Sol i sommar?

Snö.

När ska det försvinna igen? Tycker det är dags nu. Jag har dock hört att om det är en intensiv vinter så blir det en varm sommar så får vi ingen varm sommar nu blir jag lite arg!

Dagen har varit som vanligt. Inget att göra direkt på förmiddagen-eftermiddagen sen var jag och mamma och veckohandlade. Träffade Uno(en ledare i mitt lag) så pratade lite med honom och blev kallad till matchen till helgen. Ska möta Dalhem så får se hur det går. De lär väl fuska som de brukar göra genom att dubbla eller förfalska spelarnas namn kanske... Eller bara plocka ner alla division två spelare de har för att slå oss. Att man inte kan spela ärligt, det har vi gjort och vi har vunnit 4 av 5 gånger så ja vi får se i alla fall.
Btw innan jag och mamma skulle handla så somnade hon i min säng medans jag satt på soffan så skulle testa att skrämma henne som Courtney Cox skrämmer sin son i den nya serien "couger town". Verkligen roligt att se mammas min efteråt haha! Fortfarande roligt.

Nu ska jag kolla på filmen "flirting with forty" sen ska jag nog läsa lite i "om jag kunde drömma" har börjat läsa om sagan igen. Finns en väldigt fint mening i boken som jag vet att även Anna(kusinen) tycker om.
"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig." men man måste nog läsa stycket för att uppskatta det som vi gör, eller vara en tjej som kan stycket utantill vid det här laget haha!.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0