Läslista!

Nu har det hänt igen. Skulle egentligen skriva ett inlägg tidigare idag men jag hittade massa intressanta inlägg på andra bloggar att läsa och sen glömde jag bort att skriva själv.

Idag har jag varit i stan med Camme och Robin. Till lunch åt vi Falafel på "vanliga" favorit stället. Badram super kebab tror jag vi kom fram till att det hette. Det är det som ligger mitt emot stadsbiblioteket inne i Malmö. Mums! Camme och Robin var helnöjda, här nere får de en stor till ett lägre pris än en liten pitabrödsfalafel uppe i Kalmar. Illa! Vi var även inne i amerikanska affären(snart stammis där). Jag köpte nya Twizzlers och en liten paket Jelly Bellys. Camme köpte lite annat smått och gått.

Btw, på tal om min titel idag. Har gjort upp en läslista som jag verkligen ska följa! Följer jag inte den så får jag väl straffa mig själv på något sätt, sätta godisförbud en månad eller så. Haha! Har i alla fall satt upp en lista på alla mina böcker jag har på mitt rum och varje vecka ska jag läsa en ny. Är nämligen så att jag gärna köper böcker som verkar bra men inte läser dem. Så nu ska alla läsas!

Nu ska jag äta några jelly bellys. Har tagit en i varje smak haha! Godast är tutti frutti. Mums mums!


Helgen är över.

Wiioop vilken helg. Skönt att den är slut dock! =)

I fredags var det dock lugnt, Elle kom hit så kollade vi på så ska de låta och sen kollade vi på slutet av let's dance. Mattias shownummer var riktigt coolt men Claudias var väldigt fint! Efter det kollade vi lite mer på tv sen kollade vi på filmen sleepover på datorn på den braiga hemsidan jag vet ;D haha hemlis....

Igår åkte jag till Entré och träffade delar av familjen Jacobsson. Jag och Anna gick själv och kollade lite medans de andra gick och tittade på annat. Hittade dock inget men kämpar vidare haha! När vi kommit hem så kom Camme och Robin också hem efter en stund och vi fick våra presenter från Mexico. Jag fick en jättefin klänning, popcorn med ost och jalapeño smak, ett snickers med mandel och två ostdippor. En med tomater och och en med jalapeño. Roliga små saker som ska bli spännande att smaka haha! :D Lite senare stack jag och Anna hem till Johanna för hon hade 20-års fest. Där blev vi till sent. Hade väldigt kul och det var mycket god mat!

Idag har det varit ett litet släktkalas här för mig och Camme, vårt 45-års kalas. Fick många fina presenter och även här var det god mat. Mums! Nu har alla gäster åkt hem och nu är huset tomt igen. Dags för lite tv tittande. Bones! =)

Infoteket

Ikväll blir det bio med Elle, vi ska se Remember me. Först ska jag ner till hallen och hålla mamma sällskap ett tag. Man får ju vara lite trevlig =)....

Idag har jag varit i stan med *trummvirvel* Elle. Haha vem annars. Vi var först på Infoteket som jag skulle vilja hissa idag, Lite som Rix fms hissa och dissa hhaha. Jag hissar Infoteket (iaf det vid Triangeln i Malmö), jag har aldrig varit där innan och visste egentligen inte riktigt var det var. Där inne träffade vi en vägledare som hjälpte oss med alla frågar vi hade om högskolan och så eftersom vi ska söka in där nu. Fick många bra tips och hjälp så hissa, hissa, hissa! Har ni inte varit där inne och ska söka skolor eller har några frågor så stick in där!

Efter besöket där lunchade vi på terrassen inne på triangeln sen gick vi och kollade i massa affärer. Köpte ett super snyggt halsband inne på Lindex och en halmhatt inne på Zara men ska lämna tillbaka den imorgon, den var rent för stor fast att den kändes bra i affären. Typiskt! Letar efter en ny snygg nu, har hittat en på H&M dock på killavdelningen men va fan haha! =) Den är ju snygg, vet någon om det finns någon annan snygg halmhatt så skriv gärna det.

Nu ska jag tillbaka till verkligheten, see yah!

Växjö

Så sjukt skönt det är med träningsuppehåll! Även om det bara är i två veckor och jag kommer att träna ändå. But still! Skööönt!

Idag var det till att gå upp tidigt fast det är slut med jobbandet för ett tag. Följde nämligen med mamma och  moster Nenna upp till Växjö för att lämna Nenna där. Hon ska vara där några dagar och mamma ville ha lite sällskap så jag följde med. Efter vi släppt av Nenna så gick jag och mamma och åt lunch och sen en runda på stan. Köpte lite små saker med hem bara för att ha köpt något där haha. Köpte ett mango té som jag hoppas är gott! Har smakat ett hos Camme som jag tycker om så håll tummarna! haha! På vägen hem stannade vi även till i Höör på gamla Bilema som numera är City gross. Inte alls lika roligt längre men köpte lite mat och små saker som vi behöver i kylen här hemma. Köpte också New Moon dvdn som äntligen kommit ut! =) Har suttit och kollat på bonusmaterialet som är rätt roligt faktiskt. Ska nog se filmen senare ikväll, får se.

Nu blir det dock något litet att äta!

Ps: det snöade uppe i växjö när vi skulle åka hem! Buuuh! Tur att det inte gör det här(peppar, peppar). ds.


Nära och kära!

Tillbaka igen efter en väldigt trevlig helg. Förutom att jag har haft kramper i magen sen 01:30 natten till fredagen så har det varit bra. Vet inte riktigt vad det är men det är inte magkatarr eller magsår för har fått piller för det och det hjälpte inte så kunde ta väck det från listan. Nu börjar det dock att avta så hoppas att det försvinner helt imorgon eller så.

I fredags så var det sista dagen på jobb vilket var underbart! Sen på kvällen trodde jag att jag skulle hem till Elle för lite fest för oss två sen skulle vi ut men istället hade hon fixat en överraskningsfest för mig istället! Hon och Anna hade hållt på ett tag och när jag smsade på dagen att jag mådde dåligt hade de fått panik och ringt mamma haha! Hur gulligt som helst! Festen var min present från Elle men fick även en skiva med massa bilder på saker vi har gjort tillsammans de senaste åren och en lite hälsning från henne! Blev lite tårögd när vi kollade på den! Hur fint som helst! <3 På festen var där även Li(Elles syster), Anna, Johanna, Johanna(thörn;)), Fiffi, Fredrik, Charre, Patrik, Jonte, Robin och Viche!(förlåt om jag glömt någon). Fick jättefina presenter och hade hur roligt som helst! Kan inte vara gladare över kvällen! Stack vidare till Petri pub(Barclona) där vi satt en stund innan vi åkte hem igen. Tack alla för kvällen och tack Anna och mest Elle som gjorde kvällen möjlig! =)

I lördags åkte vi upp till Halmstad och spelade säsongens sista match, matchen gick dåligt men ja nu är säsongen över i alla fall! Efter det åkte jag och hämtade upp mina presenter hos Elle sen dagen innan. För övrigt blev det en lugn kväll med tanke på magen och för att jag var väldigt trött.

Idag har också varit en lugn dag, det med spännande som hänt idag är några inspelade saker på tv från tidigare dagar och att vår dammsugare gick i sönder tillsammans med en propp haha! Huset har luktat lite skumt men öppnade fönsterluckan så blev det bra igen. En lugn och skön söndag med andra ord! Nu är det film för mig och imorgon blir det Växjö med mammi och moster Nenna! =)



the day after

Ja då var det dagen efter din 20-års dag och allt är som vanligt igen, nu är det som om man aldrig fyllde år förutom att när någon från ens ålder så har man höjt ett steg.

Gårdagen var trevlig och är fortfarande mätt efter restaurang besöket. Man ska inte ge sig på bufféer. Det blir för mycket. Speciellt sen när det finns ett bord med efterrätter också! Det kan man ju inte skippa.
På vanliga bordet fanns det massa olika saker men jag rekommenderar inte er som är kräsna att gå dit för tror inte att ni hade tyckt om något. Själv så testade jag på en massa nya saker bara för smakandets skull. Någon gång måste man ju smaka. Jag testade stenbitsrom(den svarta), jag åt lamm(dock har jag testat det innan) och jag testade rökt anka. Inte så farligt faktiskt, romen var lite skum i smak inget jag tycker om, lammet var godare första gången jag åt det vilket var i Kalmar annars är det inget märkvärdigt och ankan smakade precis som en skinka vi brukar ha hemma på mackan fast det var tjockare och sen var den saltare. Så nu har jag smakat det i alla fall! Snart får man väl ge sig på och smaka älg och sånt men det tar nog sin tid.....

Åt lunch på Stora varv idag, "restaurangen" som ligger i samma byggnad som oss. Dem har lunchbuffé så jag och mamma har gått dit där några gånger och idag var det pannkakor så vi stack dit. Utanför stod det en man från Gullbergs(ett företag som har massa kontorsmaterial) och snackade och delade ut lite saker. Vi fick vars en anteckningsbok och vars en goodiebag med en penna och post-its och lite så. Allt var så miljövänligt för pennan var gjord av PET-flaskor och post-it lapparna var återvunnet papper. Känns lite bättre i hjärtat att använda dem än vanliga men inte så att jag hade letat i affärer för att få just dem istället för de vanliga.

Efter jobb ska jag och mamma och fixa med papper och sånt till vår nya soffan som kommer om x antal veckor, nu ska vi nämligen byta möbler i vardagsrummet. Ny soffa, nytt bord, ny bokhylla och senare ny tv och ny tv-bänk. Nu ska jag däremot bara ta det lugnt som alltid för här är så lite att göra! Peace!

Happy B-day to me!

Jepp då är livet som tonåring slut och jag välkomnar mig själv in i världen som 20-åring! =) haha!
Har precis varit på fika och sitter och mumsar på en liten extra tårtbit bara för att det är så gott.

Mamma och pappa kom givetvist ner imorse och det blev lite halvt sjungande också. Fick presenterna som jag skrev för något inlägg sen, dem jag varit med och handlat. Fick även lite pengar och sen av Camme fick jag det underbara chokladet från Lindt med mousse och en jättesöt liten flaska med "kärleks sirap" en rosa sirap som man kan ha på nästan vad man vill. =) Till lunchen kom även Janne(en vän) med en present, dock lite pinsam haha! Det var nämligen små chokladbitar formade som snoppar. Lite rosig om kinderna blev man men det var roligt. Nu på fikan fick jag en liten plasthäst(typ 7cm hög) av Linda och Anna eftersom jag har sagt i någon dag att jag vill ha en häst av mamma. Väldigt snällt av dem hahah!

Nu ska jag äta vidare på tårtbiten sen efter jobb ska jag och mamma in en snabb runda på systemet bara för att jag kan det(princip sak) och sen ska vi till st. Markus vinkällare och äta med pappi. Take care!

Snoriga armar och en randig kind....

Sitter just nu och äter frukost och har Veronica Maggios låt "17 år" i huvudet. Tyvärr ligger min iPod i en annan väska så kan inte lyssna på den idag. Får vänta tills jag kommer hem eller så kanske jag sätta på ljudet tyst på datorn och lyssna här. Inte så att det händer så mycket på jobb direkt haha!

Imorgon ska vi äta tårta på eftermiddagsfikan! Egentligen har jag inte den fikan men imorgon gör jag ett undantag haha! Mamma var så snäll och beställde min favorit, hallon och chokladtårta från Hollandia. Linda ska hämta upp den på vägen hit eftersom hon jobbar eftermiddag. Så hon kommer lagom med tårtan till fikan. Man ska ju vara lite bortskämd ibland.

Nu ska jag äta ett kinderägg, visst lite tidigt på morgonen för godis men ska bara äta halva och det är ju faktiskt mjölk i det också ;) haha!


Hej!

Oh blir lite lissen(ledsen) i ögat. Skulle ju in och köpa mina presenter idag på entré. Fanns typ inget där. De var tvugna att beställa hem ringen i min storlek för den de hade där var för stor och den kommer inte att komma förrens om två-tre veckor. Vilket är väääldigt länge tycker jag. Skorna fanns inte heller i min storlek men vi körde till mobilia istället och där fanns de och köpte lite annat. Så på onsdag får jag mina rosa Converse och ett armband från Tiamo som jag hittade inne på Scorett, jäääättefint! Får även ett par öronhänge som är små vingar och en stor rosa t-shirt topp som jag hittade inne på JC. Fin fina grejer men inte jätteskoj att veta vad man får innan man får det om ni förstår haha! Dock är Cammes presenter överraskningar och hon hade redan hittat massa fina saker i Mexico som man ska få när hon kommer hem igen! =) wiiie!

Nu ska jag upp och hämta ett stort glas Fanta exotic, fick ett väldigt sug efter det precis haha! Hmm sorligt att det inte är något bra på tv idag.. Spelar in gossip girl men päronen tittar på den tvn så får väl vänta med det till på tisdag....... Godkväll!


Alice i underlandet

Jaa då var det söndag igen då. Helgen är snart slut och sen är det dags att jobba en vecka till!

I fredags fick jag ett impulsbeslut och det blev att jag, Elle och Li åkte och kollade på Alice i underlandet 3D. Filmen var bra och rolig, skulle absolut se den igen. 3Dn var också rolig, lite mer man fick ducka för här än i Avatar (vilket är de enda två 3d filmer jag sett därför jämförs de).

Igår blev det självklart melodifestivalen. Jag, föräldrarna, Anna och Elle satt uppradade i soffan med morötter, chips, dippa och godis framför oss. Mums! Blev väldigt glad över att Anna Bergendahl vann men Elle muttrade lite och tyckte att Erik Saade skulle vunnit. Jag hejade ju självklart på Ola också men ja tyvärr fick han inte ens poäng på tittarnasröster fast än att jag ringde x antal gånger på honom. Orättvist! =)

Nu ska jag äta frukost och sen ska mamma, jag och Anna till Entré och kolla lite och köpa presenter till mig eftersom jag måste vara med och testa så det blir rätt =). Efter det ska jag och Anna sitta funktionär på juniormatchen idag när Hk möter Eslöv. Heja heja! Nu blir det som sagt frulle!

Bubblizz

Sitter och äter onyttigheter för jag har så tråkigt just nu. Fick en liten söt påse Ahlgrens bilar av en av besökarna på jobbet idag. Första dagen fick jag asiatisk godis som hon hade med sig från sitt hemland och idag fick jag bilarna, hon måste nog tycka synd om mig här ute haha! Dock är bilarna borta nu och nu sitter jag och äter mini bubblizzar som jag tryckte i automaten vid lunch.

Har precis varit inne på en blogg som handlar om design, hem och trädgård. Fanns hur många underbara bordsdukningar som helst som hon håller på med. www.ellasinspiration.blogg.se heter bloggen och gå in och kolla på hennes bilder få och lite tips av henne till era middagar. Jag har fått hur många förslag och tips som helst så hade egentligen velat ha en middag redan ikväll för att testa men får nog vänta ett tag med det. 

  Bubblizzar

 Bordsdukning, dock ingen från bloggen utan en jag hittade på google.

mintgrön

Såg precis att mintgrön var färgen man skulle ha nu. Mintgröna naglar? kan det vara något hmmm, får nog testa!

Fick mitt första oranga kuvert idag. What liksom? Ska fylla tjugo snart och de börjar redan planera för min pension haha! Där var ju inte så mycket pengar på det men ändå. Fast ja lite vuxenpoäng är det så lite stolt blev man. Nu ska jag hem till Jessica och Kevin och passa lilla fisen igen. Blir väl en promenad och sen kolla på Vampire diaries och busa lite. Har dock redan sett typ 14 avsnitt av serien redan för blev lite besatt en dag så kollade på alla. Ska dock se de igen för de är så bra! hihi!

 Willow, dock lite större nu haha!

Chokladbullar

Tjoho! För idag ska jag vara kvar på jobbet till typ tio! Yeeeey...........

Det är så att eftersom det är en massa möten och massa besök hela veckan så har vi idag en buffé med dem i vårt fina konferensrum högst uppe i tornet. Underbar utsikt och det blir god mat. Det negativa är att jag måste vara kvar och ta hand om det haha! Annars är allt topp... Sitter och äter vindruvor och en chokladbulle just nu och väntar på maten som kommer om 45 minuter. tik tak!

Imorgon är en ny dag!


jobb jobb och ännu mera jobb

För en person som egentligen inte har något jobb ska jag vara tacksam över att jag får jobba när det kommer upp men ändå klagar jag. Är tillbaka i receptionen nu när Lidia är på semester i två veckor och är redan trött på det. Hon har tagit semester nu när det är som mest också med förhandlingar och grejer men ja jag klarar det galant och alla gillar mig så varför inte haha! Bara att det är tidiga morgnar, då och då kommer det som nu en massa dö tid som är så sjukt tråkig att ta sig igenom. Har inget att göra direkt och tiden går så otroligt söligt.

Dock ska jag ju egentligen inte klaga alls! Jag har i alla fall jobb ett tag och det är bra pengar. Det är väldigt svårt att få jobb nu för oss yngre så man ska vara glad åt det man får helt enkelt =).
Nu ska jag se om jag kan sortera något eller bara röra till en massa. Life's good!

Got the blues?

Har precis varit på jägersro och handlat lite. Handlade massa goda grejer till maten, ska ha sallad och sen massa olika plockesaker. Var även inne på h&m och handlade lite. Köpte ett par nya jeans, vanliga mörka utan slitning. De liknar mina levi's jeans bara att grenen är högre =). Köpte även en lång topp från den nya kollektionen. Det är en oversize t-tröja som man har som klänning, jättesöt. Ville egentligen ha den med mörkblåa paljettlinjer men den fanns bara i m och var alldeles för stor så fick ta den med guldiga linjer istället. Ska ha den när jag och Elle ska ut på fredagen efter att jag har fyllt 20 nästa vecka! Wiiie =). Snyggo!

Nu ska jag upp och fixa lite med middagen och ikväll börjar gossip girl igen! YES! Hittade en hemsida idag inne på blogg.se med alla klänningar eller liknande som tjejerna har haft under seriens gång. Fanns hur många fina som helst, ville ha alla! Tyvärr har jag glömt hemsidan nu men men det blir nog bäst så haha!


 


Twizzlade skittles

Tjoho! Så här kul har jag denna lördagskväll! Nej ärligt så orkar jag inte göra något för jag är helt slutkörd i min kropp så det är ett under att jag lyckats ta mig upp och ner från våra trappor! Mätt som en plätt är jag också, åt mycket till middag då vi hade oxfilé med rödvinsås och potatisgratäng(muuums) men dum som man är ska man ändå stoppa i sig massa chips till schlagerfestvialen! Till mitt försvar var det ju faktiskt schlagerchips!

Innan tidigare idag så åkte jag, mamma och nenna in till Amerikanska affären inne istan. Gray's American Eats har jag för mig att den heter. Jag hade lovat Camme att köpa lite nya spännande Skittles till henne och Robin nu när de åker till Mexico. Jag har alltid lika roligt inne i den affären. De har så konstiga och roliga saker. Amerikanarna måste vara så sjukt lata och bekväma i sig för det fanns en burk med blueberrypiestuffing alltså ja blåbären och det man har i pajen och brevid ligger en form med klar pajbotten i. Köper man en av varje så är pajen klar! Tadaaaa! Fanns självklart fler alternativ men just denna var lite rolig. Vi köpte i alla fall Massa olika Skittles i vanlig, berry, tropical och sour smak. Mums! Köpte även chocolate chips som man har i sånna kakor och sen hittade jag Twizzlers som jag letat efter så länge. Har velat smaka dem enda sen Jillian på Project runway gjorde en klänning med massa sånna! Helt okej var dem faktiskt. Lite plastiga men goda.

Nu ska jag nog antingen läsa lite eller kanske kolla på en bra film =) Hörs!

 

sockerkaka

Ska alldeles strax göra mig klar för ska ut och äta med föräldrarna och moster Nenna. Vi ska till Elysé och äta och ha lite mysigt! =) Jag försökte göra en sockerkaka med äpplebitar idag men ja det gick ju som det gick... Gjorde allt som det stod i boken, allt var rätt och klart. Kakan stod till och med 5-6 minuter för länge i ugnen så jag tog ut den och lät den svalna och sen när jag skulle lägga över den på en tallrik så kraschar allt.. Haha! Kakan var inte alls klar utan helt döbakad och smeten bara rinner ut på tallriken. Mums............ Typiskt för den hade nog blivit väldigt god annars och förstår inte vad som gick fel men får försöka igen en annan gång helt enkelt.

Nu ska jag som sagt göra mig klar sen får vi se vad som mer händer ikväll... Tror det blir en lugn kväll, match imorgon! Heja heja!

Stimorol fusion.

Har ett smakprov här liggandes framför mig med Stimorols nya smak choklad och mint.. Hmmm jag undrar om det kommer vara gott? Jag har inte riktigt velat smaka det än men ska väl göra det snart haha! Spännande!

Btw, Om drygt två veckor fyller jag 20 år! På tiden tycker jag. Har dock lite problem med vad jag ska önska mig. Alla("alla") frågar mig vad jag önskar mig till släktkalas och födelsedagen etc men jag vet inte vad jag ska säga. Det enda jag kommer på som jag ska önska mig av mamma och pappa är en ring från Thomas Sabo. Hur underbar som helst men den är inte så dyr eller liknande. Får försöka komma på något jag kan önska mig av kusiner och liknande. Hmm undra hur många av släkten som kommer dyka upp på mitt och cammes 45års kalas. Vi har bestämt att vi ska ha ett gemensamt släktkalas. Dock umgås vi inte så mycket med släkten. Har ju sina skäl men annars så pratar man inte så mycket med de äldre släktfamiljerna bara. Vi får se helt enkelt =).

Om en vecka kommer Camme och Robin ner. På fredagen åker de till Mexico där de ska semestra. Camme fick att hon skulle få bada med delfiner av robin i present som hon är väldigt glad över. Jag vill också! Verkar vara så roligt och mysigt. Får nog bli lite längre in på livet tror jag haha!

Nu ska jag upp och ta en alvedon för har en himla huvudvärk som jag gärna vill ska försvinna. Senare blir det så klart vampire diaries....

Ring, Thomas Sabo. www.thomassabo.com

Förkväll

Nu är man hemma igen från Kalmar och vill redan dit igen. Så skönt att vara lite för sig själv. Eller själv och själv, Camme är ju med en och Robin är där lite då och då men man känner inte någon annan där så det är lite som att vara för sig själv. Det är skönt!

I måndags fyllde ju Camme år så på morgonen sjöng jag för henne när vi vaknade och sen öppnade vi presenter. Efter en stund kom Robin med bullar och sina presenter till Camme. Sen blev det en lyxfrukost med plättar, bullar, te m.m. mums! På kvällen gick jag och Camme till gröna stugan(restaurang) och åt. Kort och gott en bra födelsedag.

Igår stack vi alla tre till stan en stund och kollade lite här och där. Jag köpte en jättesöt liten skål på Åhléns som jag ska ha som en godisskål på rummet. Till lunch åt vi thai-buffé vilket var väldigt gott men otroligt mättande men det är ju buffé så man får skylla sig själv hur mätt man blir haha!.
Åhléns, Skål - Vendela.

Idag har vi bara slappat på dagen sen kom Robin och hämtade oss och körde mig till tåget. Otroligt drygt att åka tåget idag, det stannde hela tiden och skulle vänta in kommande tåg så det blev en del försenat. Bakom mig satt det fyra utländska män. Tror de skulle till Kastrup för att åka hem från något möte de varit på. Alla fyra hade olika nationaliteter och alla var högljudda och hade sjukt roliga skratt. Riktiga gubbaskratt så man var tvungen att hålla sig för att inte skratta åt dem.

Nu ska jag byta om för träning, hoppas tummarna håller! =)

RSS 2.0