I can't get enough....

....of the heat you generate. You're a red hot ruck, make the earth beneath me shake =)

Töntig som man är så sitter man och lyssnar igenom Olas cdskiva som jag tycker är sååå bra! Härliga låtar och låt oss inte glömma grabben.. Mjau! hahah...

Idag har det varit en vanlig skoldag med sina plus och minus.. Kickans lektion var som vanlig lite praktisk och lite teoretisk. Efter det var det lunch sen istället för mentorstid hade vi med specialidrott C möte där vi snackade lite och uppdaterade kickan om hur det gick med idrotterna! så trevligt så..
Efter det var det Samhäll B med Johan och ja där var ju ett plus att han berättade att vi ska skippa provet som vi egentligen skulle ha med honom! skööönt! =) och för övrigt var det en väldigt rolig lektion, Johan tjoade på som han brukade vilket gör timman lite roligare. Efter Johans lektion stack vi på mellis(mellanmål), Jepp vi Smilare är lite bättre och lite fetare så vi får äta mellanmål i skolan, mums! Suck on that! haha.. Efter det var det dags för dagens sista lektion, Historia B. En rätt lugn lektion vi hade redovisningar om våra farsoter så man redovisade sitt och sen lyssnade man på alla andras, en rätt skön lektion med andra ord! Jag och Elina hade Spanska sjukan, väldigt intressant!
Efter lektionen blev jag hämtat till Soffe och vi stack på ett ärende som ja var helt onödigt egentligen hah efter det hämtade vi upp Emma och stack till Jägersro där Charre väntade på oss så fikade vi lite där! Hur trevligt som helst!

Just nu väntar jag bara på att klockan ska gå för jag har inget direkt att göra, ska ner och träna knattarna om lite mindre än en timma och sen är i stort sett dagen slut! Ska öva lite på redovisningen som vi har imorgon men det blir inga problem! =)
Matchen i söndags gick för övrigt väldigt bra, vi förlorade dock men bara med två bollar mot serieledarna så vi är helnöjda över helgens matcher, Dalhems krossning var ju bara ett storts plus i kanten om man jämför med matchen mot Pandora! =) Till helgen är det nya tag mot Eslöv, vi får se hur det går men vi går självklart in för en seger! =) Vi ska spela väldigt mycket på morgondagens träning och träna upp det lite så vi får hoppas på det bästa! :)
Nu ska moi pysa och byta om och lite tv innan man drar ner till hallen för ännu en dag med handboll!
Take care and see you later aligator...


Charre, Soffe & Moi
Party party! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0