Valborg

Vilket skitväder det är denna fredag! Suck! Skulle egentligen sticka till stan med Elle idag men det får bli Nova i Lund isället. Vi får hoppas att vädret blir bättre mot kvällen så att alla brasor går att tända.

Idag är det även konungens födelsedag så då får vi gratulera Kung Carl XVI Gustaf Bernadotte på sin 64e födelsedag tror jag att det är.

 
     Som barn                     Idag


It's an end of an era.

Snyft! Igår var det min sista träning med Hk Malmö! I åtta år har jag spelat/tränat med samma lag. Det har dock varit många som slutat och många som börjat, vi har bytat förening och tränare men ett lag är ett lag. Nu är det dock slut. Ska dock tillbaka för det är lite kvar som måste fixas men sånt går snabbt. Nu blir det förhoppningsvis istället ett gult lag framöver istället för det svarta. Får hålla tummarna på att det går bra!

Nu ska jag i alla fall göra mig klar och klä på mig innan mammi kommer hem. Ska iväg med henne och hämta vår nya tv-bänk som kommit idag.


Reebok easytone

Idag har jag köpt de nya heta träningsskorna från Reebok! Dem med små söta ballansbollar på undersidan. De är helt mjuka så man studsade omkring när man gick i dem i affären haha! Ska bli spännande att gå ut och gå med dem imorgon haha! Fanns sorligt nog bara tre olika modeller där jag handlade mina och den finaste modellen fanns inte i min storlek så jag fick ta vad som fanns men de jag köpte är riktigt heta haha :D

För övrigt så kom vår nya soffa idag så nu när jag var på träningen (thank god) så monterade mammi och pappi ihop den. Behövde bara hjälpa till lite när jag kom hem haha! Skönt! Den är så fin så men gillar inte att vi har flyttat den så att vi sitter vid fönstrena nu. Blö! Men mamma är väldigt bestämd så det får bli så. Nu väntar på vi nya tvbänken sen blir det nytt bord och efter semestern blir det ny bokhylla!

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen! Lite tv också så klart. Peace!


Mina nya fina dojjor! =) Looooove them!


morning chicas.

puuh har precis lyft runt på soffdelar och bord. En kille från kansliet ska komma och hämta vår gamla soffa och vård gamla soffbord. Imorgon kommer nya soffan! =) Spännande....

Helgen har varit väldigt trevlig med Camme hemma men nu har hon åkt. Enda som var sämre var att jag var tvungen att äta lax till middag idag haha men det överlevde jag. Igår var vi först i bokskogen som jag skrev och sprang hela 1.1 mil haha! Jag trodde verkligen att jag skulle dö i slutet när mina lungor fick syrebrist och liknande. Så tränad är jag som hållt på med sport i hela mitt liv haha! Efter vår lilla tripp och vi hunnit äta och duscha så stack vi in till stan med mammi och shoppade lite där. På kvällen blev det ännu en kväll med familjemys.

Idag har vi varit på Ikea och Ilva och kollat en massa på nya prylar till Camme och Robin. Efter maten lämnade vi Camme inne istan och jag hann hem för att kolla på handbollsmatchen mellan Eslöv och Skövde. Eslöv vann!!! :D så nu står det 2-2 och de spelar snart sista matchen! Kämpa Eslöv! =). Nu kollar jag på veckans repriser som jag har missat, snart cougar town! Senare blir det Gossip och efter det en bra dvd och godis!

Smakat de nya ugnsbakade chipsen från OWL förresten? Det har nämligen jag, goda men inte lika goda som de vanliga. "nyttigare" men inte alls lika goda :D haha!

Pappa i ett nötskal!.....eller ett popcornskal

Hahaha! Har precis skrattat så mycket att jag har fått hicka och kramp i magen. Vet inte om ni har läst eller kommer ihåg med Camme(syrran) och hennes pojkvän Robin var ju i Mexico förra månaden eller typ så. Så när dem kom hem fick vi ju lite coola saker av dem i matväg. Både jag och pappa fick kryddade popcorn och olika dippor. Pappa hade smakat popcornen men de var så äckliga att han fick slänga halva påsen vad han dock inte hade berättat förrens ikväll när vi pratade om det var att han hade slängt på en av dipporna som han trodde var en popcorns krydda. HAHA! han bara "ja jag slängde ju på den popcorns kryddan också vilket var ett big mistake". Jag och Camme fattade ju inget förrens vi kom på att det var dippan han menade och då blev det mycket skratt. Inte fan på att dem blev äckliga om han slänger på konstiga kryddor på redan kryddade popcorn!

Så smart är vår familj haha! En rolig kväll blev det i alla fall! Imorgon ska jag och Camme till bokskogen och springa en mil! Puuuuh kommer ju dö men ja vad gör man inte för sin syster haha! KÄMPA!

ooooh my gosh......

Har blivit lite besatt av Ushers nya cd. Speciellt låten OMG. Jag skyller allt på My som spelade den när vi var hemma hos henne haha!

Snart ringer Camme så ska vi hämta henne inne i stan samtidigt som vi hämtar Sushi och kinamat! Mums! Blir nog lugnt ikväll eftersom Camme kommer =) Blir väl lite familjemys. Vi får se om inget annat jätte spännande händer så klart. Haha! Vem vet kanske 18+ på Skeppsbron! WOHO! Not!

Är så hungrig nu så att jag snart kan äta hårborsten som ligger här bredvid. Yummie....

ett litet steg på vägen

Mohaha jag älskar att handla med mamma! Innan idag var vi och veckohandblade mat och likande som vi brukar göra. Jag såg en panamahatt inne på accent som såg fin ut och letar efter en. Samtidigt hittade jag en jättefin väska som jag ville ha fast kunde inte välja färg, valde såklart svart eftersom jag är mes. Mamma letade själv efter en väska till sig. När vi(mamma) skulle betala såg hon min väska och tittade på den hon hade hittat och sa att jag skulle hämta den jag hade i den andra färgen jag valde mellan(brun). Så istället för en väska har jag nu två! och så slapp jag välja färg haha! Fast ja mamma ska ju självklart ha den svarta men jag kommer ju kunna ha den när jag vill! Plus panamahatten ofcourse! En mycket bra veckohandling enligt mig själv. Nu är jag en bit på vägen till sommaren!

Längtar till Italien!!!

  
           Väska                        Panamahatt                  Venedig 2007           

Så många inköp så lite pengar

iiiih! Det finns så mycket saker och kläder som jag vill köpa men även så måste jag spara pengar till skolan och resa och massa sånt! Buuuh it sucks! Jag vill köpa köpa köpa! Jag får hitta lite billigare versioner så ska jag nog kunna kamma hem några i alla fall :D haha!

Såg precis en reklam för kommande filmen "the last song" en film med en riktig snygging som jag dock inte vet namnet på och Miley Cyrus. Vet att killen är hennes pojkvän på riktigt men kommer fortfarande inte ihåg namnet hah! De som skrivit och gjort filmen är samma som gjort "dagboken" så vi får se om den är lika bra som den! =) Puuh finns så många filmer jag vill se nu så det blir svårt att komma ihåg alla. Finns ju bounty hunter, snart kommer ju sex and the city, dear john och nu denna. Blir bio besök efter bio besök!

Jag höll på att städa mitt rum innan men ja det har ju inte gått så bra. Kanske ska ta tag i det igen nu! suck.......

För mycket i skallen?

Isch nu känns det som om mitt huvud ska sprängas för att jag har för mycket att tänka på och komma ihåg. Idag skulle jag inte ha något att göra men blev istället massor att göra. Har varit tvungen att ringa Jessica fast det var ju inte direkt ansträngande, gör jag så gärna. Sen var jag tvungen att ringa till Hk Malmös kansli och prata om lite grejer med Spolle. Sen var jag inne och kollade igenom mina meriter och liknande inne på studera.nu för att jag har märkt att jag saknat ett betyg. Nu har jag fått svar på mina mejl och dubbelkollat alla mina betyg. Saknar nämligen betyg och poäng från Matematik B som jag hade på gymnasiet. Så i ungefär en timma försökte jag få tag på någon från min gamla gymnasieskola utan att någon svarade vilket var väldigt irriterande. Dock fick jag tillslut tag på min gamla studievägledare så fick prata med henne och hon sa att jag var tvungen att skicka upp betygen till Antagningen i Strömsund. Nu måste jag fixa kopior på mina betyg och skicka upp dem och förhoppningsvis ordnar sig allt så jag inte får något problem med mina ansökningar eftersom jag behöver Matematik B i den utbildningen. Och som grädden på moset behöver jag fixa med saker som har med handbollen att göra också och vara klart innan träningen ikväll. Massor att komma ihåg att fixa och dona med idag med andra ord. Kämpar på! =)

Fotboll och Tgi

Har typ precis kommit hem från Tgi Friday på lilla torg. Har varit där och ätit och kollat på fotboll med Elle. Tyvärr visade de bara barca matchen och inte mff matchen men ja man fick infon ändå. Tyvärr förlorade båda lagen man hejar på! Suck! Men ja ja det kommer fler matcher!

Nu ska man sova! Puss

skogsbärsmuffins

Jepp jag bestämde mig idag för att testa på att baka något nytt och varje gång jag testar något nytt går något åt he*vete. Haha även denna gång. Denna gång åkte massor av smet ut på plåten från formarna, eftersom jag hade en vanlig platt plåt och muffinsformarna tydligen inte klarade av att hålla inne smeten. Även om jag hade två formar. Mitt andra problem är att dem inte fick någon färg på toppen så de är vädligt bleka haha! Så det blev missformade och bleka skogsbärsmuffins. Ska bli spännande att smaka en sen, åt bara lite av det som låg på plåten och det var helt okej! Gillar egentligen inte Leilas recept, där jag även tog detta receptet men man måste ju ge dem en chans.


Big Bowl

Tjoho då var snart helgen slut och hoppas att alla har haft det trevligt! För det har jag.

I fredags blev det utgång på kvällen med Elina och My. Först lite förkrök hemma hos mysan sen stack vi till Skeppsbron, sorligt nog var där endast 18+ så vi fick hänga med lite yngre den kvällen. Haha! Där var dock självklart äldre också vilket var trevligt haha jaja en bra kväll i alla fall. Snälla söta mamma hämtade oss också på natten så det blev en lugn färd hem. Tack tack!

Igår var det först Ikea med mammi, moster Nenna, Anna och Dawn(kompis till Nenna). Sen lämnade vi Dawn på centralen och jag och Anna stack snabbt inom Entré. Efter det kollade på lite på handbollen på tv när Eslöv mötte Skövde. Tyvärr vann Skövde så nu står det 1-2 i sm-slutspelet. Efter det stack jag och Anna in till Big bowl där vi mötte alla töser och tränare i laget(Hk malmö) för en avslutnings-/uppstartningsträff. Först åt vi buffén och sen bowlade vi! Jag vann två omgångar haha! Wooooho! Känner mig hur duktig som helst. Efter det åkte vi och några andra tillbaka till Oxie och gick på en fest hos en bekant. Också väldigt trevligt att träffa det folket =).

Idag blir det slappedag. Ska snart ner till sporthallen för B-laget i Oxie ska spela så ska sitta den matchen sen fortsätter slappet. Tyvärr ingen bra film på tv ikväll snyft så får bli Gossip girl och sen en dvd. Puss på er!


majoritet av laget! Hk Malmö =)

Bokskogen

Nu har jag och Elle varit i bokskogen och promenerat. Det blåser lite för mycket idag för att vi skulle vilja cykla så vi tog Elles bil dit istället och sen gick vi 7kms spåret och sen åt vi min sallad som jag hade med mig. Väldigt god! Efter vi ätit den så gick vi rundan runt slottet och sen hittade i en trappa som vi satte oss på och åt frukten som Elle hade med sig. Var också väldigt gott =). Det enda hemska med allt i dag var alla små ormar vi stötte på under rundans gång haha hemskt! Såg en Ekorre också vilket var lite sötare! Nu sitter vi på mitt rum och Elle försöker lära sig att spela Fifa, heja heja!

   
           Elina                       En av ormarna           Lilla Ekorren i trädet


Torups slott! Så fint så.

Dumma tv!

Det blev att jag satt ute i trädgården större delen av dagen, eller i alla fall runt halv fem. Fick så mycket solljus i ansiktet att jag nu är lite röd på näsan, kinderna och pannan haha! Hoppas det lägger sig snabbt. Läste klart min bok för denna veckan så nu kan jag ta det lugnt tills nästa vecka och en ny bok väntar. Tror det är ps. I love you nästa vecka.

Om vädret tillåter oss så ska jag och Elina cykla till bokskogen imorgon och ha en liten picknick. Det sägs dock att det ska blåsa en del så vi får se vart vi tar vägen, kanske åker in till stan och går där. Elle tar med sig fruktsallad och jag tar med mig kycklingsallad till oss. Mums mums! Jag och pappa var ute på en promenad och gick inom centrum för att handla lite grejer till mig men blev dock att han handlade mer till sig själv haha! gottegris är vad han är!

Nu skulle jag egentligen suttit och kollat på vampire diaries men av någon underlig anledning så fungerar inte någon av våra tvapparater! Lätt irriterande! Suck men finns tyvärr inget man kan göra åt saken.....


jag blir hellre jagad av vargar, än älskad av dig.....

Full rulle med mina svenska gamla godingar på Spotify, nu är det Orup på hög volym.

Hade en riktigt konstig dröm inatt, bland andra men kommer speciellt ihåg denna. Jag och min släkt familj, Jacobsson var på en riktigt stor båt. Jag, Anna och Johan tror jag var jagade av vakterna men kommer inte ihåg varför vi hade gjort något dumt/farligt så de skulle ta fast oss. haha i alla fall det slutade med att vi hamnade i en jättestor bensintank i båten typ lika stor som hela skrovet på båten. Där fick vi kämpa för att överleva sen när vi kom upp därifrån igen så var båten framme till sin slutdestination vilket var Löberöd(en liten håla i skåne). Det måste vara en riktigt bra båt som inte behöver vatten eftersom Löberöd ligger typ mitt i Skåne haha. Ja jag tyckte att det var en konstig dröm i alla fall.

Nu ska jag ut i trädgården och få lite solljus på mig. Looovely!

Tropical

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla svenska hits och äter Scittles trocial. Just nu är det "Var ska vi sova inatt" haha hur bra som helst. Har gjort en hel playlist på Spotify med olika låtar som jag än så länge har hittat. Lite Thomas Ledin, lite Orup och även lite Björn Skifs bland massa annat. Ska ju lätt försöka hitta alla låtar i mina mappar och se om jag kan lägga in dem på min ipod, måste ju ha några bra svenska låtar med mig när det blir semsterdags till sommarn. Vi har bokat och betalat en lägenhet i Italien så det blir att åka iår! Wiie! Blev ju inte förra året men iår blir det, åker tidigare än vanligt men vissa av oss måste ju jobba i sommar. Vi åker i alla fall dit, det är huvudsaken. Det blir jag, päronen och förhoppningvis Anna(kusinen) om allt blir som vi planerat, det vet man ju aldrig. Ska bli så roligt! Ska även träffa Mich och kanske hans vänner där nere. Michele är en jag och Anna träffade när vi var där nere för väldigt många år sedan. Eller kanske typ 4-5 år sen. Vi har redan pratat om massor vi ska göra när vi ses haha! Lovely! Vi måste dock träna på att spela Beer pong för jag har varit stöddig och sagt till Mich att vi ska krossa honom och hans kompisar haha! Hoppsan så lite träning bara.

Länge leve mångfalden.

Jisses vad man blir piggare på och bättre humör när man vaknar när det är ljust i rummet istället för mörkt och deppigt. Dels märker man ju också direkt vilket väder det är utanför så det hjälper kanske lite att få en på bra humör.

Det har nog gått typ 4-5 dagar sen jag skrev sist och ja det har väl hänt lite saker. Kommer inte ihåg vilken dag men vi har i alla fall haft årets första grillning här hemma :) hur gått som helst. Jag har varit på mellow yellow och ätit med Jonte vilket var väldigt trevligt. Igår var jag hemma hos Elle och vi och Li grillade där och kollade på tv. Lika gått som första gången haha! Skönt att grillsäsongen har dragit igång nu.

Idag har jag och mammi varit på Ikea, därav titeln på dagens inlägg. Mamma köpte lite ljus och annat smått och gått som man brukar handla på Ikea, vi kollade även in massa saker till vardagsrummet eftersom där ska in en massa nytt. Jag fick även en ny skrivbordsstol eftersom min andra gammla inte är speciellt skön längre och knarrar en masssa haha! Jag är väldigt nöjd över att jag har lyckats sätta ihop den helt själv och fixat allt haha! Duktig som man är.

Nu är det handboll på tvn, Guif och Allingsås spelar Sm-slutspel. Johan Pettersson missade precis en straff men ni skulle sett första straffen han gjorde, en riktigt fin tumskruv. Underbart! Snart blir det bakad potatis till middag med skagenröra, muuuums! Puss på er!


the return of the ladybug

Nu har jag precis suttit ute i trädgården på en solstol och ätit lunch. Hur härligt som helst med lite sol i ansiktet. Man märker att våren börjar komma så smått när man ser knopparna på träden, de tuffa grabbarna(gubbarna) kör nercabbat och nyckelpigorna vaknar och ockuperar alla lediga stenar i trädgården. Det är lite äckligt med så många och jag gillar ju till och med nyckelpigor. Leave us alone! hahah typ....

Ja btw, Jag har ju varit i Eslöv de senaste dagarna och det har varit rätt trevligt. I måndags åkte jag och Anna ut till Johans(kusin, Annas bror) flickvän Sara. Hon bor lite utanför Eslöv och har många fina hästar. Där red vi lite på Piraten som han så sött heter. Det var roligt och vi fick många goda skratt när sen Johan skulle upp och rida. Gå var inga problem men när han skulle trava var det lite svårare. Haha! Johan satt med och studsade på hästen än att trava med den. Efter det åkte jag och Anna hem igen till Roffes(Annas pappa) lägenhet där vi kollade lite på tv och liknande. Sen kom Johan och Sara och hämtade oss och vi åkte ut till tjaaaa... Ingenstans faktiskt. Har ingen aning om vad stället hette. I alla fall vi åkte ut till ett stall där Hanna och Lars(vänner till moster Nenna) har sina hästar. Med dem gick vi en lång promenad och på tillbaka vägen fick vi sitta på hästarna och gå med dem. Lite roligare än med Piraten för Peter Pan(Hannas häst) var dubbelt så stor och mycket större än mig haha!

Annars har dagarna varit rätt lugna, igår var jag själv i huset eftersom Nenna arbetade och de andra gick i skolan. Jag blev lite uttråkad av tvn så jag städade istället, dammsög och fixade skor bland annat. På kvällen blev det träning och sen var det dags att åka hem till Oxie igen =). Slutet gott allting gott.

 Sara, Johan och Piraten.

 Några av nyckelpigorna i trädgården.

hoppla!

Är hemma och allt från träning och Eslöv. Är dock väldigt trött och ska gå och lägga mig nu så berättar allt imorgon eller så istället =). Nu måste jag läsa lite så mitt schema fungerar haha!

Hoppas att alla hade en trevlig påskhelg och nu är det tillbaka till vardagen. Puss på er!



anmälningen avklarad

Idag har jag sökt in till högskolor. Meningen är ju att man ska börja plugga igen till hösten så håll tummarna på att jag har kommit in! Helst på första valet också....

Idag har det bara slappats och förstår inte varför jag är trött! Som vanligt. Igår Var jag först på Nenos och Mimmis 40 års kalas(30+10). Hade jätte trevligt där fick dock gå där ifrån tidigare än andra. Åkte vidare till Charre som firade sin 23års dag så där var också party party. 80-tals tema! Snygg som man var i body och liknande. Folk tyckte att man liknade någon i Eric Prydz låt Call on me. Det är så det ska vara, tur att låten inte spelades annars hade man väl behövt dra några moves! Hahaha eller kanske inte.... Kul hade man i alla fall.

Nu ska jag läsa lite sen ska jag soooova! Håll tummarna på att det blir fint väder imorgon för då blir det hästridning! =) Sleep tight!

btw, glöm inte ni som ska söka in till högskolor och universitet. 15 april är sista dagen att söka! Don't forget!

april april!

snacka om att jag är trött just nu. Både psykiskt och fysiskt! Vet dock inte varför för jag har inte anstängt mig direkt men det är väl mest psykiskt så tar det ut sig på kroppen.

Igår och idag har jag varit i Eslöv hos Anna och dem. Igår så åkte vi först till Nova i Lund där jag köpte en ny kjol och en väska, en stor som man kan packa mycket i. Anna köpte även hon en väska och så köpte hon en ny skarfs och en tröja. På kvällen så såg vi på filmen the box, lite kronglig men rätt så bra faktiskt. Lite så att man måste fundera på saker och knyta ihopa trådar typ haha! Vi krängde även i oss ahlgrens bilar och chips med dippa! hahah gott var det också! Idag har det varit slappt kollade mest på tv och åt typ haha! Vid tre tog vi tåget. Anna skulle till Lund och hämta upp en hund som hon ska passa de närmsta dagarna och jag åkte hem. Slutet gott, allting gott!

Imorgon blir det en snabb runda på Entré i Malmö, ska byta en berlock till mitt Thomas Sabo armband som jag fick på släktkalaset i söndags. Hade redan noten så ska byta. Ska även in och testa min ring som dem ÄNTLIGEN har fått hem! Tog sig tid kan jag ju säga, illa! Ska även försöka hitta benvärmare och något litet fint till Charre som jag ska till på lördag. Hon ska ha ett 80-tals party, därför jag ska ha benvärmarna hehe. Nu ska jag hämta dricka, håller på att törsta ihjäl (nästan). Puss puss


När anna och jag kör fashionwalk för tjejerna i laget haha!

RSS 2.0