Kuckelikuuu....

gääsp säger jag bara! Min mobil ringde 06:30 idag! har aaaaldrig behövt gå upp så tidigt sen jag börjat trean! sjuuukt jobbigt må jag säga, tur man att man har så bra schema som man har! hehe! Men ja det var bara att le och stiga upp och klä på sig. Efter det var det dags för frulle sen var det dags att dra sig ut i Oxie back to oldschool!
Träffade nästan alla mina små underbara knattar ja tränar när jag väl dök upp på skolan, många "Maaariiie!" och "va gör du hääär?" men det är alltid roligt! =) I alla fall, vi fick gjort det vi skulle och det tog inte så lång tid dock dök ju inte alla upp som skulle dyka upp men ja det tar vi imorgon! (just wait) Efter det så stack vi hem till mig och käkade lite lunch och försökte sammanställa lite av alla enkäter vi fått in! Efter det var vi jätteduktiga och gjorde andras jobb i gruppen, vi ringde runt massor och försökte få tag på en annan högstadieskola eftersom den andra vi skulle till som vi trodde var klara blev väldigt klyddig... Men men bara att bita ihop, as always!
Efter vi hållt på lite med papprena så dök Sofiepropp upp och dem andra stack hem så fikade vi och gjorde massivt sökande som löste sig rätt bra om jag får säga det själv haha! :D (väldigt internt) Sen åt hon här vilket blev thaigryta och sen paj, muuums! Efter det stack vi till träningen som jag nyss kom hem ifrån, en väldigt flumsig träning men det behövs ibland! roligt! :)

Imorgon är det dock vanlig skola som gäller, suck! jag bara äääälskar tisdagar =/ På kvällen är det lagmöte och träning med knattarna så lite roligt får jag i alla fall! Nu ska jag dock sticka upp till tvn och kolla på lite stå upp komedi och efter det ska jag kolla på min inspelade Casanova ---> looooovely! Heath Ledger i sin hetaste roll!
Ha en fortsatt trevlig kväll så synes och hörs vi! =)

you know you love me :) xoxo
                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0