Baglady

Så var det åter måndag igen! Sista veckan på jobbet nu, sköööönt! Sen blir det en roadtrip i Tyskland med päronen, ska bli mysigt =).

Helgen har varit super... Festen hos André var jätterolig och kom hem ungefär halv fem och somnade direkt..

Grillningen var också väldigt trevlig, Elina kom också över och grillade med oss. Vi åt gott, drack goda drinkar (förutom mojiton men what ever hahaha), spelade spel och hade allmänt roligt. Igår efter att jag tvingat upp Anna tidigare än lunchtid så stack vi till Swedala outlet och kollade, jag köpte två armband och ett halsband från baglady som var jättefina. Det är synd att det finns så många fina kläder i affären för när man väl testar dem så sitter de fuuuult! Dumma andrahandssortering! aaanyway.... Efter det fick vi ett litet utflipp och stack till Malmö museum och gick där och kollade, väldigt intressant faktiskt! Efter det stack vi hem och kolla på tv, käkade mat och lite sådant innan jag lämnade henne på stationen.

Lite senare på kvällen stack jag och Elle hem till André och kollade på film med honom och grabbarna. Tog ju sin tid till att välja film med det slutade bra tyckte jag haha. En rolig parodifilm på massor med olika sportfilmer =).

Idag blir det jobb sen hem och städa rummet som ännu en gång ser ut som ett slagfält men det hör väl till mig haha. Så jag ska vara lite duktig där hemma sen ska jag planera middag och lite annat trevligt. En lugn dag i alla fall och klockan nio är det ju självklart Lipstick jungle som gäller, missade förra avsnittet (snyft) men detta ska jag i alla fall se!

Nu ska jag leka med lite olika fakturor som Ing-Marie bad mig att sortera wohooo......
Lovar att jag ska lägga in bilder snart, så fort jag har lagt in dem på datorn!
Vi hörs och syns!


Ljudet av ditt hjärta....

Tjoo äntligen är det fredag och ännu en vecka har gått...Bara en vecka kvar på jobbet nu, tjohoo!
Inte så mycket händer, som vanligt... Har kommit till trean i twilight sagan "ljudet av ditt hjärta" så jag hinner väl läsa fyran också innan jag slutar antar jag... Borde läsa andra böcker men det är inga som fastnar som dessa, läser "är det någon där?" hemma också men den går seeeegt :p fast den är rätt bra den med....

Idag efter jobb ska jag hämta upp Anna sen ska vi käka på entré sen blir det bio där eftersom det blev fel förra gången vi skulle på bio med Elle och Li så jag och Anna försöker igen nu då =) Efter det ska vi hem sen ska vi till André på en fest han arrangerar... Militärtema så vi ska hem och fixa till oss, smutsa ner oss rättaresagt haha! Liknar hon Laura Croft, Tomb Raider eller vad hon heter.. Kommer bli asball!
Imorgon blir det grillning med Anna som bor hos mig över helgen efter päronen är hos vänner i Oskarsström, så vi ska mysa lite och så massor med planer till helgen hihi tyvärr blir det inget Ven för det ska ju regna imorgon men va fan vi får ta det en annan helg... Nu ska jag jobba vidare har faktiskt fått ett powerpoint arbete som måste översättas som jag håller på med lite då och då...Jobbigt med alla dumma termer inom elektroniken och sammanställningsprocesser etc..... håll tummarna!

Hoppas alla får en trevlig helg och så hörs igen när jag tar mig till en dator igen haha :D
See you later alligator!  Pussar!

Ps. I love you

Ett kort inlägg innan det blir sängen för mig, sjukt trött nu efter helgen i Åhus.. haha ja sammanfattningsvist då..... Jobbig helg, matcherna gick dock inte som planerat hahahaha misslyckat. Vi får nog spela oss samman lite och kräva revansch (?) nästa år igen haha! Det har regnat, blåsit, åskat och blixtrat en riktigt misslyckad dag för matcher på strand med andra ord haha! Men jisses vad vi har haft roligt! Jag och Anna hördes mest på läktrarna när vi hejade på andra lag och sprungit runt i de extremt sexiga pantsen som vi spelade i (korta cykelbyxor) haha. Och btw girls det var som att man dog och kom till ett paradis fullt av sexiga killar med underbara kroppar hahaha! Vart man än kollade var där killar till höger och vänster man visste inte riktigt vad man skulle ta sig till... helt lovely! Måste också gratta "Malms töser" (tror det var töser man ja det var ett ord för tjejer i alla fall som de hette) som vann vår grupp vilket var samma trevliga damer som vi brukar möta i handboll från Eslöv alltså Karin, Ullrika och de andra så jag och Anna hejade extra högt på dem under finalen. Grattis töser! lång historia(helg) berättad kort men Åhus beachhandboll skulle fått fem av fem handboller om jag varit tvungen att poäng gett det, förutom vädret men sånt kan man inte stå för haha! Dock var det tråkigt att det regnade så mycket att det till slut började regna in i vårt tält som vi bodde i hahaha! men den historian orkar jag inte dra nu!

Har precis kollat på filmen Ps. I love you som för övrigt har blivit en av mina favoritfilmer, en riktigt skönt feel-good film med mycket skratt och tårar! Ett måste för er som inte sett den än!
Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för en skön natt i sin egna säng och inte en sovsäck! Upp kvart över sex imorgon så nu ska jag få sova i några timmar längre än de senaste nätterna haha! Ha en fortsatt trevlig kväll för er som fortfarande är uppe och ska vara det ett tag till!

Vi hörs och syns!

"Ps. guess what........."

".....det är rätt öde i receptionen....."

Hej hopp!

Sitter just nu på jobbet och ugglar, väntar på att ett besök och några som jobbar här ska komma tillbaka från lunchen så att jag kan se om allt är som det ska med kaffet och kakorna där uppe i konferensrummet....
Som jag skrev i förra inlägget för er som läste så jobbar jag i receptionen på ett elektronikföretag som heter Enics.
Ett trevligt jobb man träffar nya människor då och då och får göra lite olika saker men det är inte så mycket att göra just nu för det är semesterveckor så det är rätt öde i receptionen. Kommer lite besök då och då, då fixar jag fika till dem om dem vill ha det, annars är det post, växeln och lite annat. Det enda som håller mig sällskap är alla fiskarna i akvariet, ska ta en bild och lägga in på dem så gullepluttarna. Helt galna när man ska mata dem, nära att de hoppar ut ur akvariet och det vill vi ju inte.... Snart är det dags för eftermiddagsfika, wiie då har jag ett litet uppehåll annars jobbar jag till halv fem! Idag har jag med mig fruktkolor som jag har i en burk på disken som folket kan gå och ta ur, uppskattande tydligen =)

Nu ska jag jobba vidare och faktiskt engagera mig lite haha! Vi hörs kanske senare eller imorgon.
Kom faktiskt ett par gäster precis så ska ringa så att någon kommer ut till dem.

See yah!

RSS 2.0