Livet är en schlager...

Så har även schlagerfestvial startat iår! vill bara börja med, VA FAN TÄNKER SVENSKAR MED?!
Okej ja alla har olika åsikter I know, bla bla bla men Carolin af Uggla? Hur kan vi vilja ha kvar den dumma ruggugglan?! Låter sön, hennes uppträdande sög, de 3 extremt långa minuterna söööög! =)
Jaja vissa tycker tydligen om den sortens musik även om jag verkligen inte gör det så är tydligen ruggugglan omtyckt av några i Sverige.

för övrigt så kickade vi Dalhem idag! wohooo vann stort och gött som f a n var det! Fast dem hade sin "bättre" målvakt från div 2 med så knäckte vi dem och gjorde dubbelt så många mål som dem lyckades klämma in.... Skååål!
Imorgon är det dock tuffare tag när vi åker ner till Ystad och tar oss an Pandora! kommer bli sjuuukt jobbigt och chansen är liten att vi vinner men den finns där i alla fall :) man får ju hoppas på det bästa och hålla tummarna på att vi ger gärnet.

Just nu kollar jag och Soffie på någon film på ettan med Wentworth(?) Miller som är så sjukt snygg, enda anledningen att jag kollar på filmen i alla fall för den verkar lite dryg haha! Soffe ska nanna här och sen ja som sagt ska vi ner till Ystad imorgon för ännu en match denna helgen! Det är mycket handboll denna helgen som gäller! Viktigt!
Imorgon ska jag också träffa gruppen och jobba med vårt j ä v l a projektarbete som är så sjukt tråkigt och döfött men ja vi måste så man får bita ihop! =) Håll tummarna!
Ha de fiiint! Pussar och kramar *smack*

"Bollen är rund, allt kan hända!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0