When the full moons turns white that's when I come home...

Ja då har man varit lite off i några dagar eller så, så då får man väll uppdatera lite vad som har hänt under dagarna! :)
Jag har haft en väldigt trevlig helg förutom att plugg men det får gå...
I fredags var det typ, bli hämtad av mamma på skolan sen ner till centrum och handla lite. Hem och städa rummet lite snabbt sen köra in till skolan igen och hämta upp Elle och köra till Mcdonalds. Haha det var väldigt roligt men orkar inte berätta allt! =)
Efter vi äntligen fått all mat så stack vi hem till Padde där han och Joel väntade. Vi käkade sen stack jag och Elina till Mobilia för vi skulle kolla lite medans de andra jobbade ifatt med projektet för grabbarna var lite efter. Sen kom vi tillbaka efter typ en timma och ja då var vi bara tre kvar. Joel fick lite uppehåll så han var tvungen att sticka men vi andra tre jobbade på. Fick statisiken färdig så det är skönt, nu har vi kommit igång lite i alla fall! Sent på kvällen körde vi hem och ja sen var fredagen förbrukad.
Lördagen satt jag funktionär på en A-lags match i oxiehallen där dem mötte Vinco (Ystadlag) Det blev lika men ja liiite dåligt att oxie inte vann om man tänker på tabellen men jaja!
Efter det stack man hem och gjorde vid sig för tjejkvällen. Sen stack man hem till Soffe med Elle och Anna där vi hade en liten tjejfest sådär på alla hjärtans dag! haha Vi var ett gäng brudar som käkade, spelade spel, kollade på melodifestivalen och hade allmänt roligt. Mina och Elinas hjärtformade minipizzor blev en hit tillsammans med resten av maten! mums!
Igår spelade jag själv match i Eslöv och det gick sådär, vi kunde ha vunnit men vi slappnade av i olika tillfällen och då gick dem om igen så ja vi förlorade med tre bollar men ja vi är rätt nöjda över matchen ändå. Sen stack man han därifrån och åt och efter det stack man hem till Elina och vi skulle jobba med projeketet men vi var bara tre i gruppen så vi ville inte göra så mycket så den sista kom ännu längre back...

Nu sitter vi hemma hos mig och kollar på Smallville och väntar på Joel som kommer snart. Ännu en dags ska ägnas åt detta j ä v l a projektarbetet! hate it! Men endast en vecka till sen ska det in så här ska det jobbas!
Idag ska jag också tömma mitt rum för ommålningen! woho, äntligen får man något gjort i rummet! Ska målas ljusgrått och ha en mellangrå fondvägg. Hoppas det blir fint och önska mig lycka till för det är jag som ska måla haha! =)
Ja nu ska man vara lite social med dem andra som sitter och kollar på Tv haha!
Ha de fint allesammans! Take care!  kiss kiss! *smack*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0