Lite av allt möjligt

Kör ett inlägg med lite av allt typ.. Ska försöka att inte göra det för långt haha!

Igår var jag på Sofies student! Väldigt trevligt. Träffade först My, Pauline och Andreas på stan för att vi skulle äta lite. Andreas är en vän till Sofie som kom ner från Västerås för att överraska henne! Hur gulligt som helst! Så vi fick hålla oss undan så att Sofie inte såg honom på dagen när de sprang runt på stan. Var nära ett tag men vi klarade oss. Det blev lunch på T.G.I Friday och sen blev det dags för utsparken. Väl hemma hos henne var vi hur många som helst haha helt sjukt! Det blev god mat och mycket prat och mycket "dans" haha och senare stack vi in till Båten och var där några timmar sen blev det taxi hem. Grattis Sofie!



Exakt 06:33 imorse väcker Anna mig med ett sms om att Norrevångshallen i Eslöv har brunnit. Det är hallen vi tränar handboll i. Fick gå in på Skånska dagbladet och läsa om det där för att verkligen tro på det. Så jävla typiskt och så trött man blir på dem otroligt omogna och ansvarslösa människorna som springer runt i Eslöv och sätter eld på saker. När ska de fatta att de måste sluta. Måste det gå så långt som mordbrand innan de fattar vad som kan hända med det dem gör? Tur i oturen så är handbollen stor i Eslöv så det finns fler hallar och nu kanske de kan bygga en ny hall som de velat länge som passar bättre till Elithandbollen och matcherna!

Och sist men inte minst lite om gårdagens avsnitt av Grays' anatomy! För fan alltså! Tur att de ska visa ett avsnitt till innan de har uppehåll annars hade jag gått i taket. Alla serier kan inte sluta med blod! Men det lär den väl göra endå, hur ska de klara upp den röran på ett avsnitt?..... Hoppas hoppas hoppas det blir bra! Nu ska jag kolla tv och leta upp något att äta till lunch! Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0