Miss kiss kiss bang...

......Efter regn kommer solsken...... fast än regnar det inte men med tanke på de mörka molnen på himlen så dröjer det väl inte såå länge till innan det börjar men det gör inte så mycket, sålänge det inte är här för att stanna! Dock hoppas jag inte på att det börjar regna eftersom vi har börjat att springa ute innan träningarna men får ta med mig min regnjacka så blir det nog bra ska ni se!
Nu får jag väl ta och informera om höjdpunkterna från förra veckan så ni inte missar något i mitt spännande liv.... ? haha!

I Torsdags var det ju valborg men jag kan säga att det blev verkligen inte som jag och Elina hade planerat. Men vi hade trevligt i alla fall fast att vi var sjukt trötta när klockan blev typ elva och bara ville att tiden skulle gå ungefär haha! Men slutet gott, allting gott! 
Lördags så var det först kalas för kusin Johan som äntligen fyllde 18 år och det bjöds på vääldigt god mat Marcus och de andra killarna nere på Ellinges Golfklubb hade gjort ett strålande jobb och om ni funderar på att beställa mat till något event och bor där omkring(eslöv) så är de killarna de bästa må jag säga! :) Tyvärr kunde jag inte stanna allt förlänge för jag skulle vidare på klassfest hemma hos Aleks senare på kvällen.
Nästan alla från klassen var där inkl. Annika, Oskar m. vänner haha, Jennifer och en kompis till Stoffe! Vi grillade, tittade på fotbollen där underbara Barca självklart kammade hem segern och sen var det feeeest m.m! Hade väldigt roligt och det dracks en hel del! Efter många timmar började folket dra vidare och jag, Elina och Patrik drog vidare till en fest hemma hos Hoffnell ute i limhamn(?) och festade vidare där. super snälla Jonas körde oss sen hem efter några timmars festande där och sen nattade vi alla tre hemma hos mig! så skönt så!
Söndagen var inte så speciell. Den började med Australia efter att Elina hade åkt hem och vid slutet av filmen vaknade Padde upp och vi fortsatte att titta :) Så otroligt bra den filmen är! Nästan lika bra som Twlight (nördig som man är) haha! Efter att Padde hade åkt gjorde jag inte allt för mycket, tillbringade dagen vid teven och slocknade vid tio haha! sjukt Klen!

Idag har jag studiedag men har inte gjort något speciellt. Har dock postat mina inbjudningar till studenten så de kommer väl antingen imorgon eller i övermorgon antar jag :) Imorgon har jag studiedag igen skööönt men antar att jag inte ska göra något speciellt då heller, ska dock inte sova lika länge som idag. Vaknade vi kvart över elva ungefär och ja man hinner inte så mycket av dagen då hehe! Nu ska jag byta om till träningen för ska hämta upp Tessan och Johanna om en halvtimma och hade tänkt se lite på teven innan för jaa det är mitt liv typ haha! Jisses jag behöver ett roligare liv! :) men är nöjd med mitt, än så länge.
Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske imorgon så får vi se om jag gjorde något roligt eller ej!
Pussar och kramar / The one and only!


inte så jättebra bild men i alla fall en bild :)
 jag och några av alla våra tjejer i klassen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0