Dumma serier!

Okej ni som inte såg kvällens Gossip Girl och ska göra det kan sluta läsa för annars kommer jag att berätta allt ni vill se! Och tro mig ni vill se det! =)









Sista avsnittet för säsongen gick ikväll och nu måste man vänta tills i höst för att veta vad som hände! Har inte blivit så sur på en säsongsavslutning som jag blev ikväll! Avsnittet slutade nämligen med att Chuck Bass blev överfallen av två killar i landet han var i. Han kämpade för att få tillbaka ringen han egentligen skulle gett Blair men det blev fel och istället blev han skjuten och det slutade med att han låg på marken döende! Satt med handen för munnen och tårar i ögonen när det hände sen slutade det bara! Haha ni kan förstå att jag är arg nu. Dumma lilla jag är rent för beroende av serier, inte bra! Men wtf! Chuck kan inte dö! Undra om man kan hitta nästa säsong någonstans eller man måste vänta tills de börjar att sändas igen! Suck vill inte vänta!

Mors dag.



Ni har väl inte glömt era mammor idag?! Imorse fick mamma lite olika praliner av Camme innan hon åkte
och av mig fick hon ett armband som jag har gjort och små söta chokladlinser i en söt liten burk. Mamma är väldigt förtjust i rött så hon fick ett armband med röda pärlor och tre små hjärtberlocker.

Idag har vi varit på mobilia och sen åkte vi till Vellingeblomman med Jessica och Victoria. Så trevligt så, nu kollar jag på "tio orsaker att hata dig" och har tråkigt, underbart väder idag....... suck!


Stegräknare suger

I alla fall de vi har i vårt hem! Skrev ju för x antal inlägg sen att vi skulle springa cooper på träningen(har vi gjort) och att jag tränade för att jag skulle klara det. Var ute och sprang flera dagar i veckan för att se hur långt jag kunde springa på 12 minuter. Varje gång stod att jag hade sprungit från 1.5 till 1.8 km och fattade inte varför det var så lite fast att jag sprang snabbt. Hade panik för att det var så kort och man skulle egentligen hinna mycket längre. Nu har pappa mätt avståndet med hjälp av gpsen och någon hemsida som man kunde mäta avstånd på kartor eller något vad det nu var.. Istället för 1.5 hade jag nu sprungit runt 3.1 km. Från att vara very bad till att vara very good! Det kändes direkt mycket bättre!
Dumma stegräknare!

Fredag-lördag

Oooh vad kul jag hade igår med Johanna! Kvällen började med träning dock men den gick bra, lite löpning, intervaller och liknande. Senare kom jag hem till Johanna med min flaska Fresita redo för en vinkväll. Johanna tog sig bag in box och sitt snaks så gick vi upp på ovanvåningen och kollade på Grease 2! Lovely! Fresitan var riktigt god! Ett vin jag ska köpa fler gånger! Det är ett vitt mousserande vin med jordgubbar i. Mums! Efter det så stack vi in till stan och satte oss på Fagans tills de stängde. En snabb titt in på Mcdonalds sen åkte vi hem igen! En bra kväll! Hur trevlig som helst! Dålig bild jag vet men vad ska man förvänta av en mobilkamera i ett mörkt rum haha!



Om några timmar blir det Sex and the city 2 sen ikväll kommer Elle hit så ska vi äta gott och kolla på Eurovision, även om Anna inte är med! Jag hejar på Norge men det är för Didirik Solli Tangen är så söt haha!

Schlagerkväll

Nu är det snart dags för semifinal 2 i eurovision song contest. Dags för Anna Bergendahl att tävla. Heja Sverige! Hoppas att hon går vidare till finalen! Hon är väldigt duktig men tror inte att låten kommer stå ut direkt, väldigt många ballader iår och Anna kommer att sjunka in bland massa pompiga framträdande. Håller tummarna i alla fall! Och btw, thank god att Vampire diaries är tillbaka igen! Har varit borta i två veckor för den dumma ishockeyn! Visat matcher som inte ens Sverige spelade blööö!! Nu är det tillbaka dock och även nya avsnitt för mig! Har sett alla andra fram till detta på en hemsida på internet men nu är det nytt! Spännande! =)


HEJA ANNA BERGENDAHL! HEJA SVERIGE!


"We are family"

Ja då har man precis varit och hämtat mammi från hennes lilla jobbutflykt. Snart kommer både Pappi och Camme hem. Yes Camme kommer hem över helgen! wiie... Vi skulle ju nämligen se Sex and the city 2 tillsammans och det blev att hon kunde komma ner nu! =) Dock blir det en tidigt visning på lördag för sen blir det ju Schlager för hela slanten! Började med att jag och Elle skulle vara själva här och fixa mat och lite så men nu är det istället Elle och HELA min familj haha! Gör inget är bara glad att Camme kommer hem några dagar saknar henne alltid annars typ haha. 


Är det tacken man får!

Kan bara säga bye bye till vår krusbärsbuske ute i trädgården. Snyft! Var där ute innan och kollade och såg att nästan alla blad på busken är borta och de få som är kvar är bombade av larver som äter upp dem. Stackars lilla buske! Det är likadana larver som just den jag "räddade" som satt på min kofta här om dagen. Är det tacken för att man räddar ett djur? Orättvist!! Dumma larver! 

 

Shopaholic...

...är vad jag har blivit de senaste veckorna, fast än att jag inte har någon fast inkomst så bara jag shoppar, shoppar, shoppar! Vad är det för fel på mig. Är ju dock nöjd med inköpen =).

Har precis varit på Entré med Elle skulle in och kolla på ett linne som jag sett på Annas(kusin) blogg så skulle se om det fanns i svart och det gjorde de!. Hade varit perfa om jag hittat en studentpresent till Sofie och kanske lite studentkläder men icke sa nicke. Köpte en kjol som jag kan ha i alla fall! Köpte alltså ett linne, en kjol och även ett par glansiga tajts. 

     

 

 


Kexchoklad + Hallon = sant!

Puuh helt slut efter rundan på stan och på Jägersro. Började först inne i stan och gick på Hansa, köpte lite grejer inne på Panduro Hobby som jag ska pyssla lite med till mors dag. Köpte även lite nya underkläder inne på H&m. Efter det körde jag till Jägersro och gick där. Handlade allt vi skulle ha till maten eftersom det är jag som lagar den nu när mammi är iväg. Köpte nya Kexchoklad med smak av Hallon plus en påse med Pollys summer berries bara för att de var så goda. Var inne på systemet och köpte en flaska av nya Frestia som jag, Johanna och Måsen ska testa på fredag när vi träffas. Köpte även två Bacardi Breezers som skulle vara ny smak. Köpte en Tropical Mango och en Cranberry =). Fanns även Tropical Orange som det stod att den skulle vara ny men det vet jag ju inte om den är? Var sist inne på H&m där också för letar efter en fin långklänning men hittade istället ett sött linne/tunika/klänning vad det nu ska vara i för kategori. Så det fick följa med hem! Nu ska jag ut i trädgården och äta lunch!



Breakfast


Nu har jag kommit hem från att lämnat mammi på jobbet för hon ska iväg på en utbildning i två dagar.
Så nu blir det frukost och senare ska jag in till stan och fixa lite =). God morgon på er!






I said hi, you said goodbye.

I Malmö är det super tråkigt väder idag! Stormvindar och mörka moln. Vad hände med blå himmel, varma vindar och skinande sol? Det är ju endå slutet av Maj nu borde vara lite finare kan man tycka.... But nooo! Suck.

Ikväll är det träning igen kommer dö om jag kommer ihåg det rätt. Nya andra tränaren kommer ikväll och skulle kolla oss hur mycket vi pallade så hon kunde planera sin träning. Med andra ord så kommer jag dö =). Ska dock inte klaga för denna träningen är mycket bra träning, hinner göra många övningar och få mycket ut av tiden. Stor skillnad av vad jag är van vid så sen innan så egentligen är jag bara glad! Några träningar till innan sommaruppehållet så efter de ska vi träna själv. Blö det är något jag inte tycker om att behöva träna själv men ja jag måste ju göra det så det är bara att bita ihop.

Förresten en kille från the phone house håller på att ringa mig, lite får jag skylla mig själv för att jag sa att han skulle ringa tillbaka denna veckan men jag vill inte prata med honom och jag är för mesig för att säga nej. Bara fråga Elina haha! Lite jobbigt att gå på stan med mig för jag säger inte nej till folk som kommer fram och ska sälja något utan jag står där och lyssnar i en evighet och sen försöker komma på en snäll lögn för att slippa undan det.
I alla fall killen som ringer, de försöker säga att jag ska binda mig till dem igen i 18 månader eftersom min bindningstid är slut. De säger det inte rakt ut men det är så de vill att jag ska göra, så smyger de in det i något fint erbjudande eller liknande för att få det att låta bättre. Så smarta är dem inte, måste lära mig att säga nej. Varför ska jag betala 300 kronor mer än jag behöver betala? Bara för att de inte ska behöva bli av med en kund? Dumhuvuden! Ska skrika i luren nästa gång de ringer så kanske han slutar, då behöver jag ju inte säga nej bara skrika lite =).


SATC 2


En stor mugg med Galiamelon och Jordgubbar, Mums!
Nu bänkar jag mig för dokumentären för Sex and the city 2.
LOOOVELY!


"You with the sad eyes don't be discouraged"

Idag är det Cyndi Laupers låt True colors som spelas om och om igen. En bra låt med en mycket bra och fin text.

Finally är helgen slut och en ny vecka har börjat. Det har varit en psykiskt ansträngande helg, Långa dagar och sena nätter. Nu vill jag att det ska bli som vanligt =).

Snart har Sex and the city 2 premiär! Looovely! Tror dock inte att jag ska se den då men får se när min kära syster kan komma ner till Malmö för då ska vi se den! Haha nu precis kom SATC2 reklamen på min spotify snacka om bra timing.


svensk nypotatis


Vi åt svensk nypotatis till middag idag, första gången för året. Mums! Det är alltid lika gott med årets första potatisar, jordgubbar etc. Alltid lite godare än vanligt. =)


Den här lilla filuren satt på min kofta innan idag.
Det är härligt med alla djur på våren...............
Nu sitter den dock på vår ena rosbuske istället.


Fyra bugg och en kåt Carola

What a weekend! I fredags stack jag och Anna in till Fagans(irländsk pub i malmö), drack lite goda grejer och snackade! Efter ett tag började ett ett band som heter Kergas spela olika covers. Bara ett litet irländskt barband men det var väldigt trevligt. Sen blev vi hämtade och stack hem till en kompis och badade i jacuzzin där typ hela natten så ens fingrar blev som russin.

Kom väl hem runt halv sex och stack upp igen halv tio då vi och mammi skulle möta Nenna på Nova för att handla studentpresenter till Johan som tar studenten den 3e =) wiie. Presenten blev handlad och lite annat. Blevn även bikinitrosorna ni ser på bilden. Ska ha dem när vi åker till italien och är på ett vattenland haha. Behöver lite bättre trosor där så att man inte visar hela härligheten när man plumsar ner i bassängerna.

Senare på dagen åkte jag och My in till Lund. Tog helt fel buss så det tog en evighet att komma till Lund för att bussen skulle stanna vid varje hållplats den kunde. Suck.... Satt en stund i öltältet på stortorget tills Elle kom sen stack vi och skulle hitta mat men blev att vi åkte hem till ljuva Malmö igen stället och åt på Koj på lilla torg istället.

På kvällen åkte jag och Elle in till en fest inne i stan. Det var en kompis till Jonte som fyllde 21 så han firade det. Blev en trevlig kväll. Idag ska jag dö i soffan typ. Orkar inte göra något avancerat i alla fall, jag och mamma har varit iväg och handlat lite på blomsterlandet till trädgården och lite inne på Maxi. Godis bland annat mums mums! Det ska ätas till kvällens filmer som visas. Take care!


Klockan ringde 06:00

Gäsp.... Har blivit bortskämd med sovmorgnar när man inte jobbar eller har tidiga träningar. Det är bra att jag ska gå upp tidigt två dagar nu så kanske jag kan ändra mig lite genom att vakna lite tidigare på fredag o.s.v.
Just nu sitter jag i receptionen på Enics igen, Lidia åkte på en utbildning tidigare idag med massa andra från jobbet så jag hoppar in och är vikarie för henne. Mycket lättare att slänga in mig som redan kan mer eller mindre allt utantill nu än att hyra in någon från t.ex. poolia eller så som inte kan något om det här stället. Har hänt innan vilket blev jobbigt så tjaa.... Här är jag =). Har dock lika tråkigt som vanligt men man ska inte klaga.......Bara två timmar kvar till lunch och jag är redan hungrig haha brukar ju faktiskt äta min frukost nu i vanliga fall. Ska ta en banan sen är jag på banan igen... Hmm banan-banan samma ord olika betydelser, nu blev det jobbigt haha! Skriver back on track istället.


Special limited editions!

Återigen har det kommit något nytt i godisvägen. Mamma hade varit och handlat och hittat två nya limited editions för sommaren.

 Den första är nya Polly summer berries. I den finns det fyra nya olika pollybitar.
 Mörk choklad och jordgubb
 Mjölkchoklad och jordgubb
 Vit choklad och smultron
 Samt en likadan, vit choklad och smultron som är rosa.







Den andra nya godisen är Daim summer dream. Den chokladbiten har smaken päron-mint.



Undra hur mycket mer det kommer komma med limited editions nu under sommaren? Pollyn var i alla fall väldigt goda och nu ska jag smaka Daimet. Mycket godis nu innan maten men ibland får man fuska lite =).


Maxi stormarknad

Glömde berätta igår om Maxi i Kalmar. Det är så mycket bättre än Maxi här. I alla fall vad jag vet! haha. Var och handlade där typ alla dagar vi var hos Camme så har lärt mig affären utantill nu. I alla fall det som är bra är att dem har mycket mer saker än vad Maxi här har. De hade till och med Coca Cola cherrie och Coca Cola vanilla. Det har jag inte sett i någon annan affär i Malmö än Amerikanska affären.

Jag köpte en iste från Snapple, även ett märke jag aldrig sett förut. Gott var det! Stod även rolig fakta inne i korken jag fick fakta #882.

"In 1859, 24 rabbits were released in Australia. Within 6 years, the population grew to 2 millin."
haha de kaninerna har legat i! Good job!

welcome home

Är hemma från Kalmar igen =) Hade väldigt trevligt hos Camme men det blev lite si sådär med allt. När vi kom dit så hände det något med pappas rygg vi tror det är något med ischiasen så han har haft ont hela helgen och kunde knappt röra sig i torsdags. Var väldigt när att vi tvingade honom till akuten men man kan inte göra så mycket när det gäller ischiasen. Det blev även väldigt mycket bärande när vi flyttade massor av Cammes saker hem till Robin och har själv ont i ryggen nu haha men dock inte så farligt med det.

I fredags körde vi ut till Kosta och Kosta outlet där vi kollade i massor av affärer. Fanns massor! Slutade i alla fall med två små rosa skålar från Ittala och en jättesöt lite burk också från Italla, en hood från Peak och lite smink från CK. Heeeel nöjd! Har även med mig två nya lådor från Ikea. Har också en ny lampa och ett ny tvbord med mig hem som varit Cammes men hon skulle sälja det så det fick följa med mig hem =).

Nu ska jag kolla vidare på filmen på tv. Take care!

det regnar

Regnar det? Oooom det gör! Suck för denna dagen i Malmö. Bara regn, regn, regn och ja alla jäkla vindar. Så fort man går ut känns det som om man står på scen med tio olika carola fläktar runt om sig. "Fångad av en stormvind, fast för dig.....".

Dock har det varit trevligt ändå. Har varit på triangeln med Elle. Vi åt lunch och kollade i affärerna. Slutade med att jag handlade en jättesöt ring inne på sisters från Pearls for girls och en liten sak till mammi eftersom det snart är mors dag. Glöm inte bort era mammor den 30e maj.

Åter igen till Pearls for girls, det finns så många fina smycken där ifrån så att man nästan vill ha alla. Att de också ser lite hemmagjorda ut gör det bara ännu charmigare. Enligt mig i alla fall =) Nu kom mamma hem så nu ska vi väl beställa pizza. Har ätit sjukt dålig mat i flera dagar nu haha dåligt av mig. Imorgon åker vi till Camme wiie!!

 

Chokladbollens dag


Chokladbolle, negerbolle kalla det vad ni vill. Idag är det i alla fall chokladbollens dag. Självklart har jag laddat upp med hemmagjorda i kylen som jag gjorde innan idag. De blev goda som vanligt! Det är skönt att så små goda saker är så lätta att göra. Dock är det lätt att det blir fel. Jag kommer ihåg när jag var liten. Tror det var något sommarlov så skulle jag överraska mamma med att göra chokladbollar till henne när hon kom hem från jobbet. Tyvärr råkade jag ha i lite för mycket kaffe så det blev mer en rörig massa än vad det skulle ha blivit. Mamma kom hem och såg röran som jag försökte rulla till bollar vilket inte gick. Det slutade bra, mamma hälde ut röran och vi gjorde nya istället =). Slutet gott allting gott haha!

Se till att handla hem eller göra egna chokladbollar så ni har och festar på idag. Jag menar finns det en dag som är tillägnad till just ett föremål så ska de firas. Samma gäller med våffeldagen, kanelbullens dag, etc.


The winner takes it all

Sävehof tog hem båda segrarna igår och jag och Anna tjoade vi varje mål! Det var väldigt nära i herrarnas match men Sävehof lyckades ta upp ett underläge i slutminutrarna och gjorde så att matchen slutade oavgjord. I förlängningen vann Sävehof och de stod som segrare woho! Mycket bra gjort av dem. Till och med utan Johan Jakobsson som fick rött kort och är en stor målgörare. Grattis grattis till både herrarna och damerna.

Nu ska jag snart ut och springa, mamma ska följa med på cykeln vilket är lite roligare än att springa runt själv. Senare idag ska vi upp till Eslöv och fira Johan och Sara(kusiner) som har fyllt år i veckan.

Ha en trevlig söndag allihopa! Puss på er!

Badabing Badadomm!

Så var det fredag kväll. Blir en lugn kväll ikväll. Pappa är och bowlar och käkar inne i stan så jag och mamma var ute och åt. Vi var på Jensens vilket var gott som vanligt men blev så mätt att jag blev illamående. Brukar inte äta så mycket som man gör när man är ute. Där får man ju en upplagd portion och det äter man utan att förstå varför man fortsätter fast man är mätt. Jag gör det i alla fall. Äter i alla fall aldrig så mycket när jag äter själv hemma. Då äter jag istället litet och fler gånger. anyway...... Hämtade upp Anna efter restaurangbesöket. Nu har vi kollat på så ska de låta, slutet av talang och modern family. Haha det är så roligt det programmet! Nu sitter jag och Anna och kollar på Happy Gilmore och äter chips. mums mums!

Imorgon blir det årsmöte med mhdk som vi så fint är medlemmar i och efter det drar alla medlemmar till arenan och kollar på Sm-finalerna! Tyvärr är inget skånskt lag med som man vill heja på men det blev tillslut Sävehof som blir laget man hejar på, på båda sidorna. Fy blä för Skövde....

Have a good night yall'.....

Damernas

Köpte här om dagen ett nummer av tidningen Damernas. En mycket bra tidning, mycket reklam men det är det i alla tidningar men finns även mycket bra saker där i också. Fina kläder, bra skriverier, bra fakta etc. Det fanns även en lista som hette "10 sunda synder att njuta av" som jag tänkte skriva av så att även ni kan läsa den och njuta av synderna =)(om ni redan gör det så kan ni ju glatt fortsätta).

1. KAFFE. En till tre koppar per dag kan hjälpa till att minska risken för diabetes, hjärtsjukdomar, levercancer och Alzheimers, enligt en ny studie. Och en undersökning från Harvard, där man följt hälsan hos 86 000 sjuksköterskor, visar att kaffedrickande ger lägre risk för allvarliga depressioner. Dessutom kan ett par koppar kaffe snabba upp återhämtningen efter hård träning, enligt en australisk studie.

2. VIN. Att rödving kan skydda mot hjärt-kärlsjukdomar har varit känt ett tag. En ny undersökning från Linköpings universitet hävdar att ett glas vin per dag sänker halten av farligt kolesterol i blodet med upp till 15 procent. Vin är också rikt på antioxidanter som kan stärka immunförsvaret. Det finns också forskning som tyder på att vin i måttlig mängd kan minska risken för diabetes.


3. ÖL. Måttliga mängder öl kan sänka blodtycket och ger därmed mindre risk för hjärtsjukdomar och stroke. Forskning pekar på att öl kan höja nivån av det "goda" kolesterolet HDL i blodet. I öl finns magnesium, som kan bidra till att skydda mot gallsten och njursten, och öl kan också minska risken för magsår genom att försvåra tillväxten av den magsårsframkallande bakterien Helicobecter pylori.

4. CHOKLAD. Rena rama hälsokuren. Choklad innehåller fenyletylamin, ett ämne som bildas i kroppen vid förälskelse och gör oss naturligt "höga". Dessutom höjer choklad hjärnans halt av humörhöjande serotonin. Mörk choklad kan också höja förbränningen och minskar därmed risken för övervikt. Och vad många inte vet är att den mörka chokladen innehåller flour - att mumsa choklad kan alltså skydda mot hål i tänderna.

5. FETT. En viktig smakbärare som lyfter fram aromerna och hjälper oss att njuta av maten. Vi behöver också fett för att få fart på förbränningen. Äter vi för lite fett blir det svårare att hålla vikten och att bygga starka muskler. Fett är också viktigt för att vi ska få i oss tillräckligt av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. Och fett gör oss mätta - med allför fettsnål mat riskerar vi ett ständigt hungersug.


6. SOCKER. Ger snabb och lättillgänglig energi när vi behöver den som bäst. Fungerar dessutom humörhöjande genom att sätta fart på serotoninnivåerna i hjärnan. Att äta något sött efter en måltid gynnar matsmältningen och förstärker mättnadskänslorna, enligt en forskning från Lunds universitet.


7. VITT BRÖD, VITT RIS OCH VIT PASTA. I Italien och Frankrike äts det vitt bröd till alla måltider, i stora delar av Asien är vitt ris den stora basfödan och italienarna frossar i pasta. Ändå är den så kallade Medelhavsdieten (med bland annat vitt bröd och pasta) och den asiatiska födan (med massor av ris) som oftast pekas ut som hälsosamma kosthållningar. Det saknas forskning som visar att de "vita kolhydraterna" skulle vara skadliga - däremot behöver vi förstås tillräckligt                        med fibrer också.

8. SOL. Solljuset skyddar mot folksjukdomen benskörhet, genom att det hjälper huden bilda D-vitamin. D-vitaminet behövs i kroppen för att ta upp skelettstärkande kalcium effektivt från maten. Det finns även ny forskning som tyder på att D-vitamin kan skydda mot flera olika sorters cancer, däribland bröst- och äggstockscancer. Solljuset gör oss också gladare och piggare, genom att höja serotoninhalten och minska nivån av sömnhormonet melatonin.

9. STRESS. Vi behöver ett visst mått av stress för att få saker gjorda och för att våga satsa. Stress i lagom mängd tvingar oss att bli mer kreativa, snabbtänkta och att prioritera bättre. Enligt forskning kan regelbunden men kortvarig stress bidra till att stärka immunförsvaret.


10. SLAPPANDE. Att slappa i tv-soffan är inte alltid så dåligt som de låter. Forskarna pekar på att vi behöver pauser, tid att ta det lugnt och göra ingenting för att stimulera hjärnan och kreativiteten. Ständigt aktivitet är utmattande. Medan vi varvar ner och slöar processar hjärnan alla dagens intryck samtidigt som halten av stresshormoner sjunker.
 

Så där har ni hela listan haha! Hoppas att ni orkade läsa allt för det är rätt intressant av veta. Dock hjälper det ju inte alla men vissa kan man märka skillnader på. Detta är ju dock långsiktigt. Inget kommer att märkas på två veckor eller så eller hjälpa direkt. Nu ska jag kolla vidare på gladiatorn, en av de bästa filmerna som gjorts enligt mig =).


I loooove smoothies!

Handlade igår med mammi så köpte en ny uppladdning av ingredienser till smoothies. Hittade en påse som innehöll fyra små påsar som hade lite banan, lite jordgubbar och lite blåbär. Man skulle ta en påse och blanda med 1½ dl naturell yoghurt. Mixa och sen var det klart. Mums! Jag brukar inte ha banan i mina smoothies men det var gott ändå. Min favoritsmoothie är väldigt enkel. Ta bara en dl frysta jordgubbar och hallon, lite honung och två dl naturell yoghurt. Mixa sen är det klart! Hur gott som helst!

Fick mejl från nya tränaren igår om när vi ska träna etc. Såg även att det kommer att ske x antal tester. Puuh! Har varit ute och sprungit i två dagar nu för att försöka se hur jag ska klara mig på ett av testen vilket är att springa coopertestet. Haha mitt restultat blev ju inte riktigt vad jag hade hoppats på! Ska försöka att sticka ut och springa varje dag nu så kanske jag kan förbättra mig lite om jag har tur. Jag är inte gjord att bara springa, behöver ha något att göra samtidigt. En boll, en motspelare vad som helst. Tycker att det är så tråkigt att bara springa. Får väl ta och bita ihop helt enkelt för måste ut och springa mycket mer för att jag ska få ett bra resultat.




RSS 2.0