när jag hör din röst.........

Jepp nu känner jag att jag måste börja uppdatera igen.
Har kommit hem från en vecka i Grekland och två dagar paddling så måste ju berätta lite om dem nu....

Grekland var mycket trevligt med Elina men det började ju i kaos. Efter att ha varit vaken en helt natt på flygplatsen och väntat på att båtarna skulle börja gå så kommer vi fram till staden Egina på ön med samma namn. Där måste vi vänta på bussen i en timme som skulle ta oss till "staden" vi skulle bo i Agia Marina. Busschaffören körde som en dåre på en smal grusväg väldigt högt uppe på vad man kan kalla bergen i kurvor så man såg inte om det kom något möte eller inte, hemskt. Efter ungefär 40 minuter kommer vi fram till en liten halvtråkig stad som tydligen var vår destination. Sen var jag tvungen att ta fram de små språkkunskaperna jag hunnit lära mig under några dagar innan resan och hitta någon som pratar engelska, inte så svårt. Vägen till våran lägenhet på hotellet var svårare. Värsta lutningen i backen och hack i häl med en 15 kilos tung väska, suck!
När vi väl kommer fram till "hotellet" Anna så får vi chocken, poolen är inte igång, poolbaren ser hemsk ut och inte som en bar, toaletten och duschen är ett helvete. Vi får panik och vet inte vad vi ska göra men Elina ringer föräldrarna och hennes pappa Göran fixar. Allt slutar med att vi får byta till ett riktigt hotell dock utan pentry men det gjorde inte så mycket, rummet och hotellet var jättefint och vi började vår semester.
Resten av veckan gick på som vanligt, vi solade på förmiddagarna och sen solade vi lite till sen åt vi och gick lite på stora gatan och kollade i affärer (de som fanns där).
En dag skulle vi upp och kolla på ett gammalt tempel där man tillbad gudinnan Afaia och det var en vääääldigt jobbig resa dit. kvinnan på hotellet sa ko-lugnt "bara gå rakt upp i 15 minuter"(hon pekade upp i riktningen vi skulle gå på en väg). Vi började traska på i en backe och upptäcker snart att det är värsta lutningsbacken vi ska gå i. Svettiga och trötta hittar vi templet efter 20 minuters promenad men det var det värt. Det var väldigt fint där uppe och vi fotograferade mycket.
Ska sluta pladdra om Grekland nu för att detta inlägget inte ska bli förlångt, handlade lite smått där och några presenter till familjen, allt som allt var det en trevlig resa :)

Paddlingen var med smil-ettorna som var vårt ledaruppdrag nu i trean. Vi paddlade sammanlagt 3 mil på rönneå vilket var jobbigt men det gick snabbt denna gången, det var grundare vatten iår så alla fastnade på alla möjliga stenar och vi ledare fick mycket att göra så milen gick snabbt.
När vi kom fram till lägret första dagen så började det roligt, lekarna. Vi började med irlänsk julafton tror jag det heter, där man ska snurra 12 varv med huvudet på en pinne som ska nudda marken, sen ska man springa till sitt lag och nästa man till rakning. Ingen springer direkt rakt.
Efter det var det dags för ormgropen, jag orkar inte förklara den men den är rolig att se på.
Efter det var det klädstrecket som jag inte heller orkar förklara men det är inte så svårt att förstå, ta av kläderna - lägg på ett streck - längsta strecket vinner sen ska man klä på alla kläder igen snabbast.
Sista leken var nakensimning i ån också lätt att förstå, en poäng lek.
Det var väldigt roligt allt som allt, trevlig klass trots att dem försökte skrämma oss på natten i ett mycket dåligt försökt men vaddå, en roligt grej =)

Idag var jag hos frisören imorse, klippte upp det och slingade det blondt så är väldigt blond just nu haha :)
Nu ska jag sticka till träningen efter att inte ha tränat på en och en halv vecka jisses men det ska bli kul.
Ska sticka lite tidigare och kolla på CL finalen hemma hos Sofie, wiie.... Heja Barca!
Vi syns och hörs! Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha typisk grekiska busschaufförer :P Att åka taxi där är ännu värre...

2009-05-28 @ 16:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0