Tremble for my beloved...

What a day.....Började med karate på idrotten på Enighet vid sofielund haha otålig kille som vi hade men roligt var det! Vi skulle skrika och sparka och allt möjligt, så skojsigt så! Efter det stack man tillbaka till skolan och käkade lunch och sen gick man och lämnade in sin träningsdagbok till Fredrik och därmed var skoldagen slut! haha! Stannade dock lite längre och pratade med Laura, Emelie, Elina och Fredrik. Lauras finger hade blivit helt blått och svullet efter gårdagens match och Fredrik, som btw är vuxen, har barn och är man flippade ur och betedde sig som en liten flicka, och tvingade henne att ringa en vårdcentral och boka tid! (Vilket var rätt bra att hon gjorde eftersom det var brutet) Så vi satt nere i lärarrummet ett tag medans Laura ringde runt och vi tramsade oss med Fredrik och hans Lovers på mobilen som vi vill få det till men han vill inte berätta! Hahaha!
Efter det stack man hem, kollade lite på tv sen stack jag ner och tränade knattarna. Lite tramsiga vissa av dem men det gick ändå bra idag, dem kämpade på! =) Sen var det hem igen och käka och efter någon timma kom Soffipropp hit så har vi snackat massor och kollat på tv. Väntar på spännande nyheter från henne inom de närmsta timmarna får jag hoppas haha!

Nu sitter jag och kollar på någon dum polissak på tv om spännande gripande etc. och spanar in lite heta kläder att beställa i kataloger som har kommit hem :D wiiie vill beställa nu nu nu men ska ut lite i affärer och kolla först sen får vi se vad det blir! =) spänningen stiger......
Om en halvtimma börjar sex and the city som börjats visas igen på tv, woho! Fast att man kan avsnitten utantill och redan vet vad som händer så måste man fortfarande kolla på dem! Vilket freak men ja dem är ju så bra! =) Plus så kan jag ju fuska lite med boxen ifall jag inte orkar vara uppe varje kväll haha!
Ny ska jag pysa och ska inte avsluta som jag brukar göra för Vicki tycker det är nördigt så jag måste lägga av! haha
Ha de fint och vi hörs imorgon, fredag! Helt wohooo! living the dream!
Bye bye then! *smack*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0