καλημέρα!

för att översätta rubriken så står det God morgon... fast på grekiska. Jag och Elina har äntligen bokat och betalt en resan! wiie! Vi ska till om det inte har klickat än, Grekland! Vi ska ut till Atens övärld och bo på ön Egina! kommer bli så sjukt roligt och häftigt! Hoppas jag på i alla fall! ahaha.. Nu är vårt enda problem ledigheten i skolan eftersom skolorna har blivit så störda att man inte får ledigt för något men vi får göra vårt bästa i alla fall. Det är ju inte så att skolan ska få hindra oss från att åka nu, vi har pratat med lärare och flyttat lite så det blir inga problem och vi ber ju faktiskt bara ledigt för tre dagar! give us some slack! =)

btw så är det bara typ 15 dagar kvar till studenten och av de 15 dagarna så är tre spenderade i Grekland och två är paddling med ettorna och förhoppningsvis är 1 vår studentdag, om vi nu inte missar den för vi är och paddlar :( håll tummarna!

Nu ska jag klä på mig för jag ska snart sticka till bussen som tar en till skolan :) skönt att mamma hämtar upp mig efteråt, ska se om vi inte kan sticka till Entré, jag hade velat kolla lite på skor där behöver ju ett par till studenten! :)
Jag skriver senare idag eller imorgon om hur det går med studentprylarna haha!
See yah! :) γεια!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0