falafelbullar från anamma

Har precis ätit lunch och som ni kan gissa från inläggets rubrik så blev det hemmagjord falafel. Köpte ett paket falafelbullar från anamma på konsum igår. Vet inte om det finns några bättre, Camme(min syster) gillar dem från felix/findus något men tack vare konsums otroligt lilla urval på varor så fick de bli dem från anamma. Lunchen blev bra i alla fall och jag är mätt så det är väl bara att vara nöjd.

Hmm ja för att uppdatera er lite om vad som har hänt i mitt liv de senaster månderna så kan jag säga att det kommer att gå rätt snabbt. Handbollen rullar på som vanligt, vi har lite otur på matcherna med restultaten och så men ja sånt händer. Jobbet ja där händer inte så mycket, provanställningen går snart ut och just nu jobbar jag inte alls. De har anställt rent för många, tror de anställde sju stycken när jag anställdes och sex månader innan dess anställde de typ nio stycken. Så tyvärr finns det inga lediga tider på schemat för oss som var nya direkt. Tror en eller två i köket jobbar men i kassorna är det fullt. Shit happens, inte så mycket man kan göra åt det. Letar lite jobb här och där men just nu försöker jag fokusera på vad jag ska göra till sommaren och vart jag ska söka in till hösten. Ska börja plugga till sjuksköterska men vet inte alls vart ska jag söka men just nu ligger Lund bäst till. Det ligger tillräckligt långt för att jag ska kunna flytta om jag vill men ändå tillräckligt nära för att jag ska fortsätta bo hemma och pendla. Hade dock varit väldigt skönt att åka upp till typ göteborg eller något som är en bit bort från allt.

Nu ska jag sluta skriva för att det inte ska bli för långt. Får fortsätta uppdatera lite då och då. Take care! Nedanför finns en låt som jag har blivit väldigt fast för. Enjoy!

Owl City - Fireflies =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0