Guld Kanalen = Schalgerlördagar!

En bra lördag slutas på ett bra sätt, med guld kanalen och schlager!. Dagen började med att jag och Anna åkte till Mobilia för att kolla lite och köpa några presenter till Camme. Köpte även en ny kavaj till mig på H&M riktigt snygg men glömde dock att jag hade en 50kr här hemma och några rabatter. Surt sa räven men ja får utnyttja dem vid ett annat tillfälle! Efter mobilia åkte vi ner till Hallen(Oxievång) för jag skulle sitta matchen som herrarna spelade mot Hk Hök. Dagen fortsatte med att vi lämnade mamma och pappa i stan för de skulle hem till en kompis till dem och jag och Anna hämtade upp kinamat och handlade chips. Nu har vi kollat på melodifestivalen, såg när Kalla åkte skidor, kollar lite då och då på matchen mellan Barcelona och Malaga och lyssnar på Schlager! Hur bra som helst!

Igår var jag, Anna och Elina iväg och åkte skidor på Vallåsen. Riktigt roligt! Anna var lite tjurig i början för att det inte gick som hon ville men vi tjatade lite och sen gick det riktigt bra. Tyvärr var där fullsmockat med folk efter några timmar men vad ska man förvänta sig på en fredag på ett sportlov..... Roligt var det i alla fall! Fick några timmar och åk i backarna så jag är nöjd. Trilla dock en gång och stukade min andra tumme så nu är båda tummarna stukade men det får gå haha! Vad ska man göra liksom, match imorgon men med lite tejp och lite kylsprej så funkar allt! Heja heja!

Match imorgon och sen till centralen för att åka upp till Camme! Wiie! Nu ska det packas för det har jag inte riktigt börjat med och har mycket att göra imorgon innan samlingen som är halv elva! Puuh! Håll tummarna på att jag ska hinna allt haha!




Love is blue

H&m har börjat med vårkollektionen nu i affärerna. Fick hem ett reklamblad med några rabatter i. Jeans är det dem siktar in sig på till vår så får väl ta och köpa ett par snygga nya jeans då när det börjar närma sig =).
Även Vero moda har börjat med tre nya kollektioner nu. Alla tre är riktigt snygga så titta in där också!!


I söndags var jag och Anna och såg Wolfman på bio. Helt okej, värd att se men ja det är väl det. Lite blodigt, lite köttigt och lite kärlek.

I måndags var det en lugn dag och sen träning på kvällen. Fick dock träna själv för att jag stukade min tumme på matchen så kunde inte hålla på med bolllar. Tråkigt men det blev en jäkla ben träning i alla fall.

Igår var vi(jag och Anna) först i stan och tittade en massa och lunchade på Jensens. Sen blev det pizza till middag och sen åkte jag och Anna på sopsäckar ner för fårabacken vid mig haha! Riktigt roligt men väldigt jobbigt att gå upp för backen hela tiden. Jag kom längst och fick rekordet haha!

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag ner till centrum och handla margarin för jag ska göra hallongrottor. Ikväll blir det träning som vanligt.



Mjau...

Så var lördagen nästan över... Skönt!

Vi vann matchen mot Dalhem och som ett plus i kanten så vann även eslöv över dalhem i division 2 som spelade innan oss =) Hur bra som helst. Gjorde flera mål också men fick även fingrar i ögat och en stukad tumme. Ont gör det men det går över, snart hoppas jag. Vi vann i alla fall det är huvudsaken så lite smärta får man ta. De dubblade även för många på matchen men vet inte riktigt hur allt det där går till men vi får se hur det blir.

Nu ska jag se på film på tv. Valde mellan "sweet home alabama" och "catwoman". Det blev Catwoman eftersom jag har den andra på dvd. Vem älskar inte Halle Barry i catwoman? Grymt sexig och jäkligt bra till rollen!
Nu ska jag återvända till golvet med mina kuddar. PUSS

Every day holds a little dream

Tjoho! Hinner inte direkt skriva så mycket för ska snart ta bussen in till My men jag sitter fortfarande i joggingbyxor och mjuktröja hahah så lite panik just nu men det ordnar sig :) Gör det alltid.

Skulle bara snabbt berätta att jag ska upp till Camme nästa helg! Wiie! Ska vara hos henne söndag-onsdag och fira henne när hon fyller 25 på måndagen! Ska bli roligt att träffa henne igen, det var ett tag sen nu!
Nu ska jag fixa mig och sen ta bussen. Ha en trevlig kväll!

Sol i sommar?

Snö.

När ska det försvinna igen? Tycker det är dags nu. Jag har dock hört att om det är en intensiv vinter så blir det en varm sommar så får vi ingen varm sommar nu blir jag lite arg!

Dagen har varit som vanligt. Inget att göra direkt på förmiddagen-eftermiddagen sen var jag och mamma och veckohandlade. Träffade Uno(en ledare i mitt lag) så pratade lite med honom och blev kallad till matchen till helgen. Ska möta Dalhem så får se hur det går. De lär väl fuska som de brukar göra genom att dubbla eller förfalska spelarnas namn kanske... Eller bara plocka ner alla division två spelare de har för att slå oss. Att man inte kan spela ärligt, det har vi gjort och vi har vunnit 4 av 5 gånger så ja vi får se i alla fall.
Btw innan jag och mamma skulle handla så somnade hon i min säng medans jag satt på soffan så skulle testa att skrämma henne som Courtney Cox skrämmer sin son i den nya serien "couger town". Verkligen roligt att se mammas min efteråt haha! Fortfarande roligt.

Nu ska jag kolla på filmen "flirting with forty" sen ska jag nog läsa lite i "om jag kunde drömma" har börjat läsa om sagan igen. Finns en väldigt fint mening i boken som jag vet att även Anna(kusinen) tycker om.
"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig." men man måste nog läsa stycket för att uppskatta det som vi gör, eller vara en tjej som kan stycket utantill vid det här laget haha!.

falafelbullar från anamma

Har precis ätit lunch och som ni kan gissa från inläggets rubrik så blev det hemmagjord falafel. Köpte ett paket falafelbullar från anamma på konsum igår. Vet inte om det finns några bättre, Camme(min syster) gillar dem från felix/findus något men tack vare konsums otroligt lilla urval på varor så fick de bli dem från anamma. Lunchen blev bra i alla fall och jag är mätt så det är väl bara att vara nöjd.

Hmm ja för att uppdatera er lite om vad som har hänt i mitt liv de senaster månderna så kan jag säga att det kommer att gå rätt snabbt. Handbollen rullar på som vanligt, vi har lite otur på matcherna med restultaten och så men ja sånt händer. Jobbet ja där händer inte så mycket, provanställningen går snart ut och just nu jobbar jag inte alls. De har anställt rent för många, tror de anställde sju stycken när jag anställdes och sex månader innan dess anställde de typ nio stycken. Så tyvärr finns det inga lediga tider på schemat för oss som var nya direkt. Tror en eller två i köket jobbar men i kassorna är det fullt. Shit happens, inte så mycket man kan göra åt det. Letar lite jobb här och där men just nu försöker jag fokusera på vad jag ska göra till sommaren och vart jag ska söka in till hösten. Ska börja plugga till sjuksköterska men vet inte alls vart ska jag söka men just nu ligger Lund bäst till. Det ligger tillräckligt långt för att jag ska kunna flytta om jag vill men ändå tillräckligt nära för att jag ska fortsätta bo hemma och pendla. Hade dock varit väldigt skönt att åka upp till typ göteborg eller något som är en bit bort från allt.

Nu ska jag sluta skriva för att det inte ska bli för långt. Får fortsätta uppdatera lite då och då. Take care! Nedanför finns en låt som jag har blivit väldigt fast för. Enjoy!

Owl City - Fireflies =)

Back in business

Hej alla peeps... tänkte att jag skulle börja skriva igen då. Vet att jag inte skrivit på väääldigt länge men varför inte liksom. Fick klagomål från Elle för bloggen var hennes sätt att "hålla koll" på mig när vi inte snackade dagligen så ska göra henne nöjd och uppdatera igen lite då och då. Jag har ju inte så mycket för mig på dagarna ändå så varför inte sitta här istället då. Dock orkar jag inte göra något åt sidan ikväll utan gör det imorgon istället. Ska faktiskt gå och lägga mig nu hade jag tänkt. Skriver lite mer imorgon.

RSS 2.0