When you can live forever....

...what do you live for?

Jag tackar den personen som kom på studiedagar... Även om idag inte riktigt är en studiedag så räknar jag det som de :)
Idag är egentligen en så kallat "utvecklingssamtalsdag" och ja för oss treor är det frivilligt och imed att utvecklingssamtal så är alla lektioner inställda, hurra hurra!

Min plan för idag var att gå upp tidigt och baka bullar sen städa mitt rum och så vidare... Blir aldrig som man tänkts sig men ja dagen har varit bra ändå.
Jag vaknade vid tio vilket var liiite senare än jag tänkt mig men skönt att sova ut. Gick upp och klädde på mig och drog ut för en morgonspromenad. Man får ju passa på när solen väl skiner.... Jag gick inom Ica vid kyrkan och handlade en bulle och några kiwis till frukost sen promenerade jag hemåt igen.
Jag gjorde iordning min väldigt stora och goda frukost haha och satte igång Twilight filmen för ungefär 13 gången nu och ja den är fortfarande lika bra, töntig som man är....
Efter det dukade jag av och sen har jag städat rummet som ännu en gång såg ut som om jag hade utkämpat ett krig i det...
Nu sitter jag är vid datorn och har igång radion uppe i vardagsrummet och bara tar det lugnt och njuter av att vara ensam hemma. Jag gillar "tystnaden" trots att radion står på hög volym.
Ikväll är det träning som alla andra onsdagar och jag är väldigt taggad till att få spela lite ikväll :)
Våran säsong är snart slut, tror vi har tre matcher kvar vilket är skönt men vad ska vi göra nu när den är slut? suck! Får nog dock mer tid på helgerna och kunna ha lite fritid igen haha skönt! OCH så är det Åhus beachen att längta till som vi ska vara med på i sommar! whoop whoop!

För övrigt så när jag var ute på min stärkande promenad innan idag så gick jag bland annat förbi platsen där det en gång låg en skola, alltså Oxiegården som nu bara är en inhängnad som bara ser död ut. Tycker det är tråkigt och tycker att kommunen kan fixa något där, kanske sätta dig en lekplats eller i alla fall ta väck staketet och låta det växa ikapp med resten av "parken" som är där nu ser det bara som sagt dött ut..... Tråkigt att man bara tar väck saker och sen låter marken vara som den är utan att göra något åt det men ja dem känner väll att man inte behöver det antar jag, jag vet inte!
Nu ska jag sätta mig och läsa lite eller kanske göra lite skolarbete som vi har så många att göra och så ska jag ta några av negerbullarna som jag gjorde igår som jag tycker blev väääldigt goda :) mallig som man är haha!
Hoppas att ni som också är lediga har haft en lika skön dag som jag! Skola igen imorgon men det blir en lugn dag...
ta det lugnt och mycket kärlek :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0