Nu får det fan vara bra!

aaah jag blir så arg ibland alltså! men jaja jag kommer till det längre ner istället....
Måste göra en uppdatering först eftersom jag inte har skrivit sen i påskas. I helgen var jag i Lübeck i Tyskland med mamma, pappa och syrran. Vi åkte dit för att umgås bara familjen, shoppa, äta, ha kul på hotellet etc. Det blev en väldigt mysig helg! Mycket kollande i affärerna men shoppade dock inte så värst mycket men lite blev det i alla fall :) Lägger in en bild i slutet av inlägget..

Förutom helgen så har dagarna varit samma som alltid, skolan och handbollen tar upp mestadels av tiden och sen har det blivit lite tv-tittande och annat vanligt...

Studenten närmar sig och eftersom vi är så sega som vi är så har vi inte ens skickat ut inbjudningarna än, men ja dem kommer snart i alla fall! =) Vi har bestämt maten i alla fall, så det är ju något och jag har inte bara hittat en klänning utan två haha! Hittade först en jättefin men inte 100% student (tjejer förstår vad jag menar haha) men nu har jag hittat en ny med Elina på Zara som satt fint och var helt vit (förra var gräddvit) och denna är mer student så får bli denna, ska använda den andra i sommar istället! Nu gäller det bara att hitta skor och en kofta som passar till, kan ju inte gå runt och frysa i bara klänning om det blir kallt! Håller dock tummarna för strålande sol hela dagen! längtar som bara den till att dagen ska komma nu! :)

ja över nu till vad jag är så arg över. Folket i oxie! jäääää*la idioter kan jag bara säga! Ska ju dock inte dra alla över samma strå men det finns ju några nävar med folk här och där i oxie som inte borde få finnas ska jag t.o.m. dra till med!
 Jag blir så arg över hur folk kan agera här ute. Inte för att jag säger att de inte gör de på andra platser men omg! Så mycket skit som har hänt här ute under de senaste åren och det blir bara värre. Folk som blir utsatta bara för att de gör sina jobb och folk som inte gör något alls och ändå blir utsatta! Vad är det för fel? Vad hände med att oxie var en så söt och liten "håla" som var så lugn och skön att bo i? jo jag har många ursäkter till vad som hände men antagligen ingen som är lämplig att berätta här! Kan ju säga att att vårat centrum inte är vad det brukade vara eller vad det egentligen ska vara! En annan sak som jag reagerar över är hur unga alla som håller på med brott är! Passar dem på för att dem inte är brottsmyndiga än eller vad? Vad hände med att man gick ut en solig dag och sparkade boll, eller cyklade en tur med sin vän? Nu träffar man "gänget" och tänder en cigg och går iväg och tar isönder något eller rånar någon istället! Världen går bara utför och alla snackar om klimathotet, vi behöver inte oroa oss om det allt förlänge för det kommer att ha gått utför innan det börjar bli allvarligt med tanke på vad vissa folk håller på med nu! SLUTA FÖRSTÖR FÖR ANDRA! Gå och dränk er eller något om ni nu har så tråkigt och måste göra något!

Ja nu har jag avreagerat mig så nu är det väl över för mig hahah! Ska sticka upp och äta middag nu! vi hörs igen snart, jag ska skärpa mig! :) Take care...


Lübeck - Jag och Camme, väntar på mamma som provar kläder :)

en rubrik utan mening....

Jaa på grund av bristande fantasi så kom jag inte på någon bra rubik att ha så fick bli den hahaha... Tadaaaah!

Nu har jag mycket att skriva om under de senaste dagarna eller nej inte direkt men jag tar det i kort form..
I torsdags stack jag, elle och Anna till Ribban för att träffa andra Smilare och grilla och ha lite roligt... Tyvärr var det bara vi (jag och elle) och Vicki som kom från trean men va fan det får gå, inte så många som visste om det eller ville komma antar jag. Men Kul hade vi i alla fall! :D Jag och Elle badade fötterna i havet och tog med hjälp av Anna massa hoppbilder haha (finns på bilddagboken: mariejohnsson). Det gick ju sådär men fick några roliga... Sen var Vicki så himla söt och körde oss hem innan han skulle hämta sin mor och syster inne på södervärn igen, väldigt snällt av honom! och ja Vicki är en kille --> Victor, dock bara jag som kallar honom Vicki hihih... men men.. Efter jag och Anna varit hemma en stund så kom hennes föräldrar för att hämta oss och vi åkte till Eslöv. Väl där hemma tog vi det väldigt lugnt och kollade på tv och lite så :)

I fredags lurade jag ut min andra kusin Sara (Annas lillasyster) på en promenad eller ja jag gick och hon rullade men det gick bra faktiskt. Hon brukar inte vilja röra sig allt för mycket förutom när hon spelar handboll men hon följde glatt med och föreslog vägar vi kunde ta :) väldigt trevligt... resten av dagen gick långsamt jag och deras föräldar satt ute vid poolen ett tag och njöt av solen sen lekte med jag igen med Sara och Filur (hennes kanin) sen tramsade vi i hängmattan... Sen på kvällen blev det Pizza och filmer. Kusinen Johan (storebrorn) hade folk hemma på kvällen och det var ett jäkla hallå men lyckades somna efter ett tag.

I lördags (påskafton) kom föräldrarna vid tolv kanske? men anyway innan dess hann jag bara att vakna och gått ner till teven (som var mitt centrum över helgen) och kollat på ännu en film med Sara. Sen kom Anna och Johan hem från jobbet (golfklubben) och sen började vi fira påsk. Mamma och Nenna (moster) gömde påskägg ute i trädgården som vi var tvunga att leta efter (vi håller på traditionerna haha). Jag var sämst och fick ta hjälp av Anna för att hitta min men ändå haha det var roligt! Sen tittade vi på ännu en film (länge leve tv1000s filmkanaler). Sen var det dags för påskmiddagen! Hur gott som helst men lite enformig för oss som inte gillar fisken. Köttbullar, prinskorvar och ägg hihih! :)
Kvällen spenderade jag som chaufför för Johan och hans flickvän också vid namn Sara och tittade på filmer medans päronen spelade kort.

Under söndagen hände det lite mer saker. Jag körde kusinen till jobbet på morgonen sen kom jag hem och Sara var uppe så jag drog med henne till Ica och köpte bullar till frukosten. Sen körde vi och lämnade Johans flickvän hemma hos henne och sen lämnade vi Johan på jobbet. Efter det stack vi till Center Syd och gluttade runt i affärerna där. Fick två linnen och en topp och ett par tajts från Gina Triqot och ett väldigt fint halsband. Sen var vi inne på Deschelman(??) och tittade på skor där och jag fick ett par jättesöta Pocahontasinspirerande skor(enligt mig) hihi. Sen när vi kom hem var det som vanligt film och mat :)
Idag bestod det också filmer, har väll sätt ungefär 20 filmer under denna helg haha! och har väll sett Step up 2 ungefär fyra ggr tror jag hahah! men bra är det i alla fall (tur är väll det). Sen efter vår Thai middag körde jag hem oss för att sen sticka hem till Patrik och jobba med projektarbetet. Men inte heller idag var vi hel grupp! det var väll själve fan! men Det kommer vi att ta hand om imorgon så inga problem :)
Nu ska jag läsa lite i skvallerbladskan "Hänt extra" och sen ska jag somna, sovit lite för dåligt uppe i Eslöv så är väldigt trött nu :) Hoppas ni andra har haft en trevlig påskhelg och nu väntar skolan igen (jobb för vissa ofcourse). ca 50 dagar kvar till studenten kanske wiiihoo! :D paaaarty!
Take care!


en av våra "underbara" hoppbilder i snygga poser haha!

mina urgulliga skor :) (enligt mig då haha)

One way or another....

What a day....Vaknade av mobilen klockan åtta imorse, gäsp för att göra sig klar inför Danmark. Mamma satt uppe i köket och åt frukost med mig innan hon skulle åka till Kalmar för att träffa syrran och strax efter nio hämtade familjen Losell mig för att vi skulle åka och handla studentklänning i Danmark. Först fick vi dock köra till pappa Görans jobb (herr Losell :P) och hämta en Brobiss(?) som dem fick låna i sista ögonblicket. Efter det bar det av till København. Vi startade på Fisketorvet där jag btw hittade min klänning. Vi gick väll in i alla möjliga affärer innan vi stack vidare in till strøget där vi fick ungefär heeeela. puuh! det var lite krävande att springa ut och in ur ALLA affärerna som hade kläder. Jisses.. .men vilken prestige egentligen haha det blev en jäkla promenad :)
Sen stack vi inom Illum som också hade sjukt många olika affärer som vi gick i och där Elina hittade sin klänning efter många om och men :) Efter det stack vi tillbaka till Fisketorvet och jag köpte min klänning och efter det körde vi hemåt igen. Det var en väldigt trevlig dag i Danmark och jag hade hur kul som helst..
Skönt att äntligen ha hittat någon klänning även om min bara är reserv än sålänge fall i fall jag hittar någon i Tyskland eller i Spanien (om det nu blir det på semestern med Elle haha). Man vet ju aldrig men den är fin, enkel och himla söt så den fungerar om jag inte hittar någon annar. Ingen kris :)

Vid sex idag kom Anna (kusin vitamin) som ska vara här i veckan, trevligt trevligt. Vi kollade på teve en stund och sen cyklade vi ner till gatuköket och köpte vars en kebabtallrik till middag. Inte så jättegott men jag är egentligen inte så förtjust i det men tog det ändå haha men ja det gick =) Efter det och fram till nu har vi sjungit Abba låtar på singstar och spelat Guitarhero. Väldigt roligt med tanke på att Anna inte var såå duktig på det så det var roligare att lyssna på henne svära än att spela själv haha! :P
Nu är jag riktigt trött efter den tidiga starten på dagen så nu ska jag gå och lägga mig faktiskt :)
Ha det hiiiimla bra och vi hörs igen imorgon antagligen :) Good night. Sleep tight, don't let the bedbugs bite :)


Fontänerna på Fisketorvet (ovan) och på Illum (nedan)

When it was good, We were sitting on the top of the world..

Isch vad jag älskar skollov! Det är nog det bästa någon i skolledningarna har kommit på, eller vem det nu är som kommer på det? Politikerna? hmm.... Anyway... I love it! bara synd att dem tar slut så snabbt men vi ska vara glada att vi har några över huvudtaget :)

Idag vaknade jag vid tio kanske och käkade frukost med mamma sen stack vi in till Polisen och hämtade mitt nya pass och fixade nytt till Mamma. Kan ju vara bra att ha ett pass nu när man ska ut på semester med Elle haha! Efter det stack vi till Coop för att handla lite påsksaker och så innan mamma sticker till Kalmar. Jag fick ett påskris som jag nu har pyntat så fint så fint med massa små ägg :) Efter det stack vi till Konsum haha för att handla godis till påskäggen (fått sån godispåse som man fick fylla där). Sen stack vi inom  konditoriet och köpte vi några kakor som vi fikade på när vi kom hem... Efter det kollade vi på en film som vi spelade in från helgen Something new heter den, rätt så bra faktiskt...
Sen åt vi middag, fisk blöööö men det gick ner ändå. Sen spelade jag och mamma hennes älskade Buzz som hon är så förtjust i men ännu en gång så vann jag :) hihihi....
Nu sitter jag, Elina och Padde och väntar på att Joel ska komma så att vi kan börja med projektarbetet för vi är faktiskt (dra på trissor) hela gruppen idag! :D Nu ska jag pysa för Joel kommer nog vilken minut som helst :)
Have a nice day! :)


Jag var ju bara tvungen att ta ett foto på mitt fina påskris :) hihi! <3

Sex and the city does it again....and again...

Måste bara börja att dem har äntligen satt en datum för den andra sex and the city filmens premiär. Den ska tydligen vara den 28:e maj 2010, wohooo! :D Alla fya tjejer är fortfarande kvar och även seriens skapare Michael Patrick King är med och regisserar åter igen. Även en tredje film ska göras och jag kan ju bara säga att jag hoppar av glädje! Men tydligen ska filmen vara mörkare än vad tidigare varit men ja vi får hoppas på att den är lika bra som serien och förra filmen! :D Loooove it!

Kolla även in denna Youtube-länk som är på en komiker som heter Gabriel Iglesias som Padde visade mig innan idag. Väldigt rolig kille! hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=hLMSgbA-_9k


För övrigt ville jag bara berätta lite om dagen som gått. Vaknade vid tio-halv elva kanske när pappa kom in och sa att det var frukost så gick upp och åt det. Efter frukosten spelade jag Trivial Pursuit som hon tyvärr vann men det gör inte så mycket jag var imponerad över mig själv och att jag kunde så mycket haha. Efter det tog jag det väldigt lugnt framför teven och datorn i några timmar tills pappa kom ner och frågade om jag ville med ut på en promenad. Vi gick en liten runda i Oxie vilket var väldigt skönt, bara att få komma ut lite tyckte jag satt riktigt bra!
En stund efter det var det dags för middag som var helt okej, kotlett och klyftpotatis om någon vill veta haha. Sen vid sex kom Elina och hämtade mig och vi stack till Padde för att jobba lite med projektarbetet. Dock när vi kom dit satte vi oss på balkongen och snackade en stund för att sen se på Gossip girl(det är ju faktiskt ett måste) men efter det jobbade vi lite med den muntliga delen och eftersom vi ännu en gång inte var hela gruppen så kunde vi inte jobba i förväg.. suck!
Nu har jag varit hemma i drygt en halvtimma och ska snart gå och lägga mig, ska handla och göra massa ärenden med mamma imorgon innan hon åker upp till syrran i Kalmar för att vara där i veckan. Glöm inte att kolla youtube länken, jag tyckte att den var riktigt rolig och hoppas att ni håller med haha! :) Ni får höra mer om morgondagen med mamma imorgon. tills dess ha det riktigt bra och njut av det fina vädret (även om det inte är så fint nu hahah) :)

 Jag och Elle i Paddes hiss påväg upp till hans våning :)

What if that was you?

gääääsp vill jag bara börja med.. suck vad jag är trött just nu! Men solen skiner, det är varmt, Thomas Ledins låtar spelas högt ut högtalarna, allt är bra! :D Heja heja!

Igår började kvällen väldigt lugnt, var hemma kollade på tv med mammsen och pappsen och hade det bra. Sen började Sofie smsa och det blev att jag blev körd till Limhamn av min kära mor och hem till Emma och Martin för fest... Jag kom dit och de flesta var redan as kalas så jag korkade upp och körde då med dem, ingen snack om saken :) Vid ett tog vi en taxi in till stan för att gå på Slagt..Det var sådär inte så mycket folk men vi dansade på för fullt ändå. Hängde mest på blattegolvet (eller RnB-golvet om ni föredrar) men där var rätt mycket slisk så vi dansade över till schlagergolvet efter ett tag där dem drog igång med en massa klassiker som vi dansade och sjöng högt till haha! lovely!
Senare in på natten, Ihopp om att hinna med sista bussen började vi gå mot gustav men det gjorde vi icke så jag och Fiffi slant över till Max istället och satte oss där och väntade på första bussen.. Mycket skumt folk där men vi snackade med några trevliga eller ja en var trevlig i alla fall! haha... När klockan närmade sig sex drog vi oss mot gustav för att vänta in bussen... När den väl kom var det tack och adjö och så sjönk man ner i ett av sätena och rullade mot Oxie :)
Jag önskar att jag kunnat sova längre men icke, mamma kommer in och väcker mig vid kvar över nio kanske för vi skulle sitta funktionär på en match nere i hallen... Vid tio pallrade jag mig upp och drog på mig kläderna och så körde vi ner till hallen... Nu har jag kommit hem därifrån och är trött som en gnu men jag orkar inte sova hur dumt det än låter...
Sitter här med mina jordgubbar och har det skönt, ska nog ut i solen tror jag.. Man får ju passa på när den skiner :) "Sommaren är kort....."

Btw vill bara länka till en låt från Youtube här nere. Låten är med Darin som har ett sammarbete med företaget Friends där dem har skrivit en låt om allvaret med mobbning. Tycker det är väldigt bra gjort och låten är riktigt bra! Otroligt bra text som man borde lyssna på! Så pausa min iPod som antagligen spelar någon av mina favoritlåtar för tillfället och lyssna in denna låten! :)



Det var allt för mig för denna gången, vi hörs igen :)
"sommaren är kort, det mesta regnar bort............" *vissel*

...Tell me what makes her so much better than me?...

                    I'm not jealous, no I'm not,
                    I just want everything she's got!
                   You look at her so amazed,
                    I remember way back when you use to look at me that way.. 
                   Tell me what makes her so much better than me?
                    What makes her just everything that I can never be?
                    What makes her your every dream and fantasy?
                    Because I can remember when it was me.... 
                    (Paula DeAnda - when it was me)

Hittat en ny top hundra låt hiih :) tycker den är väldigt bra vet dock inte var på listan hon hamnar.....

Tagit väldigt lång tid för mig för att logga in här igen, illa av mig men jag är lite slö av mig när det gäller sånt här! Men nu skriver jag i alla fall....
Dagen har varit helt okej istort sett :) förutom den väldigt tidiga starten på dagen som man inte är van vid, 06:00 gäääsp!
Började skolan åtta idag för att skriva nationella i Svenska B i ungefär fem timmar men satt bara två och en halv typ :) Det gick bra men får se vad läraren tycker om det när man får tillbaka det igen..... Efter det gick jag och Elina till polisen för att fixa mitt pass som går ut om några dagar och jag behöver ju ett nytt om jag ska på semester med henne om några veckor, wiiiehoo! :D Efter det gick vi till triangeln för att kolla lite på Sisters som fått in några nya klänningar till studenten. En var väldigt fin men liknade en bröllopsklänning lite för mycket så det fick bli ett nej! Ska till vårt kära grannland på tisdag med Elle och Chatti för att kolla där istället, ska bli så trevligt så! :)
Efter det stack jag hem och kollade på film och låg i soffan i några timmar och bara glodde! otroligt skönt var det!
Sen kom päronen hem och vi åt middag och nu sitter jag här för att snart köra till Elina och skriva på vårt projektarbete, SUUUUCK! Men ja det måste göras så va fan man får tag sig i kragen och gå! :)
April april btw, blev lurad av min älskade kusin Anna idag.. Ha ha ja hon fick sig ett gott skratt i alla fall och ja det är väll vad man ska göra den 1a april, luras..... Tur att det bara är en dag som man måste stå ut med allt sånt.. Men älskar henne ändå :) (L) mycket kärlek till Anna!

Förresten för er som undrar eller för er som inte gör det men läser ändå så är har äntligen min jeansjacka kommit, den är urtjusig(fint uttryck, jaaadå) men den är lite stor men va fan :) Kan man bli lite fetare och ändå kunna använda den, gött! Nu ska jag köra till Elina för att invänta grabbsen, eller ja i alla fall Padde men en är väll bättre är ingen :)
Håll tummarna för att det ska gå bra! :D vi hörs väll om ett tag igen!
Bye bye ! Pussar och kramar! :)

RSS 2.0