Några dagar i Eslöv

Då har man nu kommit hem igen efter att varit några dagar i Eslöv. Borta bra men hemma bäst! I torsdags var det dags för Johan att ta studenten. Som alla andra treor i Eslöv, alla tar tydligen på samma dag blev väldigt rörigt och inte så kul för man såg inte när dem sprang ut! =( Buu! Det var trevligt i alla fall, på kvällen stack vi till Jägers som var sådär väldigt många yngre för det var 16+ men gjorde inte så mycket timmarna gick snabbt där haha! Det roligaste var när en kille och en tjej kom springande till en vakt och en polis där vi satt och skrek "dem sa att han är bög och nu ska dem slå honom". Killen var ju obviously homosexuell...

Fredagen blev lugn på kvällen blev det träning som inte var att leka med har träningsvärk i rygg och magen nu! blöö..... Men man kämpar vidare. Efter det så blev det långt om länge mat, eller ja Mcdonalds eftersom Anna inte ville ha något annat men hon påstår att det var för att jag är tjock! Haha ta det hur ni vill... Hatar dock Mcdonalds i Eslöv jisses vad de är sega! hinner somna innan man ens får en milkshake!

Imorse blev det träning igen eller ja vi skulle till gymmet och göra tre tester för att tränarna skulle se! Haha var ju grymt jobbigt och har inte så mycket muskler som man velat men får väl träna upp det. Nu blir det fika i trädgården med föräldrarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0