Maskinerna går på högvarv

Första dagen på jobbet igen då. Ska vara här i en månad eller så tror jag. De bygger hus för fullt bredvid oss så maskinerna går på högvarv. Det skumpar och det skakar här inne när den stora maskinen rullar förbi då och då haha spännande. Men ärligt vem vill bo bredvid en lokal med ett elektronikföretag? Man vaknar på morgonen, drar upp rullgardinen och där sitter 20 personer i fönstret bredvid och har rast... Whoop whoop!

I alla fall blir lite kort om Italien för ingen orkar läsa speciellt länge och så mycket finns det inte att skriva. De två första dagarna där nere var det regn och rusk men sen försvann det snabbt igen och det blev strålande sol. Vädret ändrar sig lika snabbt som fåglar flyger. Ena minuten är det moln och vind andra är det 30+ och stålande sol.. Svårt att planera dagar. Det har blivit mycket solande och mycket bad, dock inte blivit så brun för det blir inte jag snyft.. Dumma svenska gener haha! Det har blivit mycket shoppande hehe även shoppat Vero Moda kläder där nere hahaha, billigare där så kan lika bra handla det då. Det blev självklart en tripp till vattenlandet Aqua-splash och jag och Anna ägde såklart på Kamikaze (en av vattenrutschkanerna)!.

När Anna fyllde år så var vi först i en stad som heter Grado men där var inte så mycket att se, en katedral bara och sen på kvällen var vi ute och åt och pappa klantade sig. Först med beställningen för det blev fisk istället för kött och det visste inte han och sen tappade han brödbitar i ölglasen etc. Roligt. Efter det blev det en tripp med lilla tåget som går en bit genomstaden, väldigt sakta och det plingar och har för sig. haha!

Vi träffade massa pojkar där nere, om ni vill ha uppmärksamhet så färga håret blondt och åk ner till italien. It's crazy! Äckliga människor egentligen.... Favoritbaren blev Pasha, söta servitörer där :D. Vi träffade min vän Mich och hans två amerikanska kompisar Cody och Travis en kväll. Då spelade vi beerpong och lite annat skoj.. Nu har inlägget blivit för lång i alla fall så slutar skriva nu. Resan var väldigt trevlig men det är skönt att vara hemma. Senare idag blir det ett bildlinlägg med allt jag shoppat och så! Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0