att vara själv med grabbarna kan jag ju säga! Suck! Nu hör jag hur smöret smälter i pannan där uppe och måste springa upp. Uppdaterar mer senare =) PUSS

Twilight + New moon

Nu har jag och Fiffi äntligen, efter typ en timmas arbete, bokat biljetterna till Twilight + New moon kvällen på Royal! Det börjar klockan nio med att de visar Twilight sen efter det är det premiär på New moon! Längtar redan ahah! Få biljetter kvar så får sitta rätt långt ner men gör inte så mycket för det är ju ändå på royal, stor sal!

Shit vilket jobb i alla fall. Det har varit två telefoner samtidigt, in på banker, in på sfs hemsida samtidigt som msn och sms! Tur man kan göra fler saker samtidigt kan jag ju bara säga! Killar ni hade haft panik haha!

Träningen gick bra men dum som jag var glömde jag att jag inte hade knäskydd på mig och glider efter en boll på golvet på knäna och skrapar upp det ena! Sköööönt i duschen!
Nu ska jag varva ner efter allt och koppla av med lite greys! Vi hörs! PUSS

Kanon kul..

Första gången jag mmsbloggade i förra inlägget haha! Blev ju rätt bra tycker jag. Roligt att gå på nya IKEA även om det inte är något nytt direkt, man kan ju redan allt som finns där typ. Köpte ett påslakanset så det var trevligt och tittade på många fina sängar som man vill ha! Efter det körde vi till Toftanäs och gick på skokanonen och zoo arken men där blev inga köp. Världens sötaste djur inne på arken haha! Hade man kunnat hade man köpt med sig alla hem! Föräldrarna hade väl blivit galna på en då!

Nu ska jag upp och laga lite lunch för jag är hur hungrig som helst nu! Hoppas att där är något gott hemma man kan fixa! PUSS

nu är...

-831796da44b111f026849f3baeb9417.png

Kolla varifrån!

nu är jag och sofie på nya ikea haha roligaste ingången när nästan alla från personalen står och klappar för en haha. Hörs, puss


Hatar Coop Konsum

aah är så sjukt irriterad just nu! Hatar verkligen Coop konsum. De har inget bra i den affären, de har inte ens mogna avokado. Det är samma sak varenda gång man ska försöka göra guacamole. Man kan inte mosa avokadon för den är för omogen och man blir irriterad och slänger allt till slut. Samma saker gäller annan frukt, de är riktigt dåliga på frukter och liknande! Dåligt urval och dålig kvalité!

Skulle ju göra glasskoppar till efterrätt med glass, chokladsås och bär men fanns ju inget så får se vad jag kan försöka hitta på istället. Nu ska jag upp till köket igen tror mamma försöker göra något med avokadon, tror till och med hon kallar på pappa nu. Jä*la avokado. Vem säljer ens omogen avokado? Nej ska sluta vara arg nu och försöka gå upp och hjälpa till! 

What's love got to do with it

Kör på gamla klassiska låtar just nu, massa Tina Turner bland annat haha! Sjukt skönt att vara ledig idag. Vaknade dock i natt igen som vanligt och kunde knappt somna om och är väldigt trött nu. Skulle somnat om när jag vaknade innan idag istället för att gå upp haha! Aja that's life. Åt en god frukost och tittade på Eureka? tror jag att det heter, en lite mysko serie men rätt rolig ändå. Sitter och funderar på vad jag kan göra nu. Orkar inte ut på powerwalk även om det hade varit skönt och orkar inte baka något. Hade hellre velat följa med Anna och Emelie som åker till GB idag! Snyft jag vill också!

Äsch ska gå upp och snyfta en stund framför teven och äta mini Oreos och sen ta tag i kragen och hitta på något. Vi hörs! PUSS

Daaamn

Nu ska jag verkligen sova! Så sjukt trött efter dagens pass. Sånt får man ta helt enkelt, det var roligt ändå. Nu ska jag bara ta väck allt som ligger på sängen och sen slänga mig i den och hoppas att jag inte vaknar 1 miljard gånger som jag brukar göra, suck!

Vi hörs! PUSS

At the world's end

Nu har jag kommit hem från farmor och det har varit en tidig morgon. Fick gå upp vid sju bara för pappa börjar jobba så tidigt och han skulle hinna in med mig och till farmor och sen till jobb efter bokat tid till farmor på vårdcentralen. Sen gick jag med henne dit och sen gick vi och handlade lite grejer hon behövde. En skön dag faktiskt även om det är tidigare än vad jag föredrar haha! Farmor berättade att hon vaknar halv sju varje dag och går upp då, helt tossig den där tösen! (mycket skånska nu haha). De ringde också från jobbet och ska jobba idag fyra till tio har jag för mig så ingen träning idag tyvärr, Snyft. Jag överlever ändå. Nu ska jag sätta mig en stund framför teven sen ska jag plocka fram allt till jobbet och vänta på att mamma ska komma hem med bilen. Skönt med bil idag!

Vi hörs kanske efter jobb =) puss


a long way to go..

Det har varit en lång dag men skönt att den är över nu typ =) Ska sova snart för jag är hur trött som helst. Har varit det hela helgen så får se om det är någon sjukdom jag börjar dra på mig eller om jag bara kanske rent av sover för mycket? Vaknar tidigt men kanske vem vet..

Fiffi kom vid halv ett idag och vi fikade och snackade lite innan vi skulle sätta oss i bilen och hämta Johanna och sen köra till Vinslöv. En jäkla håla att spela handboll i men varför inte! Oxie har ju ett lag och det är inte mycket större än Vinslöv... Gjorde till och med mål på en straff idag haha! Lägger aldrig straffar men där ser man :D Ny konkurrans på g där kanske ;D Efter att varit iväg ungefär fem och en halv timma för en ynka match så kom jag hem och det var dags att äta middag. Kändes dumt att äta middag så sent för brukar inte äta senare än fem om vi inte äter ute men man måste ju få i sig mat så fick ju äta lite. Efter det såg jag inspelade Gossip girl som äntligen börjat igen. Lite snyftigt att Priviledge slutat men blev inte av med Joanna Garcia(Megan i Priviledge) för det. Hon är även en karaktär i gossip, så trevligt så..

Imorgon blir det upp med tuppen för ska hem till farmor och hjälpa henne med lite grejer som har kommit upp. Får se hur det går! Så nu är jag allmänt deprimerad, väldigt trött och gör inte världen bättre så det blir bäst att jag lägger mig helt enkelt. Svarar inte på mobilen så inte lönt att ni hör av er(om ni nu läser detta och tänkte höra av er vill säga haha!). Vi hörs imorgon! Ha en fortsatt trevlig kväll.

Catwoman

Tjooho... Då var det lördag och det är hur skönt som helst! Vaknade rätt tidigt idag och skulle in till söderkulla för handboll. Första matchen som Johanna och mammi satt söööög! Det var division 4 dalhem mot GW. Jäklar va dålig matchen var. Så sjukt många slarvfel och det var bara tråkigt att se. Sen matchen jag satt var en division 2. Dalhem och Hk Farmen (Lugi). Farmen vinner men en mycket bättre match. Roligt att se på!

Just nu är det halvlek i champions league i handboll. Allingsås mot FCK. Heja heja! Just nu leder FCK med rätt många mål men än är matchen inte över. Kristian Bliznac i Allingsås är ju skit snygg haha! Första gången jag märkte honom idag men jaja! haha!

Ikväll ska man på fest med Fiffi om hon nu mår bättre ikväll vill säga. Annars får vi se vad det blir. Catwoman visas idag också på tv så den hade jag tänkt att jag skulle spela in, en mycket bra film =).
Nu ska jag återgå till tvn, vi hörs! PUSS


They don't really care about us.

Michael Jackson tema på kvällens idol. Jag tyckte överlag att det var väldigt bra! Älskade Eddi ikväll :D så söööt! hahah... anyway.... Jobbet gick bra idag, hade skoj bland grabbarna och Nina. Har inget problem att jobba med töserna med killarna är mycket roligare =). Snart personalfest woho...

Nu ska jag kolla lite på blades of glory sen ska jag sova! Handboll imorgon och match på söndag i Vinslöv wiie vad roligt.... hmm..

Vi hörs! PUSS

Regn, regn, regn

Tråkigt väder men har bra kläder.. wiiieho! Dåligt rim men what ever haha! Nu ska jag bara borsta tänderna sen om några minuter ska jag gå ner till tågstationen och sticka till jobb! Vi hörs senare :) Hoppas ni får en trevlig dag! PUSS


Läggdags....

Jepp det blir en rätt så tidigt kväll ikväll! Är så himla trött och jobb igen imorgon. Skönt att jag bara skulle jobba på  Enics en dag! Jobbade totalt 13 timmar idag, suck! men det är ju pengar, pengar, pengar! =)

Var ute och åt på Stora Varv med mammi också på lunchen, väldigt trevligt! De har sån lunchbuffé med en massa konstiga val. Tror där var Fläskfiléspett, råstekt potatis, ärtsoppa, någon sorts pastagrej, tre olika thairätter, ris, sallad och sen pannkaka om man ville ha det... Något för varje smak med andra ord....

Nu ska jag in på skånetrafikens hemsida och se vilket tåg jag måste ta för att hinna till jobbet.. blir väl det så att jag är framm 40 minuter innan jag börjar wohoo! Dumma tidtabeller! I måndags var där tydligen någon som hade hoppat framför tåget på det tåget en timma efter mig så alla tåg fick stoppas. Killen som hoppade överlevde också så han måste vara i riktigt dåligt skick. Respektlöst av honom att försöka ta självmord genom att hoppa framför ett tåg! Avskyr verkligen sånt! Så himla respektlöst!

jaja nu ska jag i alla fall sova! Ha en fortsatt trevlig kväll! PUSS

Enics...

Hellu! Sitter just nu i recpetionen och ugglar. Mamma har åkt hem så har ingen att mejla med längre haha! Har räknat ut att vi är ungefär 60 liter kaffe nu! haha det är helt sjukt! Det är sån partnermässa på företaget idag så det är många besökare och mycket kaffedrickande.. Ska stanna ändå till åtta ikväll och maten kommer om ungefär två timmar så har rätt tråkigt just nu. Men kämpar på! wiieho!


Godnatt

Nu ska jag sova! Det har varit en lång och jobbig dag... Jobbigaste idag var bara att försöka få tag i mat! Mamma ville ha kinamat så vi skulle ringa och beställa men neeej dem svarade inte så vi testade med ett annat thaiställe men neeej dem svarade inte heller så vi bestämde oss för att köra in för det kanske bara var något fel med telefonerna eftersom de ligger nästan brevid varandra men nej där var stängt. Ungefär på alla asiatiska restauranger vi körde förbi! Man kan väl i alla fall slå på en telefonsvarare som säger att vi inte har öppet? kan väl inte vara så svårt! Blev dum pizza istället blö....

Imorgon blir det jobb i receptionen igen, åtta till åtta kommer dö så tråkigt men wooohoo kämpa på!
Så ställer klockan på 06:00 och vaknar med ett leende... HAHA i mina drömmar kanske... Ska försöka!
Vi hörs! Sov gott alla! PUSS

blääup sa den lilla grodan..

Haft problem med internet ett tag så har inte kunnat uppdatera förrens nu. Har precis sett "sweet home alabama" fortfarande lika bra som alltid...

Väcktes fem i sex i morse och skulle upp och sjunga för mammi. Det gick bra, hon tyckte om alla presenter hon fick vilket var bland annat en sån lite visp till kaffe latte som man skummar mjölken med. Ett ägg-hänge från Ko-ko-no i ouch! serien av pappa i rött som hon ville ha. och slutligen en sjal, en bok och hjätepost-it av mig =) När hon kommer hem ska vi ta reda på vad hon är sugen på att äta så ska vi beställa hem det. Hinner ju tyvärr inte äta ute idag eftersom jag har träning och det är match till helgen och jag måste köra runt i Malmö och hämta upp en massa....... suck....

Läste förresten på en annans blogg att KappAhl släpper en ny kollektion på måndag som heter "Vintage Stories" jättesöta kläder så får nog ta en titt i den affären snart tycker jag...

Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask och upp och kolla klart på ett program på tv och sen vet jag inte faktiskt haha.. Får vänta tills mammi kommer hem vilket hon gör vid fyra =)

Ha det fint sålänge! PUSS

That's life

Såg precis reklamen för Gossip girl! På söndag är det start igen wiiie! :D Can't wait!

Just nu är det dock Csi Ny som gäller, någon hade blivit uppkäkad av en tiger mums! Har precis också bestämt med en kompis att vi ska gifta oss så det var ju trevligt... Skämt åt sido dock! haha
Var hos Elle efter knatteträningen vilket var väldigt trevligt. Hade med mig Lussebullar och oboy så vi fikade och tittade på House och efter det såg vi America got talent! vissa helt sjuka, andra bra! Helt störd publik dock! Jag hade slängt ut alla men vad gör man inte för pengar... Chicago är ju värst när det gäller publiker och så är det sagt...

Nu ska jag sova för ska upp om mindre än sex timmar och sjunga för mammi! Hipp hipp hurra! :) Vi hörs! Sov gott! PUSS

Ingen tid att lata sig

Hallå på er alla! Då var det tisdag idag då, hela dagen! Inget speciellt spännande händer idag men ändå ingen tid att lata sig. Ska in till jägersro en snabb runda nu snart och hämta mammas present etc. Senare idag är det knatteträning och sen efter det ska jag hem en stund till Elle.. Längesen jag träffade henne tycker jag!
Imorgon fyller mamma år så får väl gå upp med tuppen då om vi ska sjunga för henne på morgonen tror hon går upp kvart i sex ellet något, rent för tidigt för mig men får kämpa på! Fyller ju bara år en gång om året =).
Nu ska jag göra mig klar för bussen. Blir mössa och halsduk idag för det är så kalla vindar! Suck! Men snart är det jul wiie =) PUSS!

Glasögonpingvinen

Såg precis en dokumentär med pappi om Glasögonspingviner som rör sig bland folket nere i Kapstaden i Sydafrika. Afrikanarna är inte så glada på dem för de springer in i hus och massa annat men så söta dem är! Jag visste inte att pingviner ens ville leva utanför isen nere i sydpolen. Trodde det var där dem hade det som bäst men dessa små filurerna gillar tydligen värmen och bor på stränder där... Tänka sig!

Nu ska jag köra och hämta upp Johanna och sticka till träningen =) Hörs!


12 oktober 2009

Nu har jag kommit hem från jobbet och är helt slut och hungrig. Kallt ute också så om ni ska ge er ut så klä er varmt! Nu ska jag gå upp och äta något lite och sen sätta mig vid teven med en lussebulle och en kopp varm choklad! Mums! Ikväll blir det träning! Uppdaterar mer senare! PUSS

Superman

Precis kollar på Superman returns med pappi och ska snart gå och lägga mig. Filmen var bra men det är en sak som irriterar mig jättemycket. Visst det är bara en film, seriehjälte, what ever! men hur kan folk inte känna igen honom? Haha som Clark Kent har han lite bögig frisyr och glasögon men när han tar av sig glasögonen och slänger dit lilla korkskruven i pannan så är han Stålmannen och ingen känner igen honom! Spiderman har helmask, Batman har halva huvudet täckt, Daredevil har hela, Hulken blir en helt annan typ men vad har Stålmannen som gömmer hans identitet? Inget.... Ska dock inte ödsla mer tid på att argumentera detta för detta kan bli så komplicerat att till och med psykologi blir involverat så lägger ner det istället, ville bara kommentera det haha!

Lussebullarna blir väldigt goda och det var en väldigt trevlig bakstund med alla töser i familjen i köket med hög ljusmusik på! Hur trevligt som helst! Nu är dock Camme hemma i Kalmar igen och jag får väl sticka upp till henne snart tycker jagm har alltid så roligt där =). Nu ska jag sova och imorgon blir det några timmas jobb är det planerat! Håll tummarna! Sov gott! Pussar och kramar!

Lussebullar...

Hinner bara skriva några rader innan jag måste sticka upp till köket igen. Idag har vi flängt runt i affärer. Först stack vi (jag, camme och mammi) till Mobilia men där blev bara ett köp inne på cervera sen har vi varit på maxi och jägerso och handlat lite mat och grejer. Just nu är spelas det "ljuva svenska jul" uppe i köket och vi bakar lussekatter. Vet inte varför men jag och Camme fick värsta suget efter det och gulliga mamma ställer upp och bakar med oss. Mums så gott det ska bli! =) Efter det ska Camme baka bröd och Stina kommer över på fika. Full rulle med andra ord! Skriver senare! PUSS


Flickan som lekte med elden.

Oj idag var det tomt på inlägg! Haft mycket att göra. Först matchen idag som hmm gick väl okej.. Den gick bra för mig men allmänt för laget gick den inte så bra! Eller jo 45 minuter men sen gick det neråt hah! Jaja kämpa på! Besviken men vi är ett lag så ska jag vara besviken får jag vara det på mig själv också och det är jag inte så kan inte vara besviken! Nu kommer detta inlägget räknas på söndagen så blev egentligen inga inlägg idag (lördag) dåligt av mig. Efter matchen gjorde jag mig klar hemma och sen stack vi ut och åt hela familjen på Elysé och sen gick vi på bio och såg "flickan som lekte med elden". En bra film för att vara svensk deckare. Ingen jag ser flera gånger om men en bra film. Fick även se "New moon"s trailer innan filmen och den verkar sååå bra hihi, tönt! :D Längtar tills den kommer ut.. 40 dagar kvar till premiären idag. Har ju min nedräkning till höger vid min fakta!

Nu vill jag egentligen se Twilight men jag vet inte om jag orkar vara uppe två timmar till så vi får se! Kanske ser en stund! Ska skriva mycket imorgon, lovar! Vi hörs! Ha en fortsatt trevlig kväll och för alla er som är ute och partajar, drick en drink till mig med! PUSS!

Måne, Moon, Luna

Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit kass på uppdatering men jaja! Man dör inte.. Var ju på Mobilia innan idag. Fick en ny sporttop inne på stadium, den rosa från Champion som är med i rosabandetkampanjen. Tror jag har köpt mer grejer och stött rosabandet än vad man skulle kunna bidra med på galan. Köpt sjukt mycket som har stött! Haha lite stolt över mig själv faktiskt! Camme köpte lite joggingkläder som hon kan ha när hon är ute och springer. Vi ska även dit igen på söndag tror jag det blir för att köpa vars en topp från JC som båda ville ha! Hittade även några potentiella julklappar där inne haha spännande!

Farmor kom över på middag när vi hade tapas vilket var riktigt gott och det kom även ett blomsterbud till pappi från jobbet eftersom idag har han varit på sitt jobb i 30 år så han fick blommor därifrån! Starkt jobbar farsan! <3
Jag och Camme kollade på idol medans de andra satt där uppe och kollade på diggiloo (?). Karolina åkte ut vilket var synd men det stod mellan henne och Eddi så det gör inte mig så mycket att hon åkte ut då! =)

Imorgon är det match mot Åhus, vi får se hur det går men vi hoppas ju på det bästa annars vet jag inte vad jag gör! Kämpa!!! Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig för är så fruktansvärt trött efter att ha vaknat 07:40 imorse för dumma bilverkstaden ringde hem och väckte oss! Gäsp! Så ha en fortsatt trevlig kväll och vi hörs imorgon =) PUSS!

Sitting on the dock of the bay

Nej just nu är det Jay Sean - Down som gäller inte Otis Redding (inläggstiteln är en av hans låtar för er som inte visste).

Ikväll blir det idol och "män som hatar kvinnor". Ska ju se tvåan på bio imorgon så kanske kan vara bra om jag har sett ettan innan haha! Camme ska göra massa tapas som vi ska ha till middag och om någon timma ska vi sticka till Mobilia! Uppdaterar er mer under dagen! :) PUSS!

Nöjespokalen

Ett rätt roligt program faktiskt haha! Massa dumt som man kan gissa på, vissa saker får man faktiskst rätt på. Haha tänka sig! Läste förresten precis på en annan blogg en ny trend i storbritannien --> Minigris! haha världens gulligaste djur men ändå. Ny trend? Bye bye chihuahua hej little piglet! Tja varför inte kanske ska ta och köpa en liten griskulting då haha! Nu ska jag återvända till programmet, svarade precis rätt på en film fråga och är sjukt stolt över mig själv haha! You want the truth? You can't handle the truth! Vilken film? haha!

Vi hörs! PUSS


Hemma från DK!

Nu är vi hemma från Danmark... Varit en trevlig resa men lite lite shopping... Synd att svenska kronan är så svag annars hade man kunnat shoppat ännu mera! Köpte i alla fall en snygg jeans skjorta och sen fick jag en längre stickad tröja! Väldigt fint! Självklart åt vi brunch på Café Norden haha! Skönt att vara hemma nu, kroppen är helt slut nu! Egentligen är jag inte hungrig men ska upp och äta nu! Skriver igen senare...

Gick förbi Tivoli idag också förresten. De har gjort jättecoolt nu med halloween. Fullt med kvastar, pumpor och pumpgubbar överallt typ! Måste ju dit och kolla :D skojsigt!

PUSS

Idiot telefonist...

Glömde skriva innan idag vad jag egentligen skulle skriva. Idag var det typ fjärde gången någon dum människa från Glocalnet ringde hit för att få prata med pappa. Varje gång har jag svarat och sagt nej han jobbar och han säger att han ska ringa tillbaka. Inser puckot inte att han kanske ska testa senare på dagen och inte tidigt på morgonen då? Folk jobbar ju faktiskt! Eller visst finns många som jobbar hemifrån etc men hallå! Jag har sagt fyra gånger nu att han jobbar när ska han ta hinten att hmm.... han kanske jobbar jag testar senare på dagen ungefär vid fem istället? Ding ding ding!!

Nu ska jag byta om snabbt sen köra och hämta upp Johanna och sticka till träningen! Kämpa på!
Får inte heller glömma att skriva ett STORT GRATTIS till Sofie som fyller 19 idag! Grattis snäckan! =D Antar att hon inte kommer på träningen idag då haha! Ska även säga Grattis till Cattis som också fyller år idag men tror inte hon läser min blogg ändå haha! (Elles kära mamma) men grattis i alla fall! :D

Vi hörs! PUSS!


Voila!

 
Använde de små bullarna till semlorna för vi hade inte så mycket grädde hemma tyvärr haha! Söta va! =) mums

Semlor

24 vetebullar blev det sammanlagt men det är i varierande storlekar haha! Vissa är stora andra små. De smakar mest kardemumma men är goda ändå! Väldigt goda som semlor så ska göra några nu som familjen kan mumsa på under dagen :) Det är ju inte riktigt "säsong" för semlor nu men vad gör det. De är goda vilken säsong som helst haha!

Ikväll kommer Camme wiie, och som vanligt är det träning ikväll. Herrarna spelar match mot H43 tror jag att det är så håller tummarna för att det ska gå bra för dem. Ska kanske kolla på deras match på söndag när de möter Lugi. Det kommer nog att bli en bra match =) Nu ska jag upp och vispa lite grädde och plocka fram florsockret. Vi hörs! PUSS


Desperata hemmafruar

Nu är det reklam men snart börjar desperate housewives igen. Knatteträningen gick bra de gjorde som man sa och relativt tyst också.. Skönt! Nu blir det tv och lite iste och salta pinnar mums! Imorgon ska jag baka Släta vetebullar. Ska ju bli ett äventyr men det ska gå bra, det har jag bestämt! haha Håll tummarna och korsa allt ni kan för tur haha! Mitt nästa bakverk ska jag göra till mammas födelsedag och ska bli hi-hat cupcakes men bara hi-hattarna :p cupcakes receptet verkade inte vara så gott så väljer att bara göra marräng topparna som mamma också tycker om eftersom det är hennes födelsedag nästa vecka! En mumsöverraskning!

Nu ska jag återvända till tvn och mina salta pinnar! Vi hörs imorgon! PUSS

Fiffi

Nu har jag kommit hem.. Eller ja jag har hunnit vara hemma en stund och kollat på Smalville men orkade inte sätta mig vid datorn direkt när jag kom hem.. Fikade på Espresso med Fiffi och hade ett långt möte med massa planer haha! Hur bra som helst. Sen gick vi vidare runt i stan och köpte lite saker som jag skulle inhandla. Fick äntligen köpt det dumma armbandet som jag så gärna vill ha haha! Nu ska jag upp till mamma som precis kom hem från jobbet sen ska vi fixa middag.. PUSS


Ciao...


Nu åker jag in till stan för att luncha och tralla runt i affärer med Fiffi =) Himla trevligt...
Vi hörs senare! PUSS!

Kill me....

Godmorgon alla underbara och godmorgon på er andra också såklart ;) haha! Strax frulle men skulle bara berätta något som fick mig att skratta ordentligt precis. Var inne på Måsens blogg och sågen video med Lambrettas "Bimbo" och började genast tänka på hennes andra låt "Kill me". När dem kom ut ungefär så bodde Camme fortfarande hemma men hon är fortfarande lika dålig på låttexter. Så en gång när vi skulle ner till centrum och handla mat så börjar hon sjunga högt -"Saaave me".......etc. Jag börjar ju självklart undra vilken låt det är tills jag börjar asgarva och inser att det är Lambrettas låt "kill me". Så bra är Camme på låttexter haha! Men ja det var allt jag ville berätta i fall ni undrade haha! Något som är kul för mig i alla fall. Nu blir det frukost! :D PUSS

Clementiner

Idag vill jag ge ett stort plus till Clementiner.. Eller Satumas/Saturnus eller vad man nu vill kalla dem... Ett för att de är goda och två för att de är fulla med c-vitamin och sa jag att dem var goda? haha! Det är det bästa med höstperioden att clementinerna är så goda nu! :D Mums!

För övrigt så gick träningen bra. Träning igen på onsdag sen match till helgen. Woho! Nu ska jag käka lite russin och clementiner sen ska jag gå och lägga mig. Ska på jakt efter de dumma armbandet som jag så gärna vill ha haha! Fabelen om jag inte får det nu! :D Heja mig!

Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott! PUSS!

Smalville

Nu tyckte jag att jag hade suttit och ugglat tillräckligt länge och kände för att baka lite. Tyvärr hittade jag inget jag ville bara med de sakerna vi hade hemma och inte lönt att gå ner och handla och sånt nu när mamma kommer hem snart och vi ska börja med maten så fick hoppa att baka idag och kanske göra det på onsdag? =) Ska komma på något riktigt smarrigt att baka tills dess. Nu sitter jag istället och kollar på smalville med en kopp varmchoklad! Mums!

Imorgon ska jag in till stan för tydligen ska de få in armbanden på ett av guldfynden inne i stan så ska in dit och försöka köpa ett innan de tar slut igen haha! Håll tummarna people!

Smash into you....

Beyoncés cd spelas på högsta volym och dagen börjar hur bra som helst... Är så seg när det gäller att fixa frukost så nu blir det mer som lunch men det får gå! Är jättesugen på blåbärspannkakor men orkar inte vara så ambitiös och göra det så får bli en vanlig "tråkig" frukost :p haha!
Ska i all fall sätta igång med frukosten nu så att det inte blir ännu senare än vad det redan är. Vi hörs senare =) PUSS!

Minnen ♥


Kollade igenom en mapp på datorn och hittade bland annat denna bilden från studenten! Så sjukt härlig dag det var! Saknar! =D


Söndag

Även om jag verkligen älskar söndagar så kan de ibland vara rätt trista. Dock får jag ju skylla mig själv som väljer att inte göra något utan stannar hemma men sånt är livet. Älskar fortfarande söndagar ändå.... Jobbet gick bra, slutade tidigare för vi var rätt många på jobbet så slutade en halvtimma tidigare. Sen efter det har vi ätit middag. Blev rester! Wooooe vilken söndagsmiddag haha. Gör inte så mycket tror inte någon var så engagerad i middagen idag ändå. Sen efter det fikade vi haha verkar som vi bara äter och äter. Nu har jag precis kollat på Priviledge som var lika bra som alltid och nu hade jag tänkt att jag skulle poppa lite popcorn, hälla upp lite god dricka och sätta igång "Dagboken". Imorgon ska jag ringa guldfynd och se om de fått in armbanden än annars får vi se vad som händer. Kanske blir en powerwalk på morgonen om jag orkar! =) PUSS!


4 oktorber 2009

Godmorgon! Hoppas att alla har sovit bra eller vad det nu är ni har gjort inatt =)
Hinner bara skriva några rader för ska upp och äta frukost med pappi sen ska jag göra mig klar för jobb.
Vi hörs efter jobb helt enkelt =) Ha de fint! PUSS

Sweet dreams

Godnatt mina vänner! Nu ska jag stänga av datorn och kolla så långt jag orkar på filmen. Det är "hemma bäst" som visas med Sarah Jessica Parker och Matthew Mcconaughey gorgeous! :D Så nu har filmet börjat igen efter reklam så nu ska jag pysa! Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott när det är dags för er att sova! :D Pussar och kramar!


Rullar fram..

Usch nu är jag så mätt att jag typ rullar för att komma fram! Tjänade faktiskt 50 spänn på middagen haha! Jag fick 50 kronor om jag käkade en halv tesked med jättestark sås på en halv friterad räka av pappa. Självklart tog jag utmaningen och jisses vad det var starkt. Bränndes lite på läppen ett tag efter jag ätit men det fick gå haha :D Roligt var det i alla fall! Nu ska jag se körslaget medans de andra kollar på något "här är ditt liv" eller vad det nu var de skulle se. Heja Ola haha! :D Vi hörs! PUSS

3 oktober 2009


Såhär såg frukosten ut imorse! plus macka då haha! Självklart skulle dekorationsgelén börja hålla på i mitten på pappa så det blev lite fult men där var ingen som klagade direkt. Idag hade det varit full rulle hela dagen. Vaknde vid nio och gick upp och sjöng för pappa och gav honom presenter som han öppnade. Sen blev det frukost och sen fick jag snabbt göra vid mig och sticka till Söderkulla för att sitta funktionär på tre stycken matcher. Kom hem för en halvtimma sen typ. Nu är föräldrarna och hämtar mat och farmor så när dem kommer hem blir det middag. Som sagt, Full rulle! Imorgon blir det jobb några timmar sen förhoppningsvis ta det lite lugnt! Vi hörs senare! =)

dumma ungar...

Nu blir det march till sängen efter en hård dag. Ville bara kommentera en ska och att det var att jag hörde en smäll och tittade ut genom mitt fönster och fick se att busskurglaset hade krossats. Blir så oerhört trött på alla som ränner runt i Oxie och ska förstöra för att de tycker att det är tufft och roligt. Va tusan är det tuffa i det? OCH vad är det roliga med att förstöra saker? Saker som för första början inte ens tillhör dem som förstör och pengar för att laga allt tas från skatten. KAN NI SLUTA HÅLLA PÅ! Jag hoppas verkligen att man börjar ändra på lite lagar och de som förstör blir haffade och att något händer! De får ta straff för vad de gör även om de inte är straffmyndiga. Aah nu kommer det bli jobbigt att sova för är helt arg men får gå haha! Nu fyller pappa år wiie grattis. I morgonbitti blir det "sång" och paket! Spännande! Godnatt!

fabelen också!

Det blev bara en snabb runda inne på coop. Det finns ju inte direkt sååå mycket att göra där haha! Självklart var armbandet slut inne på guldfynd och även jeansskjortan inne på h&m var slut! Fabellen! (mitt ord istället för svordom) Inte nog med det så var armbandet ju självklart slut på mobilias guldfynd också där mamma är just nu för hon skulle till synoptik eller vilken det nu är som ligger där. Det är så typiskt! men de skulle komma in igen i början på nästa vecka så ska in snabbt då och fråga hela tiden typ haha! Lite shopping blev det dock idag. Köpte en present till mammi och sen köpte jag en halsduk och en mössa till mig själv inne på H&m. Inte för att jag är så söt i mössa men tyckte den var så fin så ville ha den ändå. Köpte även årets rosabandet till mammi och ett lipgloss/balm inne på apoteket. Tadaa =) Nu blir det tv till mamma kommer hem sen ska jag packa till matchen.

Vi hörs! PUSS!

( ser lite grönt ut men de är babyblå =) )

Grattis mamma och pappa! ♥

Idag har mina föräldrar bröllopsdag! 23 år! Grattis! ♥
Igår kväll pysslade jag ihop lite till idag som dem fick göra tillsammans runt i huset. Fick gå och läsa i olika kuvert och sen hitta vars en liten godispåse under varandras favoritplatser i huset typ :)

Idag har jag slagit in alla pappas presenter eftersom att han fyller år imorgon. Ska även göra en tårta men det blir inte förrens imorgon. Mums! Nu ska jag äta en sen frukost framför tvn sen ska jag göra mig klar för dagens alla ärenden! PUSS!


Bra sagt.

Sista inlägget för dagen sen blir det idol och sen sängen. Imorgon blir det coop, ska inom guldfynd, h&m och lindex är det planerat :) Letade runt efter lite papper bland mina skrivböcker precis och hittade massa citat jag har skrivit upp som jag tycker är grymt bra så tänkte att jag skulle skriva upp dem här och se om ni tycker att något är bra =)

"Sometimes we put up walls not to keep people out, but to see who cares enough to break them down."
- okänd

"Courage doesn't always roar. Sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying, "I will try again tomorrow"."
- Mary Anne Radmacher

"Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only you know you have for sure."
- Oprah Winfrey

"A mind troubled by doubt cannot focus on the course to victory"
- Arthur Golden (memories of a geisha)

"When we feel stuck, going nowhere, even starting to slip backward - We may actually be backing up to get a running start."
- Dan Millman

Godnatt =)


1 october 2009.

Nu börjar dagen leda mot sitt slut. Har typ precis packat upp alla varor som jag och mamma har handlat på coop. Blev mycket små saker idag haha! OCH många presenter till pappa som fyller år på lördag! Nu ska jag upp och kolla klart på Superstars på tv sen ska jag kolla på inspelade idol senare antar jag :) haha mitt liv kretsar runt tvn. Köpte förresten två dvd idag eller jag fick en och mamma köpte en rättare sagt haha! Hon ville ha "Män som hatar kvinnor" och jag fick "Dagboken" wiie har velat ha den ett bra tag nu och nu hittade vi en där lite av pengarna gick till bröstcancerfonden. Två flugor i en smäll :D

Ja nu har ju årets mest färgglada/tjejigaste månad börjat. Rosabandet hit och rosabandet dit. På med era band på jackorna, väskorna eller var ni nu vill ha dem. Visste ni att bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom och att mellan 15 till 20 kvinnor som insjunkar i bröstcancer varje dag. Även om bröstcancer är den vanligaste så får vi inte glömma bort våra andra band som också finns. Det blåabandet som är för prostatacancer och det gulabandet som är för barncancer! Alla behöver stöd och all hjälp dem kan få! Köp ett av varje så har du gjort lite för att hjälpa! =)

Jag köpte även dessa idag! Ahlgrens bilar - Rattar! haha som stöd för bröstcancern. Haha en rolig sak ju! :D Ska bjuda alla mina lagkamrater på det imorgon till matchen!



Taaz.se ?

Då har man hållt på lite på rummet och plockat undan lite.. Blev inte så mycket gjort men sängen blev snygg i alla fall haha! Har varit inne på en hemsida där man kunde ändra frisyrer och hålla på med smink och så men kommer inte ihåg vad adressen var.. typ Taaz.se eller något, men den var inte riktigt vad jag hade velat. Hade bara velat byta hårfärg på min vanliga frisyr inte testa kändisars frisyrer. Någon som kan en hemsida till det? =)

Snart blir det knatteträning wiie...... =/ Ska gå igenom handboll med de nyare killarna nu så att de kan spela ordentligt. Vi får se hur det går! Håll tummarna! Kiss Kiss!


Frukost på sängen...

Godmorgon på er alla! Hoppas ni har haft en bra natt! Idag blir en lugn dag och i eftermiddag blir det knatteträning och sen ska jag nog veckohandla med mammi... men just nu blir det frukost på sängen och film! Lite mys idag haha! hörs senare :D PUSS!


ps: lägg märke till den grymt söta brickan under. En Emma Bridgewater. Fick familjen från Sally.

RSS 2.0